Tidig lördagskväll!

Ja godiset tog slut alldeles för snabbt så nu måste jag ju sova! :P Hahah skojjar bara :D
Förutom att jags ka sova, är jätte trött, det tar att vara ute under dagen :)
Har inge vettigt att skriva egentligen tänkte bjussa på några gamla kort här :)


Sis och Jag efter en massa vindrickande, jan -07! ;D

Min BBB och Jag! Midsommar -07! Fina kransar va?? :)

Jaja skulle ha kommit en till bild men datorn krånglar som vanligt.. Blir bättre när jag kommer hem och bredbander är lite bättre :)

Sov så gott!

/M

Sådan lycka!

Att få vara ute i solen en dag är underbart, kännde mig så otroligt lycklig och all stress bara rann av mig!
Låg mellan halv 1 till halv 4 undegefär och jag hann ta mitt första dopp, sista MAJ ;D
Var väldigt kallt om fötterna först men tog modet till mig när Elin sa att om jag doppade mig fick jag smaka på hennes Ahlgrens bilar ;P hehe
Var skönt, eftersom att det var så himla varmt så var det skönt att bli svalkad :)

Efter solandet gick vi hem till mig och jag bjöd på tacos :D Måste ju få någon annan att hjälpa mig att äta upp all mat :P Sa det att om jag ska äta allt själ rullar jag fram till tåget på onsdag!
Bestämmde även att vi ska lyxa till det sista dagen på tisdag :) Efter tentan så ska vi gå på stan köpa macka eller något gott och sätta oss i stadsparken? Vet inte vad det heter men är en park här i stan :P

I morgon tänkte jag att jag skulle ta mig ner själv till Almenäs, men jag har ju tvättstugan på dagen och har kommit på att det känns bäst så. Måste ju packa och om jag tar kvälls tvätttiden blir det så sent.. Så det bli förmodligen ingen solning i morgon tyvärr. Men sen är jag ju hemma och kan sola :)

Nu måste jag fortsätta plugga.. Vill bara få detta gjort nu och få åka hem!

Hoppas att ni också har haft en bra solig dag :)

/M


SOLA!!!!

Jajjamensan :D Elin kommer väl vid 12-13 tiden och då bär det av ut i solen :)
Själv skulle man ju ha hunnit mycket idag.. Vaknade kvart över 4.. Ville gå upp då men tänkte att va fasiken sk ajag göra så tidigt ? Så jag somna om och vaknade inte när klockan ringde..
Så jag gick upp kl 10! Utvilad iaf :P Snorig som satan.. Min allergi har tagit fart på riktigt nu.!

Men jag ska iaf hinna städa lite snabbt, diska och kanske sy i dragskedjan :)
Så nu måste jag SKYNDA!

Inte många dagar kvar nu!

/M

Ögon shoppat!


Denna snygging hittade jag på nelly.se, från French Connection för 1599:-!!
Min tajta budget klarar tyvärr inte detta.. BORING! Nu vill jag börja jobba och blir rik, vinna på LOTTO kanske?? ;P


Sedan har vi denna, kommer ifrån DinSko för 349:-, MYCKET bättre pris. Pluss att jag får rabatt då jag jobbar där :D Så när jag kommer hem ska jag nog ta och hälsa på brudarna på jobet och kolla in denna. Såg att den var slut på många ställen men ena stället hemma har den, funderar nästan på at ringa och lägga undan den :P
Men är det meningen att jag ska ha den så är den kvar :)

Nä nu har jag varit vaken för länge..
I morgon;
*Gå till ICA och handla det sista till tacosen :) Morgon promenad!
*Sy blixtlåset på klänningen.. (skulle göra det ikväll men stack mig på ingret och det kom blod på tyget!!)
* Plugga
* Städa
* Sola
*Tacos Time ;D
Sen blir det nog mer plugga och kanske mer sy :)

Men jag har lovat mamma att inte stressa! HA! Lugna ner mig kan jag göra när jag kommer hem.
Har redan planerat min vecka hemma :)
Onsdag: Åker förmodligen taxi hem från tåget och sedan ner på stan, skorna :D Och systemet, köpa öl eller vin sedan hem och glassa på verandan med ett glas i handen :) SOMMARLOV! Typ. :P Några dagar iaf :P
Torsdag: Ska jag klippa håret kl 11, och innan solar jag säkert :D Kanske bli en vända på stan igen :) Sola äta god mat. Ner på stan och träffa Emma :D:D Ta et glas på en uteservering :)
Fredag: Hjälpa pappa med köker. Har tar vi i som satan så vi blir klar tills jag fyller år :)
Lördag: Åker til Sundsvall! Elin visar mig gatan :P Och shoppar sprit inför kvällen. Blir väl middag och sedan partey på kvällen, så får man se vad Sundsvalls borna går för ;P

Nä måste sova nu! :)

Sov så gott!

/M

Lugna gatan!

Är väldigt lugn denna helg.. Kanske inte vad man vill, men man kan inte alltid få det man vill!
Nä men har ju tenta på tisdag och ska fokusera på den, sen så blir det ett glas vin eller en kall öl med Emma på torsdag och fest hos Elin i Sundsvall på lördagen :)
Så blir hemm i Gävle 4 dagar eller 3½ sedan åker jag igen :) Är ju party på G ;D

Ryggen verkar ju bättre, men kan ju bero på värktabletterna och att jag legat ner. Ringde ju mamma och kollade med henne, ojojoj säger jag bara.
Fick nästan en utskällning :P Jag är en sressam människa, och tar åt mig av allt och allt ska göras på samma gång och är stressad i sinnet jämt! Så mamma sa att om jag inte sluta med de skulle jag gå in i väggen och bla bla bla..
Jag skulle gå ut och gå och inte tänka på något, eller ligga i sängen och tänka på ingenting...?

