Får man sova nu en fredagskväll?



Jag känner mig så trött, helt slut efter den här veckan och min rygg märker av detta. Allt sätter sig i ryggen på mig, är jag stressad, sjuk eller kanske bara sovit dåligt.. Beroende på vart jag har ont i ryggen kan jag säga vad det beror på, just idag är det stress/spänningar som släpper. Sitter som en kniv som man vickar på lite då coh då!

Ja jag satt och kollade på stugor, och jag vill åka. Skulle kunna åka bara ändå, njuta av sällskapet och snön och förhoppningsvist lite skidåkande och afterski ;P
Har bestämmt mig att iaf 1 gång ska jag åka i vinter. Sen när jag börjar jobba ska jag spara ihop till ett skidset, ett nytt för de jag har hemma vågar jag nog inte säga hur gammla de är :P Haha
I alla fal tillbaka till ämnet, det är iaf stugor för 10-12 pers, inte så dyrt, tänk er vad skoj man skulle ha i några dagar =)

Kollar även på Idol och jag förstår inte hur de tänker ibland...??
Men ska väl iaf kolla klart på sångerna och sedan får vi se om jag somnar!
Helt slut, känner mig riktigt osocial, vilket kanske är bra eftersom att jag är super ensam i helgen...

Nä hörs i morrn så berättar jag när jag däckade ikväll!


Tänk er, jag och min BBB sommaren som vi eller jag fyllde 18, fest varje kväll. Både fredag och lördag, och sedan jobb dagen efter. Och ändå var jag så jävla fräsch när jag kom där till jobbet!
Förutom dagen efter jag slog sönder tån på vägen hem från krogen ;D HAHA
Underbara minnen, sommaren -05! På gott och ont!

/M

Nu är det över! =)=)=)=)

Japp, på ca tre timmar skrev jag mitt arbete, jag visste att jag skulleklara det =)
Nu är alt klart och jag får spendera min helg som jag vill, inga måsten! Och för tredje helgen i rad blir det lungt, underbart lungt =) Jag ska strosa runt på stan i morgon, städa, göra ansiktismask mm =)

Funderar på om jag vill ja något gott till ikväll, men jag vet inte om jag orkar dra ner till affären.. Vad tar det 2 min att gå :P haha. Måste även göra något att äta.. Usch vill bara ligga här i soffan och bli uppassad på ;D

Nä njag trivs nu, lugna härliga helg =)

Ha en bra kväll!!

/M

Snart är det över =)

3 inlämningsuppgifter/arbeten, 2 tentor och 1 lab är nu klara. Är "bara" ett arbete kvar, ska göra det  strax, hoppas på att det går snabbt. Jag var en minirunda på stan, köpte fingervantar och en bok =)
Så nu vill jag bara bli klar med arbetet och sedan skicka in det, sedan ska jag göra det mysig i soffan och börja läsa min bok =) Så underbart att läsa något man vill!

Så nu in i köket och börja! Ska som tur är inte vara längre än 6 sidor totalt + en executive summery på 1½ sida. Jag har ju lyckats skriva uppsatser på 12 sidor på en kväll och detta ska jag ju mest ta ifrån mitt huvud, så det borde väl gå snabbt?? Eller?

Jaja ska sluta skriva här, vill ju bara slösa tid, vill inte börja!

/M 


Häll tummarna för mig nu!

Tentadags snart, kändes bättre igår än idag.. Usch nu får det gå eller spricka!

Ätit en rejäll frulle nu så jag har energi, + något naturapoteket preparat så man blir pigg + kaffe. Tror ni att jag har sovit i natt? Nope, för många tankar i huvudet!

Nu ska jag leta reda på Elin vantar utifall vi träffas idag, sen ska jag fixa håret lite snabbt :P haha

Wish me LUCK!


/M

Du är vad du äter & glass =)





Huvudet snurrar, värker och jag fattar inte vad jag läser... Japp jag har pluggat alldeles för mycket utan paus!
Så verkar jag veta att det är du är vad du äter nu :P Så jag tänkte ta en litean paus, inte 1 timme dock.. Men ska iaf äta lite glass, lite motivation! För i morgon kommer jag tillbaka =) Då är tenta veckan över och jag ska börja mitt sunda levrne?

Jaja, det är ju helg också så något litet kanske jag unnar mig eller så köper jag på mig goda frukter och sådant istället =) Måste ju få bort extra fläsket jag fått den senaste veckan, eller två veckorna :P hahah Ska ju ut nästa helg, vill inte vara valrossen på dansgolvet :P haha Nädå inte så illa är det än!

Som sagt GLASS I STORA LASS!!! ;D

Sen plugg, men inte för sent för man måste sova för att kunna skriva en tenta bra =)

/M

The day before!

En dag kvar til tenta.. Ojoj vet inte hur jag känner inför denna.. Man vet inte riktigt vad man ska plugga på, vad kommer det för frågor på tentan?

