God Morgon!

Har sovit i 10 timmar i natt... Så har ont  i ryggen och nacken...
Tänkte gå upp vid 8 men jag kände att jag borde sova ett tag till ;P Men har ätit frulle nu iaf och ska göra mig i ordning. Blir storhandla och sedan städa... Emma påminde mig nyss att jag måste städa... BLÄ PÅ DIG!!!

NÄ! Hoppas att ni har sov gott :)


Tony!

Sitter och kollar på let's dance och är så otroligt trött... Kommit in i vanan att somna innan 22 och vakna 8.. Inte bra tills i morgon inte.. Får sova middag eller nåt..

Jag tycker iaf att Tony ska vinna, det är ju självklart nu när det är final att det är han som har talangen. Iaf enligt mig alla tycker ju olika. Vi får väl se om jag orkar hålla mig vakne för att se vem som vinner..

Har lite klädesproblem här.. Vad ska jag ha på mig i morgon?
Man kan ju inte komma i det jag brukar bowla i (=sunk kläder) det är ju ändå DISCO bowling, och så uppklädd som man är på en lördagskväll kan man inte heller vara.. BLÄ! :P  Ett stort problem i min värld :P
Funderar på min svarta klänning med en kortärmad kvaj grej fast den går bara över bysten? Testade för ett tag sedan men jag har ju mysbyxor på mig nu + osminkad så var inte så smickrande :P haha

Så nu har jag bäddat ner mig ordentligt, chipsen och colan blev ganska snabbt ointressanta.. Speciellt när jag började tänka på vad man ska ha för skor på sig i morgon!! Vill inte ha stövlar tror ja, blir väl jobbigt att ta av och på eftersom man ska ha snygga bowlingskor på sig där ett tag.. Kanske blir de svarta höga kilarna som jah tog med ner nu, elr pumps?
Nä finns värre problem i världen ska sluta tänka på detta nu och ta det i morgon istället!

JO! Grannet har spelat sin j*vla dunka dunka musik i flera timmar nu så jag skulle kunna bli tokig.. Hoppas att han inte håller på som han gjorde i onsdags bara.. Då jäklar!

När jag är trött är jag inte snäll!!!
image14

Shopping!

Ja jag mår ju mycket bättre idag, dock fortfarande slö i kroppen.
Var till stan idag och satte in pengarna som jag fått ifrån min micro som gick sönder och sen kom Elin ner och mötte upp mig :) Vi gick och kollade upp bowlingen som hennes pappa hade hittat i stan :) Men dom öppnade inte förän vid tre så vi drog vidare. Ja Elin fyndade som vanligt idag också, men det var enbart för att hon hade fått en värdecheck på 50:- på kappAhl så hon "köpte" ett armband, mycket fint :)

Jag skulle kolla efter en ny micro så vi åkte till knallen, hittade en till slut på RUSTA faktiskt 299:- men det var tillfälligt slut! Var två olka modeller och ena skulle komma in nästa vecka och den andra ska dröja, tror nog att jag också dröjer :P Den andra var snyggare!

Ja Elin gick ju in på sko punkten och skulle kolla skor... INTE BRA!
Hittade ett par skit snygga skor jag med ju.. Eller vi båda hittade dem, så nu har vi likadana skor. Men vi har ju koll på att inte använda dem samtidigt :) KLommer bild sen :)
Tvättmedel blev det också, grumme? 10:-/paketet på öb :D
Oså dom där jäkla telenor folket... Kan dom dryga mer med en idag eller????? Först utanför Eko, sen vid öb och han gav sig fan inte!! Och vi gick iväg..! Och sedan här på Netto, försökte vinka dit mig när jag var på väg och ta min korg. NEJ! Säljer de nåt under dagen för att det ska löna sig egentligen???