Gick ut och gick, 28 grader vamt.. Men det var härligt :) Dock tänkte jag på allt jag måste göra och hur mycket jag skulle hinna om jag vore hemma. Man kan inte bara stänga av så där bara ändå.
Väl hemma blev det en ducsk med skrubb och så, väldigt skönt.
Var till affären och handla inför morgon dagen och kvällen ;D

Sydde på min känning och just nu suger den!! Har läst lite till tentan vilket jag måste göra MYCKET mer.. Somnade i en kvart? Syrran ringde osm tur var annars kan jag inte sova senare.. Nu äter jag lite chirre. Men mår illa!!

Nää ska kolla på tv nu och sova i tid, försöka komma upp i morgon istället och fixa saker då, plugg och sy. Sen sola med Elin  :)

/M

Ont som fasiken!

Känns som om min rygg ska gå sönder, mitt i tu eller vad fasiken som helst...
Nu när jag äntligen komit igång att göra saker, håller på med min klänning. Så går det inte.. Enda "ställningen" det inte gör sååååå ont är när jag ligger.. Var samma sak igår, bussen till skolan. Men värst var det under tentan!  Vred och väbde mig och visste inte vart jag skulle ta vägen.. har redan tagit Ipren men snart sväljer jag hela paketet!! Har allades för mycjet at göra än att bli sänliggandes igen.. Kanske man ska köpa någon salva?? hmm.. Ska kolla med Mor min vad jag ska göra!

Nä nu måste jag fortsätta.. Ska hinna mycket mycket mycket idag!

/M


God förmiddag :=)

Jag är så otroligt seg idag, sängen var varm och så underbart härligt. Så när klockan ringde kl 7!! Kom jag ju inte om, inget jag trodde heller :P Men klockan 9 tyckte jag att jag var pigg och skulle upp...
På något sätt så var klockan över 10 när jag kollade på klockan igen ;D

Är så underbart väder idag.. 20 grader. Vill SOLA!! Men inte själv..
+ att jag måste plugga och göra en MASSA saker.. Ska ju faktiskt sola i morgon :D
Ska laga hjulen på resväskan idag, som jag alltid säger; Lite eltejp fixar ALLT! ;D

Har så otroligt ont i magen idag också så känns som jag ska spy eller svimma av.. Tagit Ipren men har inte riktigt börja verka än. Så ligger kvar ett litet tag till här :)

Så idag står detta på listan:
*Plugga sälj och butiks kommunikation
*Laga väskan
*Sy toallen till klänningen
*Städa?
*Börja packa och se vad som är smutisigt,
har ju tvättstuga på söndag!

JO bilden som jag Emelie och Elin skulle vara med på sedan i lördags trodde vi försvann och var lyckliga.. Hittade dock den här igår? Tänkte bjuda på den ;D haha
Minns knappt att jag var med på kort och det syns verkligen at vi druckit ;D haha


/M

Så söt min BBB!

Fick precis en meddelande på msn;

Natti natti sweetheart:D
Hon är så söt så! Mycket trevlig kommentar bara sådär utan att amn behövt pratat med varandra innan :)

Och snart kommer jag hem honey :) Kanske ta en glas vin på Tant grön eler Bocken? Kom på att vi kanske kan ta det på torsdags kvällen om du kan? hehe Ska inte fråga genom bloggen utan hörs i morgon! :)

Nu ska jag iaf SOVA!! Jag är så otroligt trött, ställt klockan på 7 i morgon, så kanske jag kan fixa lite på kläningen i morgon bitti innan jag måste PLUGGA! Till nästa tenta på tisdag..

Sov så gott :)

/M


Härlig dag! =)

Ja men förutom tentan då. Satt väldigt länge denna gång, jag är ju en sådan person som blir klar först.. Så blev skit stressad när alla började gå :P
Men det gick iaf bra :) Sedan var vi till ica maxi och sedan hem till Emelie :) Mycket fint hade de hemma :) Grillade KÖTT (var år och dar sedan man åt det), klyftpotatis och bea :) Mumma! Jo sallad var det också, gjort av kärlek ;) hahaha

Klockan hann bli 15-16 något, men det var fortfaradne jätte varmt så vi satte oss i solen med bikinisarna is törtsa hugg :) Härligt värre kan jag säga, Blev halv 8 tåget därifrån. Trött efter denna dagen. Så jag fortsätter att slappa och går upp lite tidigare i morgon bara :) Kan jag fixa lite då!
I morgon ska det även bli lite sämre väder så funderar på att ta en prommis till stan och sola :) Måste ju få lite färg tills jag kommer hem. har juj ändå varit på varmare breddgrader ;P

Nu är det dirty sexy money snart här så ska kolla på det och slappa :D:D:D
Bara EN tenta kvar nu! Sedan kommer jag hem!! :D

/M

Tenta, sen grillning och SOLA!


Skriver ett litet inlägg innan jag måste börja packa väskan, skulle jag gjort igår, men jaja :P
Tenta idag då, väveritenta för att vara exakt, efter så väntar jag upp Emelie och Elin och sedan hem till Emelie och grilla och sola :) Hon bor ju hur hon så det ska bli riktigt trevligt :)
Tror även att det kommer att gå bra på tentan så jag mår bra. Förutom min magvärk.. Uppböåst som en gris även.. Tur att det bara är vi tre när jag ska sätta på mig bikinin!

NÄ! Ha en bra dag måste rusa nu :)

/M

Om exakt en vecka..

Sitter jag hemma med mamma och pappa och kollar på Grey´s och bara väntar till morgondagen då jag ska klippa och färga håret, äntligen efter ett halvår!
 
Nu: Sitter jag ensam med en blommfluga och har huvudvärk och pluggar till min tenta i morgon.. 
Vilken känns roligast? 

Jaja men i morgon efter tentan är det grillning och SOLA :D Har haft det riktigt fint här idag och enligt vädret ska den här dagen vara den "sämsta" dagen. Så i morgon ska jag få lite färg :)

Känns konstigt inför tentan i morgon också.. Vet inte om jag kan allt? Känns luddigt, varken bra eller dåligt..
Det dumma är ju att man åker nästa vecka så jag får väl känna efter hur det känns efter tentorna. För om jag måste göra omtenta är ju allt material här nere...