Nu laddar jag med kaffe iaf =) Har fått tillbaka den grejen, jag slutade ju att dricka kaffe här ett tag, men nu känns det uppiggande =)

Så idag blir det rå plugg, vaknade i tid idag och är redo att börja nu, resten av veckan som varit har jag vaknat vid det här tiden.. Nä som sagt pluggning var den.. Usch denna dag kommer att bli uber tråkig! Inget på tv så ingen paus i mitt lidande :P haha

/M

Tandställning?



Fan fan fan!!!
Jag har ju blivit duktig med mina tänderdå jag "flossar" dem varje kväll. idag gjorde jag en upptäck. Har sett detta tidigare men trodde att det var ren inbillning!
Nope, mina visdomständer har ju hållt på nu i ca 2 år!! Inte så farligt faktiskt. Men nu inser jag vad de gör med mina andra tänder.. Ena tanden som är ty tredje tanden in? Sitter så jäkla SNETT!!!  Ser ut som att den har rammlat, fick knappt in tandtråden. Borde jag vara orolig??
Kommer jag att behöva skaffa tandställning nu, eller man kanske "bara" behöver rycka ut dem?

hahah bara och bara, jag är livrädd för tandläkaren..!! Så jag kommer väl bli som Miranda i SATC!

Nä nu ska jag dröma lite mardrömmar om detta. Tentan på fredag som är som bortblåst och jag måste ringa och prata med mamma i morgon..
Och jag som inte har något tandläkarförsäkring.. Så jäkla typiskt!!
Hello fattigdomen, får nog bo hemma hos mamma och pappa många år innan jag kan betala tillbaka, då jag inte har pengar så får väl de stå för "kalaset" ! Nädå!

Nä trött och orolig, ska däcka nu!
Pray for me... =,(


/M

God Morgon! =)

Nästan nyvaken, Emma ringde vid 10 tiden, jag vaknade gick upp och däckade :P haha
Så nu har jag nyss ätit frulle =) Tittar på våra bästa år, alltså går tiden framåt i den serien?

Jaja jag ska väl börja plugga snart, blir stenhårt nu när jag varit så slö...

Jo syrran ska komma hit =) Hon sa att hon kommer vilket fall, men vill försöka få så billiga biljetter som möjligt bara =) Så den 14-17 november kommer hon =) Jag ska försöka kolla upp bowlinf möjligheter eller något roligt som vi kan hitta på, så det ska bli skojj =)

Så nu blir det pluggdags, ska kanske ta mig ut för en nypa frisk luft först så huvudet kan tänka lite bättre!

/M

Hallu! =)

Dagen började ju bra som jag sa tidigare =)
Åkte till knallen och köpte en massa galgar =) Sedan så tog jag bussen till stan och sedan gick jag till Maxi då bussen skule ta sin lilla tid innan den kom.. Kännde att jag kanske inte skule göra det. När jag väl kom hem så var jag totalt slut.. Kroppen ville inte var med längre. Så blev Ipren.

På affären köpte jag iaf mat, mat som är lätt att göra i ordning och går snabbt nu nrä jag inte är helt 100 och måste plugga mycket då det inte blivit så mycket av det idag som jag planerat.. Orkar helt enkelt inte..

Jo jag har blivit TJOCK!!! Vill få tillbaka min energi och gå och träna arselet av mig nu.. När jag är sjuk så äter jag, jag är inte som andra människor som blir antimat.. nej nej. + att när jag pluggar vill man också ha något litet då coh då.. Vad har detta resulterat i då? Jo en tjock Michaela!!!!!!!! Inge roligt alls. Efter den här veckan är det slut med detta.

Vill ha energi NU! Nä ska plugga lite nu tänkte jag, tagit fram boken och allt!

/M

Mycket bättre!

Efter att jag har fått osvit riktigt mycket utan att tänka på allt i skolan så känner jag mig mycket bättre! Sov ju 4 timmar på dagen igår och i natt sov jag 12 timmar =)
Så idag känner jag mig mycket bättre, inte helt frisk men jag tycker inte synd om mig själv längre :P haha

Idag måste jag iaf plugga... Uscha ska försöka att inte tänka så mycket på måsten och försöka tycka att det är roligt?
Jag har även kollat upp vädret i veckan, ska vara rätt OK och på lördag ska det vara superväder =) Min dag det där, ska ju ha en liten SPA dag =) Ansiktsmask, skrubb, ta ett långt varmt bad mm. Tänkte även ta en tur på stan och det blir ju trevligt om det är fint väder, kanske köpa en kaffe och sätta sig på en bänk i solen ? =)

Tänk vad positiv man kan bli om man bara känner sig bättre!
Idag tänkte jag att jag gör vad jag vill nu på förmiddagen, så jag slapar i soffan, jag har levt i min stora tiger t-shirt som jag sover i och en svart cardiganklänning de senaste dagarna. Tänkte nog fixa i ornding mig och ta mig till knallenoch köpa galgar =)