Jaja efter att vi varit runt lite så kollade vi in på myrornas och jag hittade såklart en väska :) Svart för 45:- !
Nää har gjort mat nu och är sååå trött... Hur ska jag kunna hålla mig vaken?
Längar tills i morgon också, då blire bowling :D Kl. 20.00! DISCO BOWLING!!!! ;D Kanske att vi skulle äta nåt tillsammans också och göra det till en helkväll, sätta oss och kankse ta en cider elr dyl. efter bowlingen. Är ju faktiskt 20-års gräns där efter 18.00 :D Ingen utgång och dyngraka men trevligt ska det bli iaf :)

Här kommer bilder ifårn min shopping! ENJOY!



Påskhelgen!

image4
Är vi inte heta? ;)
Jag och min bror, tror inte att det finns några bra kort på oss, men jag tyckte att detta var ganska lyckat ;D

Ja jag åkte ju hem i fredags, helt dött i Borås stad.. Resan tog otroliga 8 timmar!! Fy fasiken.. Näe jag väl kom hem var det tacos och jag tror att studentlivet har tagit hårt på mig, efter halva tacosen så var jag proppmätt :P haha Vi kollade iaf på lets dance och så, tror att jag var den första att gå och däcka :P

På lördagen så vaknade jag så klart först för jag skulle prompt åka kl 10 så man slapp folket och få allt gjort i tid, Mamma kom starx efter och sen syrran lite sent, men vi åkte vid 10 iaf :) Mamma fick nya skor av syrran i en försenad födelsedags present ( mamma fick en egengjord halsduk och chokladaks med mörk choklad). Helen hittade en massa, och jag hitta ett par skit snyga skor, men hade dock inte råd med dem.. Hittade också en jacka som är röd, kommer bilder längre ner :)
Jaja blev en massa tittande osv. Och sen var det bara att göra sig redo för PARTY!!
Åt först påskmat hemma och sedan skjutsade pappa ut mig till Emma :) Snöade så förbaskat och jag som skulle ha hudfärgade strumpbyxor och pumps.. Fick inte ha det för någon i min familj.. Hittade nå gammla boots som jag satte på mig då..
Var en rolig kväll, blev dock inte så dyngrak som jag hade satsat på, utan rätt nykter men träffade så många på krogen att det var roligt att minnas allihopa ;D

Sen då.. Var hos farmor på söndagen :) Oså gick ävn mina skor sönder denna dag!! Var supergod mat, med mycket förrrätt, rolulader till varmrätt och hela två efterrätter ;P haha Min farmor det :) Jag var dock chafför den kvällen så blev inge dricka för mig bara cola :) Och måndagen gick min plattång sönder!! Men jag har ju sådana snälla päron att pappa köpte en ny till mig :) *jejjj*

Tisdagen, jag var på hudvård på morgonen :) Så underbart skönt och smärtsamt... Fin blev jag iaf ;) Var sedan på stan med mamma och jag skulle ju egentligen ha betalat mina skor men reklamera dem och köpte ett par andra lite dyrare men så värt de :) UNDERBARA!
Sedan gick vi omkring på stan och sedan åt vi på supway :D Supergott :)
På kvällen träffade jag Emma och fikade och sedna hem och packa. Skulle ju ta med mig skor tillbaka.. Tog fram några stycken och frågade mamma vilka hon tyckte, och till slut blev det bara två par tygskor, ett par andra låga saker :P, vita m låg skilklack, svarta med hög kilklack och ett par låga randiga och spetsiga skor, lite killaktig modell, skit snygga iaf :D Och sen hittade jag mina underbara guldskor så de slank ner också :) Var inte så mycket va? *STOLT* Har ju faktiskt några kassar till hemma som lätt kunnde ha slkunkit ner också. Men då måste ja ju bara släpa tillbaka de till sommaren!

And here comes some pics!

Usha!!

Sitter och kollar på So you think nyou can dance? är ju otroligt vad dåliga de är.... Måste egentlugen plugga.. Har tenta i morgon men har ju gått och nblivit otroligt sjuk..