Nä THINK POSITIVE!

Men just nu är vissa saker svåra att tänka positiva på..

Nu säger jag god natt och sov så gott!

/M

Nu får det vara nog!


http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

 Många här i blogg världen som satt ut denna länk. Och även jag tycker att detta är en bra sak!
Ingen förtj'nar att bli våldtagen oavsett klädsel, eller onykterhet!

Skriv under för en säkrare och bättre framtid!

/M

Ännu en pluggdag!!

Gud vad jag längtar tills detta är över. Sedan är det ca 3 månader "sommarlov". Jag ska ju faktiskt jobba :) Men det tycker jag ska bli roligt!
På jobbet kräver ingen att man ska sitta hemma och göra jobb saker man gör det på jobbet och man får bra betalt för det!  Så, i morgon är det tenta.. Väveritenta. Kanske inte låter så jobbigt?
Mer än vad man kan tro fktiskt, till och med jag tycker det, många olika bindningar att komma ihåg, fylla i dem på miljontals olika sätt. däremot tror jag att 30 poängs frågan kommer att gå galant ;D Analysera en tygbit, än så länge på lektionerna har det gått skit bra :) Men sedan är det ju 40P till som man ska ha.

Nä jag skulle ha gått upp kl 7 när jag ställde klockan... Och nu har jag suttit ovch degat i 1h. Så nu sk ajag börja plugga! Ingen jäkla omtenta här icke!
Små saker som springer runt i huvudet bara.. Ibland blir man orolig, men förhoppningsvist är det lungt! Annars blir det roligt att plugga.. OR NOT!

Nää återkommer när jag får det allt för tråkigt.
Men måste bara säga att huvudvärken kröp sig på mig nu när jag bestämmde mig för att börja pluggeriet :P haha

/M

Jo jag måt fortfarande dåligt idag.. Snorig och förjävlig!

Snorig...

Hatar att vara förskyld.. Speciellt när man blir det av en onädig orsak.. När jag känner att jag börjar få öroninflamation tar jag Iprem samt en massa nässpray.. Eftersom det går en kanal mellan öronen och näsan och jag är små snorig  pga allergin hjälper detta jätte bra. Jag har lyckats "bota" mig själv många gången :) Så ett hett tips :)
Men kanske bara jag som i "vuxen" ålder (ja läkaren kallar det då :P) fortfarande har problem med öronen..
Tänk när man var lite och käka pencillin minst 1 gång per månad..Om inte fler ibland.. Uscha!
Mamma tror ju att alla pancillin har satt ner mitt imunförsvar itället för att bara hjälpa.. Jag är ju sjuk rätt ofta, och tar upp alla andras baciller rätt fort och bra!

Jaja saken jag skulle komma fram till för 100000 meningar sedan, var att när man börjar ansvända nässpray bli man beroende och sen blir man skit snorig istället för att man blir bättre.
Är en ond ond ond cirkel :P

Nä nu ska jag sova och hoppas på att man mår ännu bättre i morgon :) Jo ska bli fint fitn väder på torsdag så bli härligt att kanske få sola lite? :D Även i helgen ska det bli varmt och härligt så bli ett snack med Elin om att ta en sväng till Almenäs :D:D Ska fjäska i morgon! ;D

God natt och sov så gott :)
Hoppas att ni har haft en bra dag!

/M

Studybreak!

Ja fast nu är det slut.!
Lovade mig själv att bara kolla på Gossip Girl! Så underbart bra :) Hände mycket denna vecka så är nöjd nu :)
Är ju desperate nu men jag ska stänga av nu och plugga och sedan lägga mig i tid.. Ska upp i tid i morgon och plugga, åka till knallen och köpa stift och fortsätta plugga. Sista pluggdagen innan tenta!!
Så totalt oförbered! Eller kanske inte har inte bestämt mig om det än :P

Nä får se om jag skriver en snabbis innan jag däcker i sängen!
Annars säger jag god natt nu ! :)

None
Ett välkänt ansikte här ;D
/M

Sallad =)

Har gjort en riktigt god sallad idag :) mumma! Hade härt "recptet" på radion då det var en kock där :)
Annars då, var i skolan men var såå tråkigt, men samtidigt väldigt bra att jag var där..

Kommit på att jag nog är sjukare än vad jag vill erkänna. Har inte tid att vara sjuk så låtsas inte om det. Om man inte känner efter så är man inte sjuk, eller?

Men nu måste jag plugga.. Mycket att kunna tills på torsdag och sedan är det grilning på menyn :)

Jo har sagt till pappa idag att jag vill ha grillat med ett gott glas vin och friterad banan med glass när jag kommer hem :) Så just nu HOPPAS jag bara!

Nä plugga var det.. Kanske en kopp kaffe och en Ipren?

/M

Morgon igen då!

Kom på mig själv att tänka igår kväll när jag skulle sova att jag absolut inte längtade till morgonen (nu) för jag orkade inte duscha?! Jaja en sak som är en rutin varje morgon värkade så otroligt jobbigt igår kväll.
Tror att det berodde på att jag var skit trött och önskade att jag skulle få sova länge istället för att gå upp i tid och göra allt. Ibland vill man vara kille ;P

Nä jag kan ju vara snabb om jag vill, men tycker om att ta det lungt på morgonen.
Slutar ändå till slut at jag stressar :P

Idag är det sista lektionen i väveriteknik innan tentan.. Börjar bli lite stressad nu..
Efter skolan skulle jag vilja sola, men man ska ju inte göra det när man är sjuk.. Får fundera på det där.
Jag mår bättre iaf :) Är mest snorig nu, tror at locket i öronen börjar bli bättre :)

Nä ha en bra dag :)

Bjussar på den underbara bilden på mig och Emma!
Kan det vara från hösten -05?
Saknar iaf dig, men snart kommer jag hem :)

/M

What's love got to do with it!

