Om 24 timmar!

Sitter vi där, fulla och glada och har ingen aning om att klockan slår 00.00 snart. Egentligen borde vi alla örja gå en gågn på toa, kolla vart skorna är och jackan! Men vid fem i tolv kommer det att avslöjas. VI MÅSTE UT!!

Vem som är geniet som kommer på hur mycket klockan är får vi väl se i morgon :P Men just då tänker nog alla. Vart är min skumpa? haha Underbart, är samma sak varje år. Och om jag känne rmig själv rätt så är jag den "smarta" som kommer på att vi måste ut till raketerna! ;D

Vi har iaf inhandlat all mat och dyl. idag =) Mumma tills i morgon =) Jag har testat min frisyr, kläder och tillbehär tills i morgon och jag säger bara en sak; Jag kommer att vara HET! ;P

Däremot så har en sak skitit sig.... Festen vi skulle på efter alla mat är inställd... IDIOT! Så gör man inte dagen innan på kvällen.. Så vi får se vart vi hamnar. Roligt ska vi ha det iaf. Och förmodligen får man träffa Niklas i morgon med =) Evigeheter sedan!! Enda killen som fick vara med på våra klassfester (vi var bara tjejer i klassen) och introducerade "tjej" snusen :P haha Rolig fest!

Näs ak sova nu för ska upp tidigt! Ska till Eve och sy in min kjol på morgonen och duscha och allt sånt innan jag åker. Sen hem fixa håret (som tar evigheter..) titta på fyverkerier vi änglarna i stan med pappa och brossan, hem till Eve igen och fixa mat och dekoration =) Sen är det party all night long!

Jo ska hinna fixa en party skiva också! Alla måste ha med sig en :P jaja har iaf 13 låtar färdiga =) Får se om min dator vill bränna något i morgon bara!

Sov så gott =)

/M

Romeo & Julia!

Dumma dumma film!! haha nädå så dum är den väl inte...
Men nu är jag trött, vill sova och vill även ha någon som sover med mig!! Dessa kärleksfilmer gör mig så kärleksfull =) Nu vill man vara kär, känna fjärlirarna i magen och bara smälta bort!

Men som sagt 2008 var inte mitt år... 2009 ska vara det därimot =) Det har jag bestämmt för lääänge sedan! Och förhoppningsvist börjar året med fina minen och inte bara glömska ;P
Vet inte om vi blir så många på nyår... 9 skulle vi vara, nu är vi 6 och kanske minus 2 :P haha Men det blir som man gör det till =) Och vi drar ju faktiskt på fest efter middagen så det gör inget =) Blir billigare med taxi nu när vi bara behöver en enkel bil ;P

I morgon blir det även att gå på stan med Eve och Matilda för att hitta en nyårsklänning... Ojoj, lycka till!
Har ju en som jag har med mig, skulle sy upp och kolla hur det blev idag, men glömde bort det... Får stiga upp med tuppen i morgon! Den är lite präktig, men det är väl jag också?


Snart slutar filmen iaf och jag ska drömma mig bort och vara Julia, fast lite lyckligare ska jag vara! Inget triangeldarama här inte!! :P

/M

"God" jul!!

Irriterad, arg och längtar tills jag får jobba i morgon. Man får göra lite och inte bara vara hemma en hel dag med familjen. Jag är inte en person som klarar av att vara bland folk 24/7. Och nu ska jag även få dela rum med brossan.. Sista kvällen man får vara lite ensam då...
Syrran och Igor kommer ju och de tar Robbans rum och jag har ju två 90 sängar i "mitt rum" så vi delar på dem, hoppas bara att vi inte bråkar som vi brukar!!

Jaja, jag ska väl kolla vad jag måste köpa i morgon efter jobbet, är inte klar med julklapparna till 100% än.. + att jag ska köpa en annan sak åt mamma och pappa... Måste även kolla när det var jag skulle jobba i morgon :P Har inte allt i hjärnan jämt, men tror att det är mellan 10-15. Pappa är även och byter till vinterdäck på bilen så jag får en egen i morgon =) SÅÅÅ SNÄLLT! Något bra denna dag...