Åkte iaf tillbaka till Borås idag.. Fy fan vilken resa. Mådde kasst i morse och fortsatte med det hela vägen, mådde otroligt ila och hade ont i hela kroppen. Och om det inte ska vara allt så missade jag min anslutning i Göteborg.. Hitta en annan buss så kom iaf hem till slut. Men som sagt funderar på om det är inflensan igen?
Känns som det iaf.. Somnade när jag kom hem vid 2 vakna vid halv 5 och sen somna jag igen efter 6 nån gång till kvart i 8.. Skulle kunna somna igen.. Kan inte koncetrera mig på pluggandet heller.. Så blir väl omtentra då... jaja!

Har hänt mycket sen jag skrev sista men nu kan jag tyvärr bara klaga, får se om jag orkar skriva om det i morgon!


Jacka, skit väder och party!


Ja vi åkete ut till valbo idag och jag såge n skit snygg röd jacka :) Hade inga pengar med mig så i morgon köper jag denna :) Hitta ett par skit snygga skor också men 800:- kan jag tyvärr inte lägga ut på det nu.. Fred perry! Jaja..

Så är det ju skit väder.. Ska ha kläning och pumps ikväll? Mamma sa at jag skulle ta med mig ett par tajts som jag skulle sätta på mig innan jag skulle hem ifårn krogen :P Ska jag stå och dra på mig såna på krogen då elr? Oså tycket hon att jag skulle ha extra skor också. Ska jag ha med mig en trunk elr?? :P

Jaja jag ska börja göra mig i ordning nu, ska försöka att locka håret med plattången :) Sen får vi se vad som händer med skorna.. Har ju inga fler med mig.. Känns ju typiskt nu.. Trodde inte att vi skulle få så här mycket snö här uppe.. Hade jag tagit med mig ankelbootsen!

Home in Gefle!

Ja nu sitter man äntligen här :) Hemma i värmen och där grannarna inte stör!
Resan tog lång tid, var upp 20 över 7 i morse och fixade det sista. Och sen åkte jag bussen 20 över 9 och sedan nästa buss 20 o 10 och tåget gick sedan 10.03 :) Sen var jag framme 17.44!! Längsta resan hem någonsin..
Ätit tacos och nu sitter vi och kollar på tv. Såå trötttttt!

I morgon blire att gå upp i tid och åka ut på ikea och måste förbi öb också. Ska köpa färg så jag kan färga några byxor och sånt så de blir svart igen :) Är ju små gråa nu..
Sen blire hem och fixa sig i ordning och åka ut till skuskär på förferre hoa Emma och Mange :) Röjja som FAN!


Ska vara lite social nu och fixa sängplatsen min..

Boxer!

image3
Är den inte underbart fin?
Kollade nyss upp på blocket vad en renrasig går på, så ungefär 12 000:- inte så farligt.
Vill ha en sån här som har tiger ränder i sig :) Blir min lilla tiger de ;D Men men det får vänta några år, jag har ju sagt att när jag är en 26-27 skaffar jag hund :) LÄNGTAR!

Ja jag har ju typ packat klart. Jag har packat kläderna och valt ut vad jag ska ha i morgon när jag åker.. Sitta på tåg i 8h är väl kanske inte underbart men bättre med bekväma kläder iaf. Enda problemet just nu är vilken väska jag ska ha på lördag samt vilka skor. Ojojoj. Vill inte ångra mig på lördag så funderar på att ta med mig allt :D Så kan man kolla med moder min och syrran vad de tycker :)

Ä lite små hungrig men har inget att äta :P Åt spenatsoppa med ett ägg för ett tag sedan men gjorde för lite och orkar ju inte hålla på att koka mer.. :P Lat är jag också så kanske är bra att jag inte äter nå mer :P Sedan har jag bröd i frysen men bara smör till pålägg :P Torrt!! Äggen ska jag ha tills i morgon när jag åker. Jaja kanske kan dricka lite te senare. Tappade ju matlusten nu när jag såg äckelmaten på "du är vad du äter"...

Och grannen har fest igen.. Eller de kanske bara tycker om att spela musik så att alla på hela gården hör dem.. Dunkar som bara fan nu.. Fan om dom håller på hela kvällen/natten!! Tur att man åker hem denna helg för de kommer väl hålla på hela helgen, de livar ju på vardagarna så varför inte nu under påskhelgen har hört klingandet i trappen idag..