Så bra film, men ändå så sorglig. Framme vid delen där det börjar bli bättre igen iaf..
Jag som skulle lägga mig i tid.. Jaja sova kan man göra när man bli gammal :P

Men tänkte skriva god natt :)
I morgon är det mycket på schemat som vanligt. Ska försöka att vara effektiv med tiden och inte slöa så mycket som jag gjort idag.. Sov två timmar och sedan så slöade jag ett bra tag innan jag satte igång med pluggningen. Imorgon får inte tv:n gå på! Förutom ett undantag!

20.00 är det Gossip Girl och jag hoppas på att min heting är med i morgon :)
Sen kan jag stänga av tv:n igen och fortsätta plugga :)
Funderar även på att sola i morgon! Måste få lite färg nu känner jag!

Nä Sov så gott och Drömm sött!

This is my dream tonight ;D
None

/M

Pluggisch!

Suttit och pluggat mycket nu, kankse inte tillräckligt, men jaja.. Jobbigt värre!
Det är ju Tina Turners filmen på tv ikväll, är jag den enda som bojkottar sverige matchen mot den kanske?
Men är sååå bra, hemska saker som händer.. uscha!
Nää ska plugga lite till i sängen här och försöka att inte somna för sent.. Kan bli så med tanke på filmen!

Mår ju sådär också, men jag dör ju iaf inte. Har världens lock för öronen och det tjuter i dem.. Är alltid så, men någon inflamation tror jag dock inte att det är.. Iaf inte än :P
Liet tung i huvudet sådär men som sagt jag överlever :)

Kommit på en massa som jag ska köpa/göra efter sommaren :) Nu måste jag bara få jobba ihop pengarna också. Har ju inte fått så mycket tider som jag hade trott, men har jag tur får jag hoppa in lite mer.
Jag ska iaf köpa en micro :) Har varit utan en sedan januari? Och idag hade jag sönder en tallrik bara för det :P
Jag måste till tandläkaren.. BLÄ! Man ska ju gå en gång om året men jaja..
Klippa och färga håret :) Ska ju bli antingen brunett eller rödhårig :) Ska diskuteras om nästa vecka när jag är hos frisören :)

Nä orka skriva allt man måste köpa inge roligt att veta att alla pengar bara kommer att försvinna.. :P

NU: Filmen, nagellacks borttagning och plugg!


/M

Sjuk & Plugg!

Inge roligt.. Fick gå hem från skolan idag..
Sov i två timmar sedan, tänkte inte sova så länge men jag var helt död..
Nu måste jag plugga så hårt att jag inte ser längre..
Vill absolut inte bli sängliggandes igen bara, då kan jag lova att tentorna kommer tilbaka med ett stor UNDERKÄNT!

Måste även diska annars blir det ingen mat. Och utam mat kan inte kroppen bli bättre.. Ond cirkel det där med disk :P

Nä ville bara beklaga mig lite..
/M

Morsning! :D

Jag mår bra idag.. Typ. Förstår inte vad min kropp försöker säga? Att jag inte ska vara sängliggandes i två dagar och sen gå ut och supa ihjäl sig den tredje? haha :P
Har ont i halsen igen också.. Öronen då. Ja jag har väl ett tryck och lock för öronen men jag kan inte säga att jag har ont. Så ingen Hälsocentral idag!

Är ju typ ledig i veckan så blir jag sjuk på morgonen så ringer jag :)

Idag är det redovisning, men jag hade det förra veckan så ska bara lyssan idag. Sen är det plugga plugga plugga och åter plugga.
Har tenta på torsdag och jag inte säga att jag är förberedd.. Och sen på torsdag blir det grillning. Och sen börjar "helgen" då blir det plugga plugga plugga och plugga, tenta på tisdag nästa vecka.
Måste även packa då jag åker nästa vecka ;D

Känn väldigt bra samtidigt att det känns konstigt. Man har ju sakffat sig ett liv här nere. Men
I WILL BE BACK ;D
Nu ska jag fixa dte sista innan skolan :)

Och en lite notis. Jag dricker inte Kaffe nu :D Efter sängliggandes tror jag att jag har lyckats ta bort mitt "morgon kaffe" :) SKit bra!!

Ha en trevlig dag :)
/M

Trött och slut!

Ska nog sova strax. I morgon blir det en lååång dag.. Måste verkligen plugga ihjäl mig, börjar känna mig väldigt stressad nu. Sedan måste jag mejla bredbandsbolaget samt hälsocentralen.. Jag berättade att jag vakna upp med öroninflamation? Eller nu länner jag inte av det lika mycket.. Ipren hjälper ju inte så här länge så har jag tur slipper jag lägga ut en massa pengar på det :)

Tittar på stolthet och fördom ? Haha vad jag kan saker idag känner ja..
Känns så underbart! Är trött i hela kroppen och kollar på en bra film nergosad under täcket :)
Gud vad gott det hade varit med varm oboy eller nåt.. Det får vara, måste diska förra att kunna fixa det :P haha

Så snart somnar jag nog. Så jag säger god natt redan så får vi se om jag hinner skriva något i morgon och mitt öra.. Uscha. Känns som om man vore 5 år igen..

Drömm sött!

/M

Ja en "Wild And Crazy" Schlager kväll blev det ;D

Kvällen börja med att Elin fixade mitt hår så det blir super fint :)
Sedan kom Emelie, alkoholen strömmade och Elin fixade även Emelies hår :)
"Kollade" på sommarkrysset, lyssnade på musik mm. Sedan var det Euro vision ;D Då hade alkoholen redan satt sina spår ;P Elin och jag dansade och sjöng för fulla muggar när Perrelli sjöng ;D
Var roligt, minnesluckorna är färre och mindre än väntat.

Jo hade ju även köpt mousserande vin som jag och Elin drack :) Smällde korken ut genom balkongen.
Sen blandadae vi ut det med juice och det blev drinken bellini. SKIT GOD! Rekommenderar det starkt :)
Krogen ja, skit roligt var det, dansade för fulla muggar!
Ramlade över ett podium också ;P haha jaja!