/M

Let´s GO!

Sitter och väntar på att få åka... Tåget går 15.02! Jag har packat färdigt och gjort mig själv i ordning =) Rekord för dne här tiden på dagen :P haha

Brossan kom nyss hem och hade handlat juklappar till familjen, ojoj säger jag bara! Han köper lika "dyra" juklappar som mig... Han sa att vi får ju ungefär lika mycket i månaden ju.. Sant efter mina monsterräkningar.. Men vissa saker tyckte jag hade ett hägt pris. Som en bok till mamma av Mankel? 199:- är inte det dyrt? Det var iaf ingen pocket bok =)

Syrran får en fin sak iaf tycker jag när hon fyller år =) Sa att jag kunnde ta den istället :P haha

Nä ska väl fixa lite till och ta något att äta så jag inte bli hungrig på tåget =)

Ha en underbar helg =) Och ha så skojj alla som ska på Jonnas 21 års fest =) Parta lite åt mig där också =)


/M

El Stockholmo!

I morgon drar jag =) Ska spendera helge i Stockholm med syrran och så klart Igor lite grann också!
Blir god mat, vin och shopping. Ska hjälpa henne med julklapps shoppingen och hon mig =) Ska blir riktigt roligt!
Sen kommer resten av familjen på söndag och firar Helen på födelsedagen och jag får skjuts hem =)

S
en får jag jobba lite nästa vecka också =) Dagen innan julafton och på annandagen. Kanske inte sååå roligt att jobba annandagen, men jag får ta det lungt med alkoholen dagen innan helt enkelt =)

Sen får vi ju se hur nyår ser ut. Hoppas att allt blir roligt och att alla är med! Planeringen för det får fortsätta efter helgen =)


Nä ska ta och sova nu, skönhetssömn, så ska jag packa i morgon också så kan inte sova till ett igen :P hahaha


/M

Lista!

1. Var hittade du den här listan? Hos http://whattowear.blogg.se/
2. Var är dina föräldrar födda? Båda födda och uvväxta här i Gävle.
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? LimeWire
4. Vilken är din favoritrestaurang? Oj, Helt Enkelt, Terassen, Östrens Pärla, Church Street, allt beroende på humör.

5. När badade du i en pool senast? Jadu, minns inte... Förskräckligt!!
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Nja, mer som en sketch i kyrkan, jag var en ängel ;D Annars har jag mest sjungit och dansat en massa =)

7. Hur många barn vill du ha? 2 stycken, men först måste man ju hitta Mc Dreamy!
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hårdrock, den där då de bara skriker hela tiden. Annars kan viss hårdrock vara bra!
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Är det inte långt kvar till de? Jag är en sista minuten bestämmare tror jag...

10. Vad har du för TV-kanaler? Alla de vanliga, 1-6. mtv osv. I min lgh i Borås har vi även en gratis kanal varje månad, denna var Nickelodeon... Tråkigt att den ska komma när inte jag ska vara där..
12. Har du busringt någon gång? Vem har inte gjort den när man var liten?