Nä ska kolla på tv nu och sen hoppa in i duschen :)

Design!

Jupp, har ju haft nån konstig text som man hatar att läsa på denna blogg. 1 gång har det inte varit det men vet inte hur jag gjorde då. Har nu bytt till den här rosa med hjärta ;P haha


I LOVE ME!  ;)

Kaffe!

Jag har nästan nyss vaknat...  Pratade med pappa i typ en timme fter jag kommit hem ifrån skolan och åt mina tre potatisbullar som jag hade kvar.. Sen blev jag så otroligt trött efter alla mina spänningar för redovisningen som vi hade idag ( som faktiskt gick bra). Så jag sa till pappa att jag behövde sova en stund :) Men vettefasiken om jag somna? Fick ett sms här som väckte till mig och sen var jag pigg? Fortfarande trött men inte så att jag skulle kunna somna.. Så upp och hoppa och hälla i sig lite kaffe :) *mmm*


Nää jag måste ju städa så jag ser vad jag har för golv här i lägenheten :P Nädå så illa är det inte men ändå. Jag har inte packat än... Inte bra det inte. Så städa och packa blire nu måste bestämma mig vad jag ska ha med mig hem..


Hade skit snygg outfit i skolan idag också, ska lägga ut den senare när jag laddat kameran :) Måste ju vara presentabel när vi presentera vårat "företag" :)

Nä skriver sen måste få något gjort :)

I morgon!!!

Jupp... Har den dära redovisningen då.. Hatar redovisningar!
Jonna sa till mig tidigare;
- Det där klarar väl du av du som jämt pratar och håller på bland folk jämt! :P haha
Jag brukar ju kunna göra det mesta, har ju för fasiken stått på scen och sjungit och dansat och allt. Men just att stå och redovisa ett arbete känns förjäkligt.. Aja jag har ju mina brudar med mig upp :)


Idag tänkte jag att jag skulle sova läänge då jag var ledig.. 8.. 8!!! Då vaknade jag. Hade faktiskt ställt klockan på halv 9 men jag brukar stänga av den och somna om till 10 :P haha Inte idag inte. Var i skolan vid kvart över 12 och skulle skriva ut lite föreläsningar, men skrivaren vägra att fungera...! Ska testa igen i morgon.
Sen så var jag med på Emelies trikålabb :) Gjorde en till halsduk men till mig denna gång :) "vitt" och lila använde jag, blev en vit rand i det hela då den lila tog slut utan att jag märkte de. Men jag kallar det min effekt i designen ;D 


Åkte hem, hade fått mer post som är pappas!! Så jag ringde till adressändrings grejsimojset och de förstod inte heller varför detta hände efter ett halvår men det ska vara fixat nu :) Går ju bra nu när jag ändå ska hem och pappa kan få posten men annars blir det ju dyrt att behöva skicka tillbaka allt.

Skulle ha städat idag också.. Jag kan säga så här jag diskade iaf :D Men städningen är ett måste i morgon. Jobbigt att behöva komma tillbaka till en smutsig lägenhet så det blir att byta lakan och sånt också :) Komma hem igen och lägga sig i sin underbarasäng i nya lakan.. Best feeling ever!


Och sen så åker jag ju hem till Gävle :) Jobbigt när man har två hem.. Säger att jag åker hem hela tiden, ibland kan man ju undra vilket jag menar! Ska blir härligt att få träffa brudarna :) Emma hade köpt en påskpresent till mig idag :) SÅÅ NYFIKEN!! :) Så söt du gumman!
Så på fredag blir lungt, upp på lördagen och åka ut till IKEA :D Och till en masa andra ställen :) Sen blire nog fika hemma då mamma har fyllt år :) Farmor kommer nog också och kankse nåt glas vin :) Sen blire RÖJJJJJJJ!!! Åka hem till Emma och sen utgång :) Fasiken vad skoj vi ska ha det! Vet redan vad jag ska ha på mig :) Min fina gråa klänning och ett svart skärp till :) I den får man fina... Fin figur ;)

Nä måste få min skönhetssömn nu, oså ska jag orka upp i  tid i morgon.. Vi ska ju ha fikläder på oss och det betyder att jag måste fixa håret..