Fick PANIK känslor i morse när jag först vaknade kl 8. Det var stökigt och jag mådde dåligt av det. Betyder detta att jag börjar bli vuxen?  Så ska skaffa galgar så jag kan bli kvitt alla kläder som inte får plats i garderoben.

ja och så eftermiddagen ska jag tillbringa med att plugga, jag är mest efektiv mellan 17.00-20.45. Vet inte varför jag är så anti den sista kvarten? Men då springer jag runt och bara gör skit grejer innan mina programm börjar =) hahaha Jag är som en tant! Men i kväll är det väl hmm.. haha Grey´s eller Desperate, ena idag ocha ndra i morrn. På torsdag däremot har det alltid varit Heroes men det har ju slutat så nu på torsdag blir det plugg till 22.00. Då ska man sova så man kommer upp pigg och utvilad till tentan =)


Mycket skit skriverier idag, men kände för sådant =) Kommit på att jag måste brja ta lite fler bilder.. har blivit så otroligt dålig på detta. Kan ju ha att göra med att min kamera ligger i en väska jag inte använt på 2veckor? :P Nä ska försöka knäppa ett kort idag iaf =)

Ha en underbar dag, ska jag ha! Kanske ska man skynda sig att komma ut innan solen går ner? =)


/M

Tycker synd om mig själv...

Jag blir så otroligt ynklig när jag är sjuk. Det är alltid så synd om mig och alla ska pckså tycka det. Helst ska också mamma ringa och säga att det är synd om mig 10000ggr/dag! Men man ska inte ringa när jag sover, har ju världens sämsta humör när jag är trött, ja om man säger så här det blir 100000ggr värre när jag är sjuk.

Sov middag idag.. Mellan 12-16 typ.. Skit bra och skit dåligt mår jag så det blev inget skrivande på min inlämningsuppgift... Lagade iaf mat innan det blev värre här.

Sen så tror jag att min syster vill komma ner till mig =) Den 15 november tror jag att det var =) Skulle vara otroligt roligt och jags ka ju även till henne den 19:e december =)
Dock fick jag reda på idag att min kära vän Jonna skulle nog ha sin födelsedags fest då... Hon fyller ju den 21:a,, SKIT! Hade så roligt förra året, men jag känner att jag hellre vill till syrran =) Vi har försökt planera in att jag ska komma till henne i 1½ år nu... Jag kopm ju in på högskolan här nere så pengarna och tiderna har inte varit så bra, men nu jäklar =)


Litet ljus i tunneln,hoppas på att jag mår bättre i morgon så jag sovit mycket idag och förhoppningsvist i kväll! Måste plugga då jag har en till tenta på fredag!!!

/M

Ren Tur!

Ja som sagt jag ber fortfarande! Hon kanske missar min tenta och bara tänker äsch 100% rätt ;D hahaha
Nädå kunnde lite mer än jag trodde, men tror ändå inte att det går vägen. Måde skit dåligt under hela tentan och när jag gick därifrån var naglarna helt blå.. Var så otroligt kall..

Var till affären iaf inhandlade toapapper och lite knallertidningar. Ska lägga mig en stund nu och sen skriva mitt Inköps arbete! Ont igen överallt så det blir mer Ipren nu inna jag lägger mig.. Fan inte roligt detta!

Och längtar, eller "längtar" tills jag ska till hälsocentralen nästa vecka.. Ska ju kolla upp min knöl men även fråga lite om varför jag blir så sjuk jämt.. Mamma sa att det kanske är något fel med mitt imunförsvar och man kanske måste göra något. Kanske måste vaccinera mig?

Jaja hörs kanske sen nu, Ipren och Sova!!


/M

skjut mig!

Kräftan 22/6-22/7

Gott om energi har du men det är svårt att välja rätt mål. Risken finns att du blir rätt frustrerad.

Vaknade i morse och tänkte att är jag frisk idag? Viken total omvändning... Man ska inte hurra i förtid inte!
Gick upp ur sängen och ville bara DÖ! Ajaj.
Kroppen är slö jag har ännu mer ont i örat + halvdöv. Så blev min lilla piller cocktail och lite varmt te här + plugga!

Ja mitt horoskop, jag älskar ju sådant och kollar der varje dag. Energi? = 0 idag! Svårt att välja rätt mål? Jo tack. Vet iaf vad som måste göras idag tyvärr... Frustrerad? Japp kommer nog blir det både under tentan, efter tentan och hela dagen!

Japp, min place här har blivit som en mörkt hål! Anti och irriterad över att må dåligt!

Håll tummarna för mig idag, som sagt jag hoppas på ett mirakel!

/M


Aousch!

Ont överallt.. Men nu i halsen och örat också... Pluggandet har väl gått sådär, är för mycket att memorera när huvudet är fullt med ludd..

Ingen som har nappat på erbjudandet tidigare?
Fryser ena sekunden och andra blir jag så varm att jag svettas! Hatar att vara sjuk, speciellt när jag tajmar in det så otroligt bra jämt!