13. Har du fått felparkeringsböter? Egentligen inte.. På jobbet lärde jag upp en tjej med minilastbilen och när vi kom ut var det en lapp där.. Men det var ju hon som satt bakom ratten :P
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? NEJ! Höjdräddslan har bara blivit värre.. Hade varit häftigt med fallskärm, men jag skulle aldrig ta steget ut planet...
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? USA, och vill tillbaka =)
16. Har du en egen trädgård? Nej.. Har inga gröna fingrar, snarare svarta :P
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? När jag var lite ÄLSKADE jag Sonic och krambjörnarna =)
18. Kan du alla orden i nationalsången? Inte en chans.. Jag nynnar därimot den väldigt fint!
19. Badkar eller duschkabin? Badkar, även om jag inte badar ofta nu när jag har det så är det trevligt att veta att man har den möjligheten!
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Titanic som jag såg igår kväll.. Minns aldrig filmer jag ser...
21. Favoritpizza? Hawaii med bea och pizza sallad =) Som godast dagen efter alkoholintag :P
22. Chips eller popcorn? Chips! Men godis är ännu bättre ;P
23. Vilken färg på läppstift använder du? Försvarets hudsalva :P Ibland när jag går ut blir det genomskinligt läppglans!
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej! Ska detta vara gott eller vaddå? Och vart får man denna ideé ifrån?

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope, bara mina egna i tankarna. Jag ska vara hetare än henne ;P
26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin!
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Emma, Calle, Eve och Matilda. Jadu de åt ungsbakad potatis och varma mackor och allt vad det var. Blev en te för mig och sen delade jag och Emma på en kladdkaka =)
28. Favoritchoklad? Marabous mörka choklad med pistage nötter, MUMS!!
29. När röstade du senast? Ingen aning, någon gång i veckan på aftonbladet kanske?
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Har jag någonsin gjort de? Har för mig att vi odlade det hemma någon gång, eller var det bara gurka och sallad?

31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Japp. var riktigt duktig på skytte när jag var mindre så har några stycken =)
32. Är du bra på matlagning? När jag vill är jag bra, men motivationen är inte alltid där...
33. Klarar du att tanka själv? Självklart!
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Varit sugen ibland, men tror bara att det är skit egentligen!
35. Pepsi eller Coca Cola? Beror på..
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Någon gång skulle vi ha matchande t-shirts på jobbet?
37. Vad var det senaste du handlade? Ja det var väl mitt te och halva kladdkakan då...
38. Har du kräkts offentligt? Hmm.. Framför någon inne på en toalett ja, men inte plats mycket folk..
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Måste väl säga att hitta den sanna kärleken (i en mångmiljadär) :P
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja!
41. Har du ringt något betalnummer? Tror inte det... :S
42. Kan man vara vän med sitt ex? Ja, efter ett tag. Bara inte det blir missförstånd!
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mig själv? haha Nä antingen min moster efter hennes operation eller när brossan var liten och hade något problem med andningen? jaja hatar sjukhus!
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Föddes med mycket svart hår!
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "Hej, du har kommit til Michaela, jag kan inte svara för tillfället, men ring gärna igen" typ. Pappa pratar alltid in " men om jag inte vill ringa igen då??" Har haft detta mobilsvar alldels för länge och vet inte hur jag ändrar detta...

46. Vad har du i din väska? Oj.. kalender, massa pennor, sudd och stift. Nässdukar, plånbok, massa värtabletter, mössa, vantar. Kan finnas tejp, någon sax mm, saker jag hade till skolan innan jag åkte hem..

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Läser lite i en bra bok. Inget jag gör jämt, men är otroligt skönt, sen ligger jag och tänker i 15 år innan jag somnar.
48. Vad är du tacksam för idag? Tacksam för mina vänner! Så otroligt roligt att sitta och prata massa skit och skratta. Även otroligt tacksam för min bästa kompis, vi kom ju på idag att det kan vara sista nyåret i år vi firar tillsammans :'(

/M


Sömnproblem...

Ja på kvällarna tar det tid att somna, men de senaste dagarna har jag sovit 12 timmar istället..
Ställde klockan på 10 idag och fick ett sms från syrran. Orkade inte svara direkt och sen fick jag ett till sms.. Klockan var då 12.30.. HAHAHA

Har iaf ätit frulle nu och ska väl hoppa in i duschen.. Mitt hår är super flottigt...