Jaja GOOD NIGHT!

Ed Westwick!

image2
Japp ikväll är det Gossip girl och han är med :D Ett måste på tisdags kvällarna!


Nu ska det bli mat lax och potatis med hollandsås ;P mums!

1 tenta klar då!

Ja i morse hade jag tenta i trikåteknik, känns som att det gick bra faktiskt :) Så nu är det våran inlämning/uppsats i marknadsföring i morgonbitti och redovisning på den på torsdag.. BLÄ! Oså så klart tentan nästa vecka på torsdag!!


På fredag åker jag hem till Gävle :D Åker vid 10 och kommer gfram kvar i 6.... Otroligt lång resa denna gång.. Men måste ju plugga på marknadsföringen så ska försöka att göra det! Och sen så blire utgång på lördag :D Skulle ha varit på fredag men Emma ska iväg på 50-års kalas och ingen annan som vill vara med mig ;) haha nädå men vet ingen som ska ut.. Kommer ju hem rätt sent så kan vara skönt att bara slappa en dag :) På lördagen ska öven jag och mamma (förmodligen syrran också) åka ut på owes? men iaf IKEA :D Länge sedan man var där coh såklart SYSTEMET!! ;) haha

Ja idag snöar det?! Igår gick jag och tänkte när jag var ute att det verkligen var vårväder och det var såååå UNDERBART! Vaknar kollar ut är snö på marken.. Snöade dock inte då (vid 7 tiden -/+) Gjorde mig i ordning packa väskan och åt frulle. Slängd epå mig allt gick ut genom dörren och såg världens snöfall.. Såg knappt ut... Orkade dock inte springa in och byta jacka utan slängde på mig en mössa och gick... Snögubbe #1 var jag innan jag kom till busen vilket tar högst 3 minuter att gå till... Jaja är bara slask och inge roligt..

Syrran och Igor är ju i Barcelona... Nu är jag riktigt avis på henne.. Men jag har inte kollat upp vädret där nere så ska kankse göra det och se om hon verkligen har fint vädet! Nu ska jag vila lite och kolla på tv.. Så trött efter min sömnlösa natt och tidig morgon med tenta!

YO!

Sitter här och har skit tråkigt.. Ska väl egentligen plugga varje sekund idag men är man inte motiverad så är man inte :P Jag kan mycket nu, men behöver nog veta lite till.. Har också tvättstugan idag.. Men det var bara två maskiner :D Tvätta lite saker jag ska ta med mig hem :D SOOON!!

Just nu ska det faktiskt bara torka :) Ska väl äta något snart också.. Blir en sen lunch detta!

Ja är det bara jag och Elin som älskade Perelli och tyckte att rätt låt vann??
Är ju en massa snack om att Sanna skulle vinna.. Men hur skulle en ballad klara sig i Eurovision? Vi ska ju faktiskt kvala in oss i år! Jaja skit samma jag älskade iaf låten :D
Hade riktig latkväll igår :) Kom till Elin vid 7 och då hade hon börjat med maten, kyckling, ris och rödvinssås :) jummi. Jag kom med salladen, colan och dippen :) Riktigt gott var det :) Härligt att dricka cola istället för alkohol faktiskt :) Känner att det var något jag behövde nu!

Sen har jag ju fått världens träningsvärk!! Vaknade ju upp i fredags och fatta inte vad jag hade gjort?! Hade ont i vaderna, men enda jag hade gjort var att sova :P Var dock ut sen på världesn spurt och sen lite övningar här hemma.. Igår kväll och idag är jag död.. Nädå men ont i rumpmusklerna har ja.. haha Så var ut en sväng och gick idag också gick lite segare dock :P Inga övningar blev det heller. Räcker bra då jag måste ställa mig upp :P

Idag är det nya avsnitt av One Three Hill också :D Ska ta en pause i pluggandet då jag :D
Men nu ska jag värma på nåt och fortsätta så att det går bra i morgon!