Veckan kommer att bli jobbig iaf, ska frsöka att skriva ett arbete i morgon plus att jag måste börja plugga till nästa tenta, och vad för frågor som kommer på det har vi ingen aning om.. Roligt va?

Det värsta tyckerj ag är de engelska gloserna..... Hade totalt gömt bort dem och de står för hela 9 poäng i tentan..

Jaja jag ska väl försöka fortsätta, försöka att somna i tid och försöka gå upp i tid för att sista minuten  memorera lite!!


/M

Öka tempot!

Tänkte så bra igår när jag gick och lade mig, ställ klockan tidigt, dra dig LITE och klockan är ändå 1 timme mindre när jag går upp!
Lättare sagt än gjort, LITE blev MYCKET! Mår så jävla kasst... Åt lite frulle och kryddade med en Ipren, denna hjälper inte så blev två alvedon nu också. Min Cocktail det!
Tänk om min cocktail hade varit så här inbjudande!!

Hade det varit så att jag kunnde ligga och må dåligt i sängen hade jag inte behövt trycka i mig skiten, men måste plugga till tentan i morgon som ändå kommer att gå åt H#%!!?!

Någon som vill göra den åt mig? Kan du mycket om färg och beredning? Är bara att höra av dig!!

Funderar på att kankse vila en 20 min så alvedonen får effekt, för just nu ser jag knappt vad jag skriver.. Är riktigt dåligt just nu!!

Håll tummarna åt mig idag! Hoppas på att kunna lära mig mer idag än på hela vecken! HA!

/M

Gammel tanten..

Exakt så jag känner mig som nu. Tänkte på att man ska ställa om klockan i natt, får soav en timme mer tänker folk, jag tänker jag får plugga en timme extra!!

Började även tänka på dessa dagar då man ställer TILLBAKA klockan, förr när man var ut på krogen. Hahaha. Man ska ju ställa om klockan 00.00, då borde alltås krogen vara öppen 1 timme till egentligen? Det tyckte de inte kan jag säga :P
Jag tyckte iaf inte så på våren då man ska ställa fram den, då ignorerar man det bara :P

Party Prinsessan som jag alltid varit, vart är du?
Sitter här och känner mig otroligt dålig.. Och tråkig! Men måste ju plugga, alla pluggar nu!
Känns inte som att tentan kommer att gå vägen då jag känne rmig som jag gör, IPREN är min bästa vän just nu. Ska ta en nu och lägga mig, ska bara borsta tänderna och "flossa" dem lite. Har ju köpt plackers, haha :P

Ja en sak till bara =) Pratade ju med Eve idag och det var riktigt trevligt =) Fick till och med henne att sminka sig innan jobbet, haha. Var några som hade hyrt lokal på hennes jobb, 20 st 20 åringar? Och hon står ju i baren, sa att hon kunnd ehitta sin drömprins ikväll ;P Men hon ville inte en yngre, men jag var då helt säker på att det fanns någon lite äldre där ikväll :D haha
Pratade även om att jag vill att vi drar till London och jobbar, festar och shoppar =) Hon ville att vi skulle skaffa en lgh tillsammans, fler än bara vi två och röjja loss i sommar ;D Låter lite lockande kan jag ju säga!
'
Var även lite snack om att dra utomlands, får väl se när jag får se solen igen och bli lycklig! Har ju blivit helt inställd på att denna vinter kommer lyckopillren fram... Har jobbat alldeles för mycket i sommras, eller alla sommrar jag är så otroligt dum och pengakär! Sen blev det ju inget utlandresa förra året.. ½vecka innan (sista minuten skulle vi ta) Kom jag in på högskolan. Eve och Matilda hade haft skit roligt... Nä nästa år SKA jag åka utomlands!

Nä nu ska jag "flossa" lite och sova, drömma mardrömmar om tentan!

/M

Shoppingstopp...!!

Är fan inte roligt.. Gjorde av med för mycket pengar förra månaden redan så min fria shopping "månad" blir ju skit lång då jag redan har haft mitt uppehåll i ca två veckor, minst!!

Har suttit och kollat på alla sidor jag kan komma på och bara trånar!!!
Såg skit snygga skor till nyår på asos :P Var inte så dyra heller, under 400:- iaf, men det stod inte hur höga de var. Har ett max på 10 cm, eller 11 om de är riktigt snygga! Jag är trots allt 172 cm? Kan vara någon cm längre men det ignorerar jag! Så man blir rätt lång, men fan vad snygga ben man får i höga klackar =)

Nä jag ska tillbaka till köket nu och plugga...
Tänkte nästan ta mig en sväng om till Knallen för att köpa galgar och lite jag är så dukitg godis.. Men onödig tid, måste plugga för just nu känns det inte bra med detta.. Stort IG för tillfället.

Så ska försöka att hålla mig borta från datorn, tv:n är iaf avstängd nu =)

/M

Hur naturlig är jag?