Ikväll får jag träffa tjejerna också =) PLANERING!!!! :D

Jag är den personen som alltid har fått planera allt vi ska göra, i skolan, fritiden mm. Och nu var det ett bra tag sedan jag fick göra det =) Så nyår ska blir roligt =) Hoppas jag iaf!! =)


/M

Äcklet blev dömd!! =)

Ja jag glömde nämna det sist =)
Jag harju varit med om mycket sedan jag flyttade till Borås, och allt är inte bra! Fick ju flytta från min lägenhet pga en gubbe som plingade på och skulle in i min lägenhet samt försökte närma sig mig när jag skulle till bussen. Inte trevligt och jäkligt obehagligt. Detta gjorde ju att jag inte sov bra och detta har jag fortfarande problem med..

Jag är rädd för ringklockan på ytterdörren och hör jag den så hoppar hjärtat upp i halsen på mig fast jag vet vem som kommer. På nätterna kan jag ibland inte sova, känns som att vilke  sekund osm helst kommer någon att bryta sig in, eller så finns det någon i lägenheten..  Japp, detta som har hänt har satt galler i huvudet på mig tll 100%. Och direkt efter rättegången trodde jag inte att han skulle bli dömd... Man blir så förlöjligad av advokater, det visste jag innan... Men att sitta där och höra hans ursäkter mm gjorde en förbannad och jag är glad, eller överlycklig just nu =) Inte bara för min skulle utan också för den andra tjejen som endast var 16 år!!

Hoppas att den tillfälliga adressändringen fungerar nu.. Så jag får hem papprena på torsdag =) Fick läsa om domen i tidningen, andra gången det står om det nu. Och bra att det uppmärksammas. En sådan människa ska inte få gå omkring som han har gjort. Jag hade velat se att han blev insatt på ett hem. Han är gammal och kan uppenbarligen inte bete sig korrekt i samhället!

Ha en fortsatt trevlig kväll =) I morgon kan man fira med tjejerna och ta och beställa något riktigt onyttigt och gott =)

/M

Duktig husmor!

Kanske ska bli mitt yrke, fast i högre rang! LYXHUSTRU!
HAHA! Nä men idag har jag dammsugit och torkat golven och det var jobbigt.. Min rygg gör ju fortfarande ont och jag fick ta i för att få bort alla fläckar... Sen så gjorde jag mat och efterrätt tills mamma och pappa kom hem =)

Emma kom även förbi en smabbis och pratade lite =) Underbart att vi bor så nära varandra nu =) Är bara att hälsa på varandra när man vill tar ju högst 5 min fårn tanke tills man kan ses =)

Men effektiv har jag varit =) haha Sov till 10, åt frulle, Emma kom sen gick jag upp och sov ett tag till =) Hade underbara drömmar =) Vid 13.20 kom jag väl på att det var dags att börja ta tag i saker för att hinna med allt. Så jag lade ut min biljett på tradera, får hoppas på att jag får den såld!

Ja tittar ju på titanic här, men funderar på att gå upp och kolla klart på denna, mamma hade sett skumma människor här omkring så vill inte sitta på nedrevåningen själv... Och så blir man smått deprimerad av denna film.. Vill ju bara ligga och mysa med någon!!! Skulle ja sett till att Emma varhär ;P


God Natt =)


/M

Julklappar!

En julklapp till är klar, men har även fixat en födelsedagspresdent till min syster också =) Båda var till henne så nu måste jag bara bestämma vilken hon får i present och vilken i juklapp.

Just nu sitter jag nere och kollar på tv själv... Alla ska ju upp och jobba i morgon så de lade sig tidigt, fast att det är prison break på tv nu..

I morgon tyckte mamma att jag skulle städa här hemma... Jag ska även laga mat och baka och shit..! Min onda rygg talas det inget mer om.. Jag sitter ju bara och förväntar mig att det ska göra ont för alltid!!!!
Nä det är bara otroligt irriterande att inte kunna göra saker pga av ryggen, det är snart 2 veckor som det har gjort ont nu och jag blir bara mer och mer irriterad och förbannad över detta.