Sen så är det ju fredag snart och då kommer jag ju hem :D
See Ya'll Then ;)

Plugisch!

Ja man ska ju egentligen plugga varje sekund och minut av denna dagen men IT'S BORING!! Har pluggat mycket men inte tillräckligt.. Kollar runt lite här isället ett tag!  Är det inte middags dags snart??
Har varit och handlat idag också :) Köpte faktiskt lite dessert ostar :D Lite lyx måste man få ibland :D


Nää nu ska jag fortsätta med det viktiga pluggandet.......

Fint Fint!

Ja idag har man fått ganska mycket gjort iaf. Blev inte så myckets städning som jag ville men lite grann iaf :) Köket mitt har nog aldrig sett så fint ut :) När jag först flytta hit hade jag ju inget att ha där så då var det ju lite torftligt och sen när jag tog ner och köpte en massa blev det alldeles för mycket saker! Sen så gick kaffebryggaren sönder och jag har kört på snabbkaffe sedan dess. Dricker ändå oftast bara kaffe till frukosten. Och nu har jag ju skickat tillbaka micron som gick sönder. Så mycket plats och det bli så underbart fint :)


Nää men har pluggat rätt så mycket idag faktiskt. Har läst och markerat i hela boken (typ 100 sidor) Jaja lärt mig lite iaf och sedan har jag skrivit upp lite saker att komma ihåg läst igenom mina papper i pärmen samt svarat på lite frågor :) Mycket för mig med tanke på att tentan är på måndag. Brukar sitta dagen innan ja :P

Gjorde "kladdkaka" också, det blev som muffins :P Gjorde de i små ungsformar men var jätte gott iaf :) Mosade bannan och hade i också men kände inte så mycket av den!  Kollat på Grey's nu, så underbart!! Så ska man väl lägga sig i tid idag, hoppas ja. Men ska inte vara  i skolan förän kl 10 i morgon :) = SOVMORGON!


Snart kommer jag hem till Gävle också :) Ska bli skönt. Få maten serverad (och lite mer avancerad och dyr mat så klart), få hämta mina vårkläder, få ansiktsbehandling och träffa allihopa :)
Sen så är det ju påsk också så hoppas på riktigt god mat hos farmor :) Oså FEST så klart :) Blir inte på fredagen somjag ville från början, men det känns rätt så bra ändå, har ju suttit på tåg i nästan 8 timmar då.. Vill jag nog bara hem och slänga mig i soffan :) 

Nää God Natt på Er alla :D

Lediga dagen!

Ja jag skulle ju upp relativt tidigt idag men hur gick det? Var iaf vaken ett tag mellan halv 9 och 9. Syrrans kille var ju med på tv och skrapa triss :) Sen så däckade jag igen. Emma ringde där emellan och det första hon fråga var; Men du har väl inte tre abonnemang?   Hon ringde fel.. :P Jaja jag somna om igen!!  Nu har jag iaf varit vaken ett tag men är inte på humör att plugga.. Oså äre lunch dax snart.. Spenatsoppa ska jag göra *jumjum*  Måste städa också, börjar få slut på namn till min (damm) råttor! ;P


Fick min biljett idag tills jag kommer hem till sommaren :) Hoppa på att mamma och pappa har fixat en skön säng tills dess :)  Oså kanske jag flyttar här nere.. Förhoppningsvist. Mina grannar börjar gå mig på nerverna nu.. Ovanför mig började det spelas en jäkla massa musik vid 12 tiden i natt.. Har varit typ fest stök hur ofta som helst nu.. Iaf måndas och igår.. Vilka går ut då?? Okejj på helger men när klockan ringer 5.40 är det inte roligt!

Nä ska ta tag i pluggandet ochs tädandet nu..