Enda som var lite knas var att en kille, skit skumm var efter mig på slutet av kvällen. Och mitt humör är det ju lite sisådär med ;P Så bad han dra åt... Och sen fick jag reda på att Emelie hade sgat till Elin att han varit i närheten av oss/mig hela kvällen.. Uscha!!

Hände mycket roligt, och avslutade vårat första år här i Borås riktigt bra :)
Nu i veckan på Torsdag efter tentan och så, blir det åka hem till Emelie och grilla :) Ska se till att det går bussar bara :)

Nää nu ska jag fortsätta kolla på drömmarnas tid :) Ha en trevligt fortsatt kväll och hoppas att ni hade en lika rolig kväll som jag hade igår ;D

/M

Och låt Schlager kvällen börja ;D

Jajjamensan sitter och väntar på att jag ska få åka snart :D
Redo för party :D Halsen krånglar inte allt för mycket och alkoholen får agera värktabeltt i kväll ;D haha
Ska till Elin lite tidugare idag då hon ska fixa mitt hår :) Även för att vi har lite mer att dricka än vanligt idag..
En varsin vinare och cider som vanligt + ett flaka mousserande till schalgern ;D
Men jag kom ju lite sent till systemet? Klockan var ju faktiskt bara 11... Men fanns inga cider typ, en sort!! Så en 7.0! Blir härligt sen på bussen ner på stan det ;P

Nä hoppas att ni får det skojj ikväll, lungt eller röjj ;D

HEJJA CHARLOTTE!

/M

God Morgon =)

Jag vaknade som vanligt klockan 7, men jag villa inte upp då utan tog en Iprenoch somna om till 9 och nu har jag "ätit" frulle. Vitaminer och te, har inge mackor och sådan hemma :S
Jag mår iaf mycket bättre idag kroppen är i bar skick nu. Förutom min hals då.. Känns som två stora ballonger , därför jag fick lova att ta Ipren i morse så jag skulle få i mig något till frukost. Gör så ont att svälja.
Jaja jag ska iaf ut ikväll, lita halsont ska inte stoppa mig inte!

Så nu ska jag till systemet :D
JJEEEJJJJ!!

+ att jag ska lämna tillbaka en aklännigen jag köpte igår :P Skulle ju bara ta mönstret från den :P haha
Så nu måste jag fixa i ordning mig så folk inte tror att jag nyss vaknat ur koman ;P

/M

Skit internet!

Går fortfarande inte att ladda upp korten.. På mpndag ska jag ringa bredband bolaget iaf.. Står inte ut såhär...
Ska nog sova igen nu snart! sov ju två timmar efter jag kommit hem från knallen. Totalt utpumpad var jag.
Men i morgon ska jag må skit bra och det är bara att dra iväg till systemet och köpa spriten ;D Jag och Elin prata nyss om hur roligt jag skulle ha det om jag var nykter. Och jag sa, som nrä jag var "liten" och kom ihåg alla pinsama saker alla gjorde och jag kunnde påminna dem ;D hahahah roliga tider det!
Men vi kom ju på att vi villa vara pinsama tillsammans ;P haha

Ja Emelie kommer också i morgon :) Var ju lite osäkert ett tag men nu kommer hon :)
Jag ska till Elin vid & tiden, ska ju hinna drick alite mer än vanligt då.. OJOJ + att hon ska fixa mitt hår :D Ska bli så fin så fin :)

Nää Sov så gott och drömm sött :)

/M


Pics & Food!

Jag har nu fått i mig lite mat.. Mådde illa som satan men tänkte att jag måste.. Lite pasta med sås, jag strunta i köttfärsbiffarna.. Kan man frysa in dem?

Jaja jag har nu laddat över bilderna på klänningen, men som sagt bilderna är inte i bra kvalitet...
Bilden på baksidan satte jag dit en påse för att man skulle se hur den såg ut där bättre :)
Såg även att jag hade tagit kort på mina dukar jag gjort i skolan så den får ni se också :D



Nä jag skojade ju bara med bilderna!!!
Jag skulle sänka mitt bredband över sommaren så skrev ett mejl om det till kundservice att det skulle sänkas fårn och med den 1 juni.. Men de har ju redan sänkt det och jag har inte hunnit ringt och skällt ut dem..
Så istället för 8.0 har jag nu 0.128!!! SÅ otroligt SEGT!

Nu ska jag kolla på tv och dricka cola, billigt på öb nu ;P

/M

Ont!

Ja jag mår ju bättre idag, jag har ingen Ipren i kroppen nu har har en tempt på 37.5, och det är ju ingenting. Brukar ha 36 så något är det i kroppen, men som sagt inget farligt.
Däremot har jag ont i min stackars hals.. Och har jag ont i halsen har jag on i öronen..
Jag är dock "bara" uppsvullen, det är inga tecken på halsfluss än iaf. Så i morgon ska jag ut :)
Var ju på knallen med Elin och hittade en skit snygg klänning som jag ska ha :D Skulle egentligen göra om en jag hade men orka när man mår skit? NEJ!

Så i morgon ska jag ut iaf, sedan beror det på hur jag mr i morgon om jag kommer att dricka alkohol.
Elin var på systemet idag, men jag väntar och se om det blir bättre tills i morgon jag.
Man vet ju aldrig det kan ju slå om och jag bli skit sjuk..

Klänningen har jag knäppt kort på med mobilen.. (inga bra bilder 2megapixel)
Kameran är ju inlämnad... Uscha, men vet inte vart jag har sladden än så de bilderna kommer in senare ikväll :)

Nu måste jag försöka att äta något.. INte bli man friskare av att inte äta.. Och i morgon har jag lovat både Elin och mamma att jag ska äta , frukost, lunch & middag. ojoj!

Nä skriver med senare och lägger upp bilderna på min snygga kläääning :D Lila är den föresten :D

/M

Bättre..

Idag tror jag att det känns bätter, inte så bra att jag skulle ut och röjja däremot...
Men men en till dag av kurering så kanske det bli bättre :)
I "värsta" fall får jag ta och gå ut nykter, vill ju inte svika brudarna :P
Nää skiter i sytemet idag och tar det i morgon så får jag se om det blir alkohol eller ej, vill inte dricka när jag går på Ipren.. Visst har man haft onmt i huvudet på dan är det en sak men jag lever inte riktigt utan dem just nu..