Idag har jag även haft ont i hela dagen från att jag vaknade.. Och inte har jag klagat fast att vi gick ner på stan och gick omkring länge.. På vägen hem ville jag bara falla ihop! URSÄKTA MIG!!!
Nä för nu är jag otacksam och kan inte göra något fast mamma har bytt lakan åt mig när jag kom hem och städat MIN våning.. Jag anser att det är gäst våning, jag bor inte hemma.. Och när jag kom hem efter att ha kånkat på 1000kg väskor i 7 timmar, upp och ner för trappor mm, + att ha gått i affärer kände jag att jag inte orkade byta lakan och kunde lika gärna ha däckat på soffan...

Japp jag är irriterad nu, här hemma får man förståelse i 2 dagar, sedan är man lat mm. Och speciellt efter jag har fått massagen då ska jag skutta omkring och må så jäkla bra. Kanske är därför jag har mer ont idag, dagen efter massagen!

Sorry för ilskan, men att ha ont så länge och inget hjälper gör att man känner sig maktlös på något sätt.. Har inte varit ut i helgen för det klarar jag nog inte av, förra helgen blev jag ju helt förstörd. Och så nu ska jag ju till Stockholm och man funderar ju på hur det ska gå.. Stan heldag + utekväll? klarar knappt av en av sakerna nu..

Men jag ska dit, och sen kommer resten av familjen på söndagen och hämtar upp mig och för att gratta Helen =) Hon fyller ju år på måndag, men alla jobbar ju då, så grattar henne på söndagen =) Blir kanske middag då med!

Nä ska kolla på slutet av PB och sen sova =) Kanske är bättre i morgon =) BE POSITIVE!!!


/M

Fått massage!

Har ju haft problem med min rygg nu i snart 2 veckor.. Mamma och pappa har nu kommit på att en av våra grannar är utbildad massör och gör detta i sin källare =) 150:- och super skönt var det! Ska nog ringa igen i veckan innan jag drar till sthlm och det blir jul och nyår!

Blir även fika med tjejerna på onsdag och vi ska planera vad som händer på nyår =) Något roligt hoppas jag på! =)

Nä, skrivandet här har dött sedan jag kom hem, ska läsa lite och lägga mig tidigt idag tänkte jag =)


/M

Det går sådär...

Nu har jag sagt och skrivit i flera dagar att jag ska packa. Hur låbgt har jag hunnit med det då? Jo en liten lista på vilka skor, byxor och kjolar som jag ska ha med mig. Har dock även hängt ut de klänningar och tjocktröjor jag ska ha med mig! Nä måste ta tag i detta... Åker ju i morgon bitti!

Idag blev allt klart i skolan innan jul iaf så det känns skönt =) Efter så åt jag mat och hämtade upp resväskorna för en ½ timme sedan... Ska dricka lite kaffe så jag får lite energi så jag orkar packa.. Är rätt mycket och det krävs tänkande för att allt ska få plats samt får det plats med fler skor? ;P haha är inte många par jag har med mig denna gång =)

Skriver sen om hur det har gått :P Kanske slinker ett par extra pumps ner i resväskan ;P


/M

Ett under om resväskan går ihop!



Titta denna kille vet vad han gör! När man rullar kläderna får det plats mer i resväskan. Allt kankse inte är så skrynkelfritt, men det får man ta! Ska ju ändå hem till päronen och de har ju strykjärn.
Tog fram alla varma tröjor jag har nu, och allt som hänger på garderobena nu.. Oj är det enda ordet!
Och då är detta bara klänningar, västar och lite tjocktröjor... Det finns ju byxor, kjolar, t-shirts, linnen, långärmat och för att inta nämna platång, locktång, hårfön, sminket och allt detta och SKORNA!! Och shit sen har vi ju jackan/jackorna. Detta är inte bestämmt än :P

Jag har iaf en sådan där plast "påse" som man kan pressa in allt skit i och sen suger ut luften så det blir platt =) Hoppas på att denna kommer att rädda mig =) haha
Men, en stor resväska och en lite cabinväska blir det iaf!