Beach -08, NO WAY!

image1
Här ska vi köra kändisjakten -08! :P Har ju halv kollat på Gossip girl under kvällen medans jag pluggat och jag måste säga att Ed Westwick är rätt het! Lite badboy sådär, sån man ska skaffa sig i framtiden kanske?  Jaja än så länge är man ju fast i Borås, och sen Gävle ett tag.. Så kanske kan ta beachen -08 och kändisjakten -09 (elr så blire -35) haha.


Nää nu är det ju starter wife elr var den heter, ganska bra synd att det var dubbel avsnitt bara är rätt så trött.. Jag ska ju upp i tid i morgon och kolla på nyhetsmorgon :) Syrrans kille ska vara med och skrapa triss :)
Sen så ska jag göra en massa nyttiga grejer på min lediga dag :) Städa och plugga. Och så ska jag städa garderoberna och lägga alla kläder i fina vikta högar istället för inpressat i en boll (så kallad snabstädning).


Nää ska kolla klart på detta nu och sedan sova. Härligt härligt!

So little time!

Ja dygnet borde ha fler timmar! Var upp vid 7 i morse? Och sen var jag i skolan till 9, träffade tjejerna och arbetade lite på vårat arbete i marknadsföring. Sen var det lunch och sedan föreläsning i trikåteknik. Fick till och med sluta tidigare. Gav mig av till affären, och sen bussen hem.
Skulle plugga jätte mycket idag jag men det blev det inte överdrivet med. Diskade och plockade lite och sedan gjorde jag mat. Efter det så gick jag faktiskt igenom mina papper och så. Men jag skulle ju göra matlåda tills imorgon (soppan jag gjorde var ju inge rolig att ha i matlåda) Så började igen.. Kokade potatis och medans jag vänta på den diskade jag igen det jag använt vil sopplagningen och lite sånt som blev över! Sen stekta jag korven och potatisen så hade jag lite pyttipanna :D *mums*


Sen så har jag trikålabb i morgon och då ska jag ha gjort en mönster till rundstickmaskinen... Började med det och hade CSI på, men har ingen aning om vad det handlade om.. Vet kanske hur det ska se ut nu.. Lite små detaljer kvar, så hoppas att jag kan fixa det i morgon bitti :)  Jag har ju inte så mycket kvar av mina prover nu :D Så sista labben ska jag och Elin göra halsdukar :D (eller halsduk!)


Nää alldeles för lite tid över just nu.. Tur att man är helt ledig på onsdag så man hinner med det man måste.. Som att dammsuga? Och PLUGGA!!! Har ju tenta på måndag + en inlämnings upgift ("uppsats").


Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon klockan ringer 05.50!


Party Party!

Ja fy fan! Elin och jag som vanligt gjorde staden osäker :P Började lördagen med att snabb städa och sen åka ner till knallen och träffa Elin. Jag har ju färgat håret själv och tyckte att det blev lite orange :P Så vi köpte lite mer färg och Elin hjälpte mig sedan, blev iaf bättre :)
Sedan försökte jag mig på att göra klops med sås. Blev gott men inte som pappas, men nångång måste man ju lyckas :D
Förfest hos Elin och sedan utgång.. Skit roligt och jag tror att jag minns allt ;P
Värre var det idag!!! Mådde så jävla kasst.. lyckades inte äta förrän vid fem tiden.. Och sen huvudvärken.. AJAJAJAJAJ!! Nä men nu mår jag bättre och har ätit och är glad :)

Både syrran och mamma ringde mig idag och var oroliga.. Är ju med i tidningarna idag att en 20 årig kvinna har blivit våldtagen av en taxichafför. Och det var ingen svarttaxi heller...!! Mamma som jämt tycker att jag ska taxi hem. Men är fan lika farligt vad man än gör. Och sen att de hade problem att veta vem det var också. Är det inte så att man registrerar alla körningar?  Ojoj man blir ju så irriterad!

I morgon äre skola, först träff med tjejerna och fixa med marknadsföringen och sedna lektion.. Vadför lektion minns jag inte nu!

SEE YA!

God Morgon!