Du har....

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag (alla har väl sina fula hemmadagar?)
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag (Tyvärr måste jag säga, men ska bli bättre =) )
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Fan jag är rätt naturlig :P
Det jag tror räddade mig är nog att jag är så slarvig med krämer och det där med hårinpackning? Ha i balsmaet lite längre och det blir samma effekt, iaf för mig =) Har super bra hår =)
Sedan läppglans? Antar att inte försvarets läppbalsam räknas? Det enda som jag är riktigt beroende av, mår dåligt av att glömma detta hemma. Dock läppglans är jag inte lika duktig med, när man ska ut åker det på innan festen, sen glömmer jag bort detta under kvällen ;P HAHA

Nä ska fixa lite här nu kanske skriver igen senare =)

/M

Bad day!

När jag vaknade mådde jag OK. Sedan blev det värre.. Usch känns som att jag har fått feber..
Var i skolan och redovisade ett arbete, gick väl bra, eller jag sög men resten av gruppen var ju bra =)
Lite surt var att pga att nästa alla hade valt samma ämne att redovisade om så fick alla säga sitt och sedan skulle vi disskutera allt efteråt.. Mmm visst!
Vi som inte hade detta ämnne fick ju inte säga etts kit vilket SÖG!
Han skulle ju betygsätta oss på denna grej också, vi måste väl får stå för det vi har gjort mm.. Uscha tyckte inte om detta!!

Jaja efter skolan  gick jag och Ida till Maxi och handlade lite små saker, Shampoo och Balsam =)
Sen åt jag lite och skrev våran komplettering till ett arb... Jaja jag ska väl försöka pluga lite annat nu.. Men jag vill egentligen bara SOVA!

Får se vad som händer i morgon, ska försöka gå up i tid och dra in till stora högskolan och ladda utskrifter och skriva ut lite grejer som är bra att ha till pluggningen!

Hoppas att er dag har varit bätter!

/M

Tiden går fort men sakta!

Dagarna går, allt kommer närmare och jag får panik.. Samtidigt går tiden alldeles för sakta..
Jag har hemlängtan, eller är mest att ha folk omkring mig. Ca 50 dagar kvar nu!

Idag började väl dagen okejj i alla fall. Eller jag vaknade för tidigt, men somnade om!
Var till stan och köpte nya överstryckningspennor =) Jag gick även till Ica Maxi och köpte naturgodis, eller bara naturella nötter =) Var skit billigt, tror att de hade extra pris eller något =)
Tog bussen hem och allt på mindre än en timme =)

Sen har jag lagat mat och pluggat, men det sist nämnda går inte så bra.. Ont i huvudet, ryggen, allt.. Ingen bra dag!
Jag måste även skriva min del till redovisningen i morgon.. Detta går åt skogen också!
Det är min dag idag.. Min kropp värker och inget hjälper. Rimmar ju nästan.. :P

När är i alla fall glad över en grej =)
Min Emma är lycklig =) Mycket som har hänt på den senatse tiden men nu verkar det vända =)
Hennes karl kom ju hem idag så hon sprudlade av glädje när hon ringde mig!

Nä ska försöka skriva lite på redovisningen igen, kanske proppa i mig mer Ipren eller något?

/M

Rensat garderoben =)

Nästan klar =) Köpte lite fler galgar idag men behöver fler :P
Tänkte att allt inte ska hänga på samma längre, jag har även tagit ut plagg som jag inte använder, inte allt men så att allt fick plats. Just nu är jag ganska glad att de flesta kläderna ligger i tvätten :P haa Undrar hur det ska gå i morgon när jag har tvättat..
Och det värsta är att jag måste vänta tills på fredag tills jag kan köpa fler galgar.. Kanske borde satsa på en till garderob? HAHAHAHA

Igår kollade jag ju på film hela dagen/kvällen den var skit rolig =)

Denna film var det =)

Nä måste kasta in kläderna i garederoben igen nu så ska jag även korekturläsa ett arbete som ska in i morgon.. Uscha, men det ska nog gå bra. Efter detta så är det ju "bara" två redovisningar ett arbete och två tentor kvar och detta på 12 dagar!!!
Nä dags att sätta igång kanske!

/M

Lugn helg =)

Och för en gång skull känns det bra! Blev lite för mycket på en gång där ett tag att jag inte fick landa riktigt.
Åkte hem och var hemma 2 dagar mer än väntat =) Härligt, men sedan så hann jag bara gå i skolan och packa om väskan för att åka till Carro.
Kände mig inte superladdad, men det funkade iaf =) Lite sliten dock den söndagen.. När jag kom hem sliten och jäklig skulle man packa undan allt i rummet.. OCh så klart packa om väskan.. På måndagen gick jag upp fyra halv fem. Hinna göra mig i ornding samt ställa allt i mitten av rummet.
Jag undrar hur det ska gå när de ska fixa golvet..