Har druckit mina vitaminer idag också iaf.. BLÄ!!!
Tar bara ett halv glas vatten och blandar ut dem och sen häler jag i juice, men är äckligt iaf.
Sedan te med socker som mamma säger är sååå bra :) En varm dusch och jag känner mig ganska bra just nu :) Ska väl ringa Elin strax och kolla när vi ska träffas :)
Blir väl efter 12, är ju sol idag och hon sitter väl och solar på balkongen ;P Är ju sol där tills 12 tiden hehe.

Nä ha en bra dag:)

/M

Tycker ni om Euro Vision?

Fanns vissa bidrag som var bra :) Jag diggade island och Danmark. Och så klart Sverige då :) Men vi får väl se vad som händer.

Just nu mår jag skit.. Iprenen börjar avta och jag ska inte heller ta en ny på ett tag för att kolla om jag har feber eller inte.. Jag har ju som sagt aldrig det men måste ju kolla..
Har ont överallt.. Känns som om ryggen ska gå av, knäna värker och känns som om jag skulle ha mensvärk.. Dock inte det just nu så det verkar i hela kroppen just nu..
Men jag är positiv jag vaknar upp frisk i morgon efter en lång natts sömn (förhoppningsvist).

Nää skriver nu innan de har sagt vilka som går vidare till på lördag, för jag tänkte somna så fort jag vet om Charlotte kommer med.

Sov så gott och håll timmarna =)

/M

Riktigt sjuk...

Ja det var värre än jag trodde.. Ont i hel kroppen, känns som att allt ska gå sönder just nu..
Ryggen är värst, jag får ju så j*vla ont i den så fort jag får en infektion i kroppen..
Men pratade med mamma nyss och hon sa att om det inte går över snart måste jag til hälsocentralen, eftersom det är tredje gången på ett halvår som jag blir så här sjuk..
Ena gången höll det i sig skit länge men sist gick det äver efter 24-28 timmar så jag hoppas på den..
Vill ju ut på lördag vi har ju planerat för det, men jag lovade iaf mamma att om jag fortfarande måste äta ipren ska jag strunta i det...

Nä ska koka te med socker, det säger mamma är bra. Och villa en stund till. Trots att jag nyss sovit 3 timmar!!

Tyck synd om mig nu!

/M

Sjuk..?

image74
Jag har vaknat i natt och kännt mig supr dåligt.. Men hoppades på att jag skulle sova bort det.
Tycker inte att jag har känt att något är på gång, men det förklarar ju att jag har varit så onormalt trött de senaste tre dagarna!
Har inte tid med det här, skulle kunna grina enbart för det. Nu på morgonen ska jag städa innan Emelie kommer hit, sen skulle jag träffa Elin på stan. Posta morsdags present/kort samt sola. Sola lär jag inte få göra nu inte! Värst av allt.. På lördag ska vi ju ut. Så jag ska kurrera mig som satan med allt som går jag SKA ut!

Just nu har jag bara ont.. I huvudet, halsen, örat,bröstet, de inre organen.. Ni vet som när man har feber.. Men tror dock inte att jag har det eftersom jag nästan aldrig har det.
Kan ligga så sjuk att jag inte kan prata och röra mig, men feber det har jag inte. Lika när jag hade kötelfeber, utan feber :P

Jaja ska snabbstäda lite nu och sen lägga mig igen. Dricka mycket varma drycker idag!

God Morgon föresten :)

/M

SO FUN!

Känner att jag har en liten skriv torka.. Har iaf kollat på Grey's, riktigt bra :) Nu är det sex and the city men jag ska sova jag.. Men måste säga att SATC är SKIT roligt ;D

Nä. INget roligt att säga, känner för att ligga och mysa..
Så nu ska jag ta min favvo kudde och gosa med den och somna så härligt sååå ;P

Sov så gott!

/M

Riktigt oförskämt!

Idag hade vi våran redovisning :) Det gick väldigt bra måste jag säga :)
Det var en tidning om kom och fotade oss för de gjorde något om våran linje. Den är inte så uppmärksamad som en viss annan i landet, och vissa i klassen tog saken i egna händer. Så det är ju bra vi är ju trots allt bara andra årskullen. Fler måste få veta hur den är, speciellt företag ska få vetenskap om att vi finns!

Jaja tillbaka till redovisningen, vi var sist av alla grupper, och efter som han kom och fotade från tidningen fotade han våran gruåå när vi stod där framme och pratade...! UScha! Jaja..
Vi var även en till grupp osm hade liknande koncept som oss, och man kännde igen mycket av vårt när de redovisade och visst så klart att det bli så när man har ett likande koncept.

DOCK tycker jag att det är j*vligt oförskämt att sitta och skratta när någon redovisar. En tjej i den andra gruppen gjorde det verkligen och jag hade bara lust att gå dit och ge henne en smocka!
Var ungefär som om vi hade snott deras grej..

Aja jag har iaf lugnat ner mig nu :P Våran presentation var iaf mycket bättre än deras, och det är inte bara vi i våran grupp som tyckte det!

Vi var iaf riktigt nöjda med redovisningen och arbetet. Och läraren tyckte också att det var väldigt bra :) Träffade henne senare i hissen :) Det känns SKIT BRA!
Nu ska jag fixa min toall och plugga lite, diska måste jag även göra om jag vill få i mig nå mar idag..

/M

Nörd? Jepp that's me!

Så nu har jag kollat på Desperate Housewifes :) Ganska bra, men känns som att jag har alldeles för mycket tankar i huvudet för att orka koncentrera mig..

SÅÅÅÅ mycket just nu.. Om exakt två veckor sover jag min sista natt här i lägenheten.. :) Men mycket att hinna med... USCHA!


Lista?