Ja nu har man sovit alldeles för länge.. Gick och lade mig haöv elva igår tror jag, sen skulle jag gå upp klockan 8 och städa och diska.. Kom upp vid 10 halv 11, så har sovit i typ 12 timmar :P
Men det var behövande hade en riktigt kass natt mellan tors-fre och mådde ganska skit igår så nu känns det bra :)
Ja var ju på basket igår med Elin :) Var riktigt skojj! Satt nån kille mitt emot på andra sidan planen och vinka som satan men vem var det? Kanske visste men var osäker och försökte att ignorera honom under matchen och kanske ta reda på det efteråt. Såg han ute, visste jag vem det var? Nja trodde det men sen försvann han på en buss med en massa människor så antar att det inte vara han :)

Idag ska jag snabb städa här, ska träffa Elin, gå på systemet? Och sen till Eko och köpa hårfärg :) Blir iaf inte brunt för det ska Elin ett stort NEJ till! Men hon ska iaf hjälpa mig och därför måste jag städa här nu.. Ser ut som jag har haft en naturkatastrof här.. Men är mest klädert som ska in i garderoben somn tur är :)

Igår kväll höll jag på att dö också...!! Hittade en spindel (spy) Tror fan att dom kommer ifårn dörren.. Förut fick jag sånt skit ifårn fönstret men då stängde jag igen luftgrejen och allt blev bra.. Men dörren är inte tätad tror jag och man bor ju på botten.. Har som tur är bara skiten i hallen.. Ser jag en i rummet ringer jag antisimex elr nåt :P hahaha

Nää ska städa och skit nu innan man ska iväg.. När än det blir? :P

Shit pommes frites!!!

Ja dagen började ju bra med eneas lektion :) Satt kvar ett tag och blev klar med allt :)
Sedan åkte jag förbi knallen och köpte lite hårfärg, sil och rivjärn.. Fattat vad som blev fel ??

Har alltid kunnat färga håret själv, gjort det såå många gånger. Idag tänkte jag skippa hättan och göra slingorna själv elr mest utväxten.. Men utväxten blev ju typ orange?!!! Och jag ska iväg på basket nu.. Kan man fråga om dom inte vill spela i mörkret??
Nää tänkte att jag måste köpa ny färg i morgon, antingen blond, fast inte jätte blond utan lite mörkare eller så gör jag det ljusbrunt! Får fixa fin färg till sommaren sen kanske om jag får råd.. Ska kolla med Elin vad hon tycker att jag ska göra åt mitt hår..
Kommit på nu att detta var en riktigt idiotisk idé :P

Nää nu måste jag göra mig i ordning innan jag ska dra här.. En fråga som snurrar i huvudet bara;

- Keps elr funkar diademet?

GLAD!!

Jajjamensan är så otroligt glad idag!

Tänkte att jag skulle börja om här och byta blogg en gång till.. Har ju hoppat lite fram och tillbaka men nu känner jag att det här funkar nu :) A clean start!

Jag har iaf haft några riktigt dåliga dagar här med magvärk, ont lite överallt, små sjuk mm... Men nu känner jag att det vänder! Fick tillbaka min dator som varit på lagning, de sa att det skulle ta minst 3 veckor men fick den tidigare och kan man bli gladare ? + att min kropp mår mycket bättre :) Förutom min ryggvärk.. Men jaja den kan jag ta!

Varit mycket skola denna vecka och det fortsätter i morgon. Men i morgon har vi trikåteknik med ENEAS lektion :D Så otroligt roligt :) Jag och Elin är i samma grupp, så ska man "designa" en modell och scanna in det + att man scannar in det matrial man vill ha (som vi dessutom har stickat själv) Så kan man ändra färg mm. och kolla hur det kan se ut på plagget vi valt. Är jätte roligt även om det lät lite knasigt men jag är sämst på att förklara ;P

I helgen får vi se vad som händer, utgång elr hemmakväll. Vi tänkte se vad vi var sugna på att göra på lördag! Sen nästa helg blire enbart plugg och sen helgen efter det åker jag hem till Gävle :) Träffa alla góa och parta loss så klart ;D

See Ya!

RSS 2.0