/M

Jag är inte vaken!

Vad är det som låter? Vem fan livar mitt i natten?

Nä men är det inte väckarklockan som ringer!!! Hade sådana problem att sova igår, då min rygg kändes bra i nästan en kvart åt gången, kunde jag göra saker jag inte klarat av på 5 dagar så det kliade i fingrarna. Den läste jag till halv tolv eller mer.. 1 gav jag upp att försöka sova och gick på toa och kollade lite på tv. Kändes som om att jag lika gärna kunde vara vaken tills idag.. Tänkte seriöst satsa på detta. klockan blev 2, GREAT jag får sova hela tre timmar!!! Nä det blir ju mindre för jag somnade ju inte då heller!

Idag är vi inte pigga, har heldag och det är inte bra! Har försökt att sminka bort de mörska ringarna runt ögonen, se snygg ut = fina kläder och inte mjukisar och en varm tjock tröja jag egentligen vill ha på mig! Även tagit ögon droppar för jag hade blodsprängda ögon!

Ja jag mådde så illa när jag skulle sova i natt även.. Var noggorlunda lungt att ligga på rygg, men då jag hade haft sådan ryggvärk och inte kunde röra mig natten mellan lör-sön så hade bakhuvudet tagit stryk och gjorde ont då.. Sidan var helt okej om jag vred kroppen, mage som jag egentlgenälskar att sova... Usch säger jag bara illa mående och så ländes det som att mina bröst skulle sprängas.. Inget var bra igår natt!

Nu är det frukost, om jag får i mig det.. Mår illa idag också och undrar hur det ska gå i skolan idag... Eftermiddagen kan jag tänka mig är lite rolig och jag tror även att vi kanske får sluta tidigare. Med juridiken.... Usch, han babblar på och man fattar hälften, pratar om en sak, sen tusen saker emellan och sen tillbaka på det första. Anteckningarna är inte fina!

Ja då har jag klagat av mig lite här då! Kändes BRA! Nu ska vi packa väskan och äta frulle tänkte jag!

Ja här skulle jag lägga in en smarrig äggmacka.. Men nä.! Inget vill väl funka idag!! Detta är iaf vad jag äter till frulle!!

/M

Fylla + fina ljus!



När vi närmade oss stan såg vi dessa ljus (som vi nog alla sett förut), men just då var det SÅÅ fint och vi skulle fota dem. Har bilder bara på ljusen i träden också =) Sen så måste det ju synas att VI var DÄR! haha
Jaja, blev ju rätt bra kort iaf =)



Förfetsen då vi skulle dra tror jag :P Har en massa kort på Elin och Allison (katten), men Allison ser inte så jätte glad ut att behöva göra en massa poser :P haha

Underbar kväll och vi sjöng singstar =) Mycket roligt och jag förlorade inte bara, van ibland också ;D

Nu ska jag skriva på ett arbete, duscha och sova! Hel dag i morgon = 8.00 - 16.30!!

/M

Andra advent!


Känner ingen julkänsla alls.. Usch nu vill jag komma hem och umgås med familj och vänner. Äta god mat, tända en brasa och bara sitta och snacka skit!

Igår var vi iaf ut =) Har lite bilder fårn stan :P Är ju en massa fina lampor i träden så vi skulle fota oss tillsammans med de! Elin har även bilder på när vi sjunger singstar! =)
Kvällen var rolig, dock väldigt smärtsam i slutet! Min rygg pallade inget mer, men vi gick iaf inte innan stängninge, eller 10 min innan =) Hann man ta ut jackan innan alla andra!
Det enda var väl att det var väldigt lie folk ute.. Hände det något annat roligt i stan igår eller?