* 2 tentor

* 1 inlämning och 1 redovisning

* Sy min klänning till festen (sy en toall innan det)

* Sy en klänning till helgen (Shhhlageeer ;D)

* Fålla in kanterna på dukarna jag gjort till mamma
* Storstäda....!
* Packa, Packa, Packa.. (Måste ju packa för ca tre månader.....)
* Ska även sy 1 tygkasse, 1 sminkväska och kanske 1 nessesär..

Well well. Påfredag ska jag köpa lite mer tyg och såklart SPRIT :P haha
Ja blir kanske inte bara jag och Elin på lördag heller :) Emelie verkar ganska på :)

Ja och på Torsdag ska jag skicka morsdags present, sola och sedan hem till Elin för att kolla på kvalet till EuroVisionSongContest! GO SWEDEN!! ;P haha Blir förmodligen "sleep over party" :)

NU: Sova och försöka rensa skallen.
SEN: Drömmer jag sött om Ed ;D
image73
MUMMMA!!!

Sov så gott nu :)

/M


Gossip girl, bra?

Detta avsnitt har jag längtat efter.. Måste säga att lite besviken blev jag.. Trodde att det skulle bli lite mer drama! Jaja..
EN PERSON saknade jag verkligen.. Min kära Ed Westwick.
Alla var med utan han, det var största besvikelsen kan jag säga.. Så nu får jag kolla på lite bilder av honom iställer ;D haha

image69

 
Enjoy ;D

/M

Vill ha!

image68

Jag vill ha den här klänningen... Så fiiin kostar bara 299:- + frakt på 68:-?
Finns på http://www.stylebystars.com/.
Synd bara att man är fattih just nu.. Blä, inte roligt att vara student inte!

Nä nu ska jag fortsätta plugga!

/M

I am up!!!

image67
Måste säga att det är väl otroligt.. Pratade med syrran igår både på msn och på telefonen så blev sent igår..
Hon och Igor grundlurade mig igår ju :P haha
Jag skyller på att jag var trött. Men kan iaf säga att båda var så chokad över att jag gick på det så länge :P

Jaja, tänkte ju att jag ska vänja mig vid att vakna i tid.. Så kl 5.50 och 6.00 ringer klockan och sen var 8:e minut på båda.. Tills klockan var 7 :D haha Men jag börjar ju inte förän 13.00 idag så jag tycker att det är jäkligt strongt gjort av mig att vakna i överhuvud taget..

Har druckit mitt kaffe iaf, men känner mig inte piggare för det. Men tänkte att jag skulle gå ut och gå? Få frisk luft och sådär. Det är ju sol ute men dock bara sisådär 7 grader :S
Sen måste jag planera vad jag ska säga i morgon på redovisningen.. Snacka om att vara sen att planera det.. Ska träffas efter skolan idag och gå igenom det!

Nä upp och hoppa var det ur min härligt varma säng!

/M

Så sorgligt.

Hade precis lagat klart maten och satte på tv:n för sällskap. Uscha extreme home makeover.. Inte lätt att äta när man kollar på något så sorgligt..
Klarade mig utan tårar tills det var en perosn sjöng och de visade en massa bilder på barnet som dött.. ojoj.

Han var organdonator endast 16 år. Är ni organdontor?
Jag är inte anmäld men jag har sagt till mamma och pappa att jag vill iaf. Tycker att alla ska vara det.
Man behöver inte donera allt, och något litet kan göra så mycket för någon annan.

Nä nu måste jag fortsätta plugga och kolla på slutet av programmet såklart!

/M


Jejj och Nejj!

image66

Jejj är för att jag fick min elräkning idag, låter kanske inte så roligt?
Jo för förra året betalade jag alldeles för mycket och nu när de har gjort en ny mätning fick jag pengar tillbaka :D Så hela den här räkningen försvann + att en summa dras av vid nästa faktura :D
Denna månad som kommer är ju lite.. Man får helt enkelt mindre pengar som student. Så detta kom som en trevlig överraskning :)

Nejj är för att jag har mått så dåligt idag.. Mått illa sedan igår kväll.
Trodde att det var bakis effekterna som kommit efter igår, men de ska ju absolut inte vara kvar idag!
Satt på bussen och bara hoppades på att inte spy..

Hämtade iaf mina tyg bitar och dukar i skolan, fick veta hur vi skulle göra uträkningarna och sedan till knallen.
Där köpte jag ett vaderat kuvert så jag skickade även hem min kamera. Sen så köpte jag ett morsdags kort :) Så det ska jag skicka på torsdag.

Nu: VILA!
Sen: PLUGGA!

/M

Ännu en ny vecka!

image65

Haha tyckte denna bild passade in idag :) Jag behöver ju tyvärr kaffe för att komma igång på morgonen..
Illa jag vet!
Men jag försöker att inte dricka detta när jag är ledig, men det är svårt.. Har dock väldigt lite kvar nu så nä det tar slut så tar det slut!

En ny vecka, många som börjar sina dieter idag då? Måndag är väl den dagen?
Jag brukar säga ungefär samma sak, förutom at jag inte bantar.. Jag försöker att dra in på sockret.. Dock misslyckas jag ju närmare helgen kommer och har jag klarat mig så långt så misslyckas det under helgen ganska rejällt. Mitt tänkande; Det är ju ändå helg ;D

Nää nu ska jag äta min mackor :) OST mackor mumma!

Ha en trevlig dag :)

/M

Min kära familj känner då mig bra!

image64
Min kamera gick ju sönder idag/igår? Aja jag använde den aldrig igår förutom när jag tog bilden hemma och lade upp den, sen låg den i min väska hela kvällen. Och för första gången med denna väskan så tappade jag den inte 1 enda gång den ni :P
Men i morse när jag satte igång kameran så är halva displayen? i regnbågensfärger.. Ringde pappa i panik senare när jag och Elin legat och degat halva dagen. Han var dock inte så intresserad av mitt problem då, de skulle grilla...Fusk! Kan lova att de kommer få grilla allt som går att grilla när jag kommer hem :P haha

Nä men ringde upp han igen på kvällen och nu ringde han och sa att han hade hittat papprerna :D
De hade tagit en extra försäkring på 500:- så jag hafde garanti i 3 år :D JEJJJ!! De vet verkligen hur jag är :P haha Fick ju denna i studentpresent för två år sedan snart.. OhShit jag börjar bli gammal... :S
Så i morgon ska jag skicka hem den så den kanske kommer in igen tills jag kommer hem? Eller iaf tills jag fyller år hoppas ja :)

Nu är det body guard :D Ska fortsätta kolla på det, men jag ville bara berätta det goda nyheterna :D

God natt och sov så gott :)

/M

Pics!