Jaja känns iaf skönt att var i sin egna lägenhet och inte vara tvungen att göra allt!
Skulle ha pluggat på bibblan idag då Stina frågade om jag ville det, men hon hade blivit värre i hostan så hon kunnde inte och kollade om vi inte kan ta det i morgon. Jag måset egentligen tvätta så ska kolla upp detta i morgonbitti först + att jag skulle behöva göra en massa annat då..

Ja men nu ska jag börja kolla på min film jag hyrde igår =) Weeding Daze, den ska vara rolig och jag hoppas på det bästa =) Har även pringles och Cola =)
Riktigt festligt ikväll!

Hoppas att ni har det härligt med =)

/M

Mycket mat!

När mamma och pappa var här nere och hjälpte till att flytta så var jag även och storhandlade, då det är mycket lättare att göra det när man är fler + att de hade bilen =)
Köpte hur mycket som helst och har fortfarande mycket kvar, vilket mamma trodde skulle ta slut på en månad?! Detta var för övrigt i slutet av augusti.
Mamma delade även upp köttfärsen och sa att detta skulle räcka till två portioner, då jag suger på att veta sådant litar jag på henne. Har bara gjort något med just köttfärs två ggr, ena gången tacoslasange till brudarna och det räckte mer än väl.
Och idag.. Jag åt och nu har jag 3 matlådor med detta... Så mina matlådor är slut, så innan jag kan laga mat igen måste jag alltså äta detta, roligt va?

Nä detta var väl en rolig historia? :P
Jag har tråkigt, ska plugga men jaja :P Ska göra det snart när jag dukat av här =)
Sen ska jag ju hjälpa Elin till tågstationen och sedan hen byta om ióch iväg och träna =) Idag känns min kropp MYCKET bättre!
Stretchade igår och sov riktigt bra, försökta sova läänge minst till tolv då jag har sovit dåligt de senaste dagarna, havl åtta vaknade jag! Lyckades dra mig till tio iaf och då gav jag upp. Har dock tagit det otroligt lungt nu på morgonen och bara njutit av att jag är ledig =)

Nu måste jag sätta fart =)
/M

När får jag sova ut?

Det är tredje dagen, eller rättare sagt tredje natten jag inte sovit nu...
Gick och lade mig vid elva igår, men det var enbart för att jag trodde att jag skulle få sova till tio... Vid halv åtta hörde jag en massa duns i trappgången så jag studsade upp och var helt säker på att de skulle in i min lgh.. Fick ju ingen lapp igår om att de var klar med tapetseringen!!
Men det var till grannen, inte var dte bättre inte. Vet inte vad de gjorde där inne men fy vad det lät.. Så jag försökte sova men gick inte så bra. Plus att jag hade ont i ryggen? En punkt som gjorde ont som satan, spelade ingen roll vilken sida jag låg på. Blev bättre med en Ipren sen iaf =)

Har jobbat på ett arbete med brudarna, sen hem och lagade mat till mig och Elin, hon har ju varit så snäll när jag fick sova där och äta upp alla hennes mat :P haha
Hon åkte till skolan då hon hade n lektion och jag åkte handlade =) Så i helgen blir det tacos =) Har bara köpt bröden men ändå, de var billiga. 10:-/st ;D

Har även börjat skriva på ett anat arbete idag, fy vad grejer det är nu! I morgon måste jag till skolan och skriva ut lite papper, plugga som satan och åka till Elin. Ska förbi Netto hos henne =) Naturgodiset skulle vara skit billigt där i morgon =) Men jag ska få låna hennes borr också =) Ska ju sätta upp lite skit i lgh, och så hjälper jag henne ner till tågstationen med allt =) Och på kvällen blir det träna =)

Nä ska däcka lite till innan GREY´S ;D

/M


Nya tapeter =)

Kom hem idag och jag blir alltid lika sur på hur det ser ut när de tapetserat om...
Kan ju bero på att jag bott i en resväska ett tag och inte fått sova ut riktigt på två dagar.. Var ju skit överallt, det kan man ju förstå. Det var dock också färg överallt, de har klivit in på min badrumms matta med skitiga skor.. Kan de inte bara skjuta undan den innan. Förstår om de behöver gå på toa eller hämta vatten. För kranen var annorlunda och toasitsen var inte nerfälld.. Jag är väldigt petig med det just för att jag alltid har haft en hylle ovanför och hur mycket har inte rammlat ne ri toan? Hur mycket har förstörts?

Men det blev rätt fint, är iaf inga stora hål överallt nu =)
Så jag ska vara positiv.. Snart!
Grejen/pinnen som man vinklar persienen är sönder också.. Eller det är den som håller fast den på fönstret så pinne  inte står rakt ut!
Och så har de tagit bort tätningen så de sa att dte kunnde dra lite inna de kom tillbaka någon gång i veckan!
Problemet? Jag har sängen vid fönstret så jag försökte möblera om idag... Gick inte så bra :P haha
Så ser lite konstigt ut här men jag slipper draget när jag ska sova iaf =)

I morgon blir det att sova ut och sedan ska jag arbeta med ett arbete med tjejerna, tänkte även hinna plugga och hansla lite + träna på kvällen =)

Nä nu däckar jatg här och nu, något jag har sagt sedan klockan ringde i morse.. 
 