Nä men iaf idag var ryggen förjäklig då jag knappt kunde sätta mig upp i sängen när jag vaknade!! Lite bättre nu, men ska smörja in mig med voltaren och fortsätta att hoppas att det ska hjälpa!

Hoppas att ni haft en mysig andra advent =)

/M

Party like a rockstar!



Hur gott ser inte setta ut?? ;D

Idag ska vi ut här i Borås sista gången för i år! Så det ska blir RÖJJ :P haha
Ska väl inte bli lika som sista gången innan sommaren, haha men skoj var det med =)
Har fortfarande ont i ryggen men hoppas på att vinet ska hjälpa mig lite! Sen så känns det ju OK när jag var ute och gick så annars är dte väl bara att hålla igång på dansgolvet =)

Sitter och lyssnar på gammla låtar, man har så många minnen som kommer tillbaka just när man lyssnar på låtarna =) Sommaren -06, cityfesten, året jag har bott här! Ja vissa låtar är Borås!

Nä ska hinna ta ut pengar innan jag drar =) FUNNY FUNNY!'

Ha en underbar kväll, festandes eller lugn myskväll =) 


/M

Det är värre idag!

Min rygg alltså... Smärtan går inte att beskriva, smörjer och smörjer med Voltaren och käkar massa piller.. Inget hjälper men jag fortsätter och hoppas på att det ska kicka in lite sent!
Funderar på att gå till gymmet i morgon och bara gå på bandet eller någor sådant. Jag ska ju ut i morgon!!

Ikväll kommer iaf Ida hit, vi ska kolla på Idol =) Trevligt att inte behöva vara själv även om jag är lika gnällig som en 3 åring.. I morgon har jag även tvättstuga kl 7.00!! Jag vet, DUMT! Men jag åker ju nästa vecka och vill inte komma hem med bara smutsiga kläder + att jag nog inte har tillräckligt med kläder att sätta på mig snart :P haha

Nä ska börja skala morötter och slära gurka mm. Blir dipp till det och julmust =)


Ha en bra Fredags kväll =)

/M

I am up...!

Sovit ganska bra, me funderar på om jag sover för mycket annars, jag kanske är en sådan person som ska sova lite mindre än de där rekomenderade 8h.. sov druga, 5½-6 timmar i natt och jag vaknade mycket piggare idag än igår och då var det väl 7½-8 timmar.

Värt att fundera på. Man tror ju alltid att man sover för lite och inte för mycket när man är så otroligt trött!

Nu nu ska vi ha juridik lektion... Inte så skoj! Sedan ett arbete med gruppen, sen ännu ett annat arbete med en annan grupp.. Detta blir en rolig dag!

/M

I found it!

Den komm tillbaka till slut =) Ska lägga mig nu och den får se ut så här ett tag =) Så mycket kan jag inte säga att jag förstår av detta, men lite roligt var det =)

Upp före 6 i morgon bitti då... Lång dag som väntar...

God natt! =)

/M

Har bloggen försvunnit?

Skulle vara bra att veta för jag får inte upp den?!!
SHIT! vet inte vad jag har gjort heller.. Detta var ingen bra ideé!

/M

Detta var lite krångligt...

Just nu ser väl allt lite knasigt ut här.. Jag har noll koll på vad jag gör :P haha
Vill ändra hur allt ser ut, men jag kan inget om detta.. Ska leta upp bloggen som man kan läsa hur man gör olika mallar... Men det ser ju helt okejj ut just nu =)

Men man kan ju hoppas på att jag lyckas göra det bättre =)

/M

Klago väggen!

Fortfarande jävligt ont i ryggen... Och nu inte bara på det stället, utan det gör nu också ont vid höften.. Eller det benet men mer mot ryggen, någon som förstod ? :P
Jag har uaf skrivit lite på mina arbeten idag, så jag är nöjd =) Har även varit i skolan och jobbat på och vi är super duktiga =) Fått beröm av lärarna för att vi har hinnit så långt! Det är roligt, det tråkiga är väl att en tjej inte varit med något.. Hon var här i tisdags när vi fick uppgiften men då hade de inte gjort så mycket... Jaja vad kan man göra!