Jag var grasiös och hade körde lite ballet moves :P haha
Så har vi Elin och Allson :)
Trappen ojoj är ett stopp innan krogen de ;P
Elins travolta moves och mina peace tecken :P haha

/M

Jadu vilken IDIOT!

Kvällen igår var rolig, en liten bitch på krogen bara.
Elin sa att hon aldrig har sett mig så förbannad :P haha Men jag säger bara en sak, tur att jag inte hade druckit så otroligt mycket och hade kvar min hjärna iaf.
Knuffade in mig i Elin så hårt att Elin flög in i en tegel mur.. Sen skulle hon fortsätta så jag kollade på henne och hon såg så j*vla nöjd ut.. Hon var väl så avundsjuk att inga killar ville vara i närheten av henne.! BLÄ och USCH!
Nää men eftersom att jag är mogen ;) så gick jag därifrån och sa till Elin att det var bäst att hålla oss därisfårn för hade hon fortsatt vet jag inte om mitt humör skulle ha tagit över.. Jaja, jag är stolt över mig själv iaf. Och det bevisar bara vilka nördar det finns i denna staden.

Men snart så åker man hem :) Och redan första helgen hemma åker jag till Elin i Sundsvall :)
Ska bli så underbart att få umgås med tjejerna och faktiskt ganska skönt att få umgås lite med familjen. Och så ska jag hjälpa pappa med köket så det hinner bli färdigt tills jag fyller år :) Inte långt kvar nu :)

Nää nu ska jag ta och laga lite spenatsoppa :) mumma! Är ju hungrig hela tiden dagen efter jag:P haha

/M


This is me tonight =)

image58


Haha man ser ju stöket i bakrunden :P Jaja!
Lite som jag kommer at se ut ikväll, smycken är inte besämt än dock. Är lite osäkert om det blir kjolen jag har till nu som inte är med på bild dock. kan bli shorts och väst. Sedan har jag två shorts att välja på :P haha
Problem #1 today!

Jaja bussen går om ca 1 timme nu så jag måste skynda på har nyss öppnat en cider och det var super god :)
Jag ska även packa väskan för jag ska ju sova hos Elin :)

Ha en underbar kväll för det ska jag ha!
För vi ska ut och göra Bors osäkert ;D

/M

Jeejjj ;D

Gissa vad jag hittade idag då?? Min kamera sladd :D
Har letat och letat och jag har tänkt att så här stökigt kan jag väl ändå inte ha det?
Det hade jag inte heller utan jag hittade den mellan sängen och hyllan när jag renbädadde idag :)
Så nu ska det komma lite pics sedan helgen och förra då jag brände mig.. AJAJ!
Titta på min läppar säger jag bara...Bilden togs några timmar efter brännan och jag skulle till affären, påklädd så mycket det bara går :P


 Vacker ;D

Nu är det så ska det låta och fixa naglarna :)
Imorgon måste jag laga lite kläder :P haha

Ha en underbar kväll :)

/M

Härligt härligt :)

image51

Har varit ute och gått och sedan ett litet styrkepass här hemma :) Var såå skönt att hoppa in i duschen sen :)
Och jag som sa att det regande ute, eller iaf att det var dåligt väder.. Ojoj när kollade jag ut genom fönstret egentligen?  Skinande SOL var det :)

Nu ska jag göra nåt att äta, eller diska först kanske annars blire svårt att göra något ;P

/M

Hallå?

Har ni mina kära läsare gått och dött eller? Har varit en sådan torka i två-tre dagar nu?
Jaja jag skriver ändå jag :)

Sovit ganska bra, många timmar har det blivit med kanske inte så bra timmar...
Idag måste jag städa, diska och plugga.. BLÄ! Funderade på om jag skulle åka till stan och sola.. Men känns som att jag kan lägga pengarna på något annat. Men ska väl iaf ta mig en promenad :) Inte så vackert väder idag men då slipper man allergin iaf. Frågan är bara vad man ska gå ut med är ju ändå varmt?

Nä ut vare sen måste jag fortsätta leta efter min kamera sladd också.. Fortfarande borta...!!

/M

Blir rädd när jag läser..

Skulle logga in här på blogg och ser en rubrik.
Vet ni hur många tjejer som har problem?? De skriver hur mycket de äter och tränar. De tycker att de äter för mycket och tränar för lite.. En tjej skulle väga 40kg till skolavslutningen. Tycker synd att personer ska känna att de är fula, tjocka, äckliga mm.
Det får ens egna problem att blekna. Det här är en sjukdom som de förmodligen kommer att få kämpa med i resten av deras liv.. Och att de sitter och peppar varandra.

Nu ska jag inte skriva merom det men vill uppmärksamma att problemet är mycket större än vad man tror!

Själv så har jag köpt tyget till min princess klänning idag :) Ljus ljus rosa, så ska bli så fin sååå :)
Börjar väl sy på den i helgen eller till nästa vecka är lite mycket i skolan nu.

Jo har jag brättat att jag ska fira Norges National dag? :P
Jag och Elin behövde ju en anledning till att festa i helgen så vi tog den :P HAHA
Så har inhandlat både vin och cider, ojoj :P

Elin kom även på den otroligt smarta idéen till shlagerkvällen nästa helg. Vi köper vårat vin som vanligt och sen så komer vi även mosserat vin som vi dricker. Vi ska altså satsa på MINNESLUCKA #1!! :P haha
Får väl se hur det ser ut nästa vecka. Men det låter gott, jag får väl grunda med MYCKET mat