/M

Lydig slav?

hejsan jag heter mattias bor i gbg,, kan jag bli din lydiga slav??? ja har bild,, du blir inte besviken när du ser mig,, mvh matte

Har skrivit förr att folk är så otroligt orginela när de ska skriva till en på olika internet sidor.. Men detta var något nytt! HAHA
Nästan så man vill nappa på detta, tror ni att han vill städa och laga mat till mig då`? Skulle inte vara helt fel det inte ;P haha

Nä nu ska jag sluta med detta. Var ju hos Carro i helgen =) Mycket trevligt att träffa henne måste jag säga =)
Vi var ut på krogen i växjö... Dettavar inte roligt, var åldern 18 där och kännde som om jag hade hamnat 5 år bak i tiden.. Inget roligt ställe och bara småbarn kändes det som.. Jag har blivit gammal!
I morse var jag ej pigg... Men mot eftermidagen så var jag mitt gammal jag igen och suktade efter MAT :P
Åkte sedan hem vid halv sex och var hemma i min lgh igen vid åtta..

Åt en fryspizza.. Tittade på tv och nu har jag röjjt lite.. De ska ju komma och tapetsera här i morgon... Jag vet man ska bli glad osv.. Men jag har bott i en resväska litet tag nu.. Jag ska sova hos Elin i morgon då det inte kommer att vara bebobart här.
Nu ska jag sova, han kommer ca. 07.20 i morgon bitti och då ska jag röjja undan allt till mitten av rummet.. Jag måste även duscha och packa väskan då jag inte har något ork till detta nu!

Sov så gott och tänk på migi morgon bitti :P

/M

Date?

Satt här och hade det otroligt tråkigt, inget bra på tv och godiset var äckligt...  Så vad ska man göra då`?
Har ju kommit på att denna dag hade varit perfekt för en dejt. Har nu sagt till mina kompisar att de får fixa blinddates åt mig :P haha
Undrar om jag verkligen skulle våga lita på dem :P

Jaja satt iaf och kollade in spraydate, finns ju faktiskt folk som ser OK ut där. Men om de ser så bra ut vad är det för fel på dem då?
Fast iofs så sitter ju jag här helt normal och skit snygg, så kanske bara är otur i livet ;D hahaha
OPTIMIST JAVISST!

Nädå känns ju bra att vara ensam ibland, är mest fredagar jag ogillar.. Just för att om man hittar på något med en polers så är det på lördagarna och fredag är just en helgdag och man borde ha något att göra..
Vilket pladder, men detta bevisar hur uttråkad jag är!

Ska iaf sova snart, har fixat party putfits till i morgon resten får åka ner i väskan i morgon, tåget går ju inte förän 20 i 12`? Japp jag har kollen... Jag har även fixat så jag har pengar på mitt konto! Man måste ju ha till inträde och dyl. Bra att ha utifall pengar.. Dock inte mycket då jag är student, krisar det med sängplats så kan jag ju alltid överdiva min fullhet och låna en cell hos polisen ;P


Sniggingarna som ska ut i morgon. Och jag påmminde henne om när vi var ut när hon fyllde 18 ;P
Minnen eller "minnen" det!
Vi rammlade, drack whiskey och cola (vi trodde det var rom?) folk kröp på golvet, vi skulle självklart dricka tequila och självklart skulle det vara en 6:a. Vi åkte svart taxi med? Sprang ifrån folk, en snubbe ville sno Carros cykel, osv.
Men det var roligt nu i efterhand när man pratar om det :P
I morgon har vi dock bestämmt att det ska blir lite nyktrare, men inte mycket. Carro har ju sagt att hennes karl hämtar oss med bilen så är lungt ;D

Nä ha det bra =)

/M

Gah!

Idag måste jag städa mitt rum, just för att kunn amin väska inför morgondagen då jag åker till Carro och firar henne i Alvesta/Växjö. =)
Men jag är trött... Sov nyss en timme.. Känndes som mer så jag tvingade mig upp med tanken att jag aldrig kommer att somna i natt.. ÄH!
Hade iaf velat gå ut och ta en promenad nu när jag inte kan träna.. Men vad gör det? REGNAR!!
Finns då inte mycket jag kan göra än att städa! Måste även städa köket.. Det är det stället jag brukar hålla rätt så snyggt. Ska ju vara fräscht där!

Jag måste även kolla vad jag ska ha på mig i morgon när vi ska ut... Och just nu känner jag mig FET! Har nyss haft min mens och jag samlar på mig MYCKET vätska och går upp 1-2 storlekar och detta vill inte riktigt rinna bort nu... Jag är även laktosintolerant och igår åt jag naturgodis, sådant med yogurt, min mage knorrade och levde om saom bara den och blev uppblåst. Och vad gör man idag då?`Jo man äter glass!!!
Så min mage ä uppblåst och FET! Så kankse blir en oversize klänning`?