Har några ideér till julklappar just nu =) Måste bara kolla upp lite saker, om detta går så är jag nästan klar med mina julklappar + att jag kanske fortfarande kan åka till stockholm.. Skulle vara ganska surt om detta inte skulle bli av.. Men man vill inte åka dit och sitta och kolla på tv innne i lägenheten och dricka vatten!

JA!! Idag var vi och sade upp våra lägenheter =) Så den 31 mars är jag folkbokförd hemma igen =) Kanske inte så super roligt att bo hemma igen, men det funkar =) Spar pengar iaf!

Var även och solade idag =) Tänkte även göra det på lördag och någon dag till innan jag åker hem, men det blir inte va nu... Köpte Voltaren åt min rygg då jag inte funkar ordentligt, blir otroligt gnällig och har sådan smärta att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Och Ipren och Alvedon funkar inte.. Usch! Men med denna salva får man inte sola.. Trodde att det gick bra om man har duschat innan. Men efter avslutad användning får man inte sola på 2 veckor... Tur att det inte är sommar iaf.. Så nu ska det smörjas med brun utan sol =) Spar in pengar iaf =) haha Typ 80:-, men bättre än inget!

Nä ska visa en liten bild som jag knöppte förra helgen och som jag gjort om lite, skit snygg =) Det är ju jag på bilden ;D hahaha




Damn I am HOT! ;D

/M

PAIN!!

Har fått den där djävulska ryggontet igen.. När jag är tressad och spänt kommer detta och inget hjälper.. Tagit både Ipren och Alvedon.. Funderar på att ta en sväng förbi apoteket i morgon... Kan ju inte plugga, kan knappt skriba på datorn utan att jag vill skrika!

De har ju gjort golvet här hemma nu så jag fick sova hos Elin och hon hade även sin kille här.. Men det var trevligt =) Jag fick ju sova i mitt egan rum =) Hon har ju en tvåa! Men det som skulle bli två nätter och slapp. Blev tre nätter och mycket!
När vi kommer tillbaka till lägenheten så är först inte dörren låst!!! Sen så är de inte klar... Lämnat en lapp, usch så sur jag var! Så vi åkte igen, satt i skolan ett tag och sen så skulle jag ju på rättegången.. Missade en lektion som tur var inte gjorde något att jag missade visade det sig =)

Dock när jag kommer hem till Elin igen vid fem tiden får jag reda på att projektet/arbetet vi ska göra var mycket större än väntat... Och vi åker om en vecka!! Och då har vi enskilda arbets uppgifter + en till grupp uppgift i detta ämne... + en annan grupp uppgift i ett annat ämne.. Stressad, jag? Varför då?

I morgon ska jag säga upp lägenheten =) Haha hurlänge har jag bott här nu och hur fint är det inte nu när allt är fixat? :P
Jaja men i april och maj har vi knappt några lektioner så det lönar sig att pendla ner de dagarna och bo på vandrahem =) Är ju hyra, el, bredband, hemförsäkring och busskort som jag slipper varje månad och jag får ju vara hemma =) Vilket är lika med inga häga matkostnader :P haha

Så får jag träffa min bästis lite mer + flerna andra goingar =) Party mm! Så ca 2 månader kommer jag att bo i denna lägenhet till! Åker ju om en vecka och sen inget mer i december och knappt något i Januari så bara februari och mars kvar =)


Nä detta inlägg har tagit alldeles för lång tid då min rygg gör så fruktansvärt ont... Måste dock skicka över lite skolgrejer så jag kan skriva ut dem i morgon i skolan....


/M


Denna bok ska jag börja läsa ikväll =)

RSS 2.0