Nä ska försöka att vakna nu och fixa lite här, måste ju vara rätt okejj med tanke på att jag får mycket att göra på söndag när jag kommer hem... De kommer nämligen och tapetserar om på måndag =) Roligt att få det gjort men segt ändå..

Nä kankse hörs sen =)

/M

Sjuk?

Måste säga att jag inte har en aning om jag är på väg att bli det..
Igår var jag på sådant otroligt dåligt humör.. Elin vet :P haha Nä är hemskt när jag känner att jag bara vill hugga av huvudet på folk. Idag skulle jag ha varit iväg och gymmat... Kom inte ur sängen.. Senare gick jag upp, men jag fick gå coh lägga mig igen.. Huvudet höll på att sprängas och ryggen höll på att gå av..
Jag skulle andas och smärtan gick från ryggen och ut till bröstet och det gjorde så otroligt ont att jag inte kunnde andas.. Hemskt var det. Så jag tog två alvedon och gick och lade mig i sängen.
Stängde av allt med ljud och ljus. Hemska huvudvärk!

Nä sen åkte jag och hämtade ut tågbiljetterna tills på lördag =) Jag hämtade även ut mina p-piller och köpte Ipren då Alvedon inte vill fungera på mig..
Men sen gick jag till Ica Maxi och köpte lite frulle och NATURGODIS =) Såååå gott. Och jag känner ju mig så dåligt och ville muntra upp mig själv lite!
Har även bytt det trasiga sofföverdraget och skickat tillbaka det gammla =) Sammtidigt var jag ut på en promenad, var ju så fin väder idag =)

Ikväll är det Heroes =) JEJJJJ! Så ska kolla på det och inte göra så mycket mer.. Vill städa, men ryggen tillåter mig inte att göra så mycket.. Ska ta och proppa i mig lite mer Ipren snart tänkte jag!

Nä låt mig få lördag snart =) PARTEY hos Carro som fyller 21 i morgon =)
Så ännu en helg som jag inte är "hemma", roligt att besöka en ny stad! Även om det inte ligger så långt bort, verkar iaf vara många som går ut så hoppas att det blir roligt =)

/M

Hemma, efter att ha varit hemma!

Jag har ju varit hema i Gävle under helgen och lite till =) Fredag-Tisdag =)
Ångest var det jag kännde när jag satte mig på tåget hit igen.. Vill bara vara klar med utbildningen och flytta hema igen.. Eller låta det vara jul iaf! Kommer ju hem i 3 veckor då =)
Träffa alla, ska hälsa på syrran i sthlm och hon har planerat en massa resurangbesök :P haha
Kanske blir en kryssning med brudarna också =) Har kollat lite och blir ca 450:-/person, hytt, middag och frulle =) Tyckte inte att det var överdrivet dyrt!

Man har också tänkt lite längre fram.. Vad ska man göra till sommaren? Vill jag kanske satsa på att åka utomlands och göra något? Skulle vilja åka till England och jobba, så man lär sig Engelska lite bättre. Vill jag gå påbyggnadsåret? Vill jag läsa det på distans eller kanske kolla upp möjligheterna till detta hemma i Gävle?
Eller ska jag bara söka en massa jobb?
När ska jag säga upp lägenheten? Ska jag ta en billig hemma eller flytta hem till päronen ett tag`? Kommer jag att ha en inkomst så jag kan skaffa en egen lägenhet hemma?

Ja det är många frågor som springer omkring i huvudet på mig.. Och inte blir det bättre när jag har världens magvärk och har humörsvängningar som bara den!

Nä ska nog sova nu i morgon ska vi arbetra med vårat arbete i skolan, lunch och sen föreläsning...
På kvällen blir det TRÄNING!! Det behövs ;P haha
Ja på lördag åker jag till Carro också =) Hon fyller ju år på fredag så åker dit på lördagen då jag har lektion på fredag!

Nä sova var det!

God natt!

/M

Gävle!


Sitter här och funderar på om jag ska boka en resa hem!
Kostar ca 350:- ... Ska man vänta och hoppas på att priset sjuknker lite eller tar biljetterna slut då? Tar jag int tåget i morgon bitti är det ingen idée att jag åker.. Är det värt pengarna? Längtar jag hem så mycket?
Usch! Måste nog ringaoch prata med någon om detta tror jag! Vem är vaken? =)

Idag ska jag iaf på studiebeskök på ellos =) Ska blir roligt, funderar på att åka ner på stan innan vi ska träffas halv 1!
Wedins har ju clubdag så man kan ju kankse fynda något ;D haha

Nä ska fixa håret nu, just nu sitter kalufsen i en tofs, en välsdigt blöt tofs.. Måste fixas innan det är för sent ;P

/M

RSS 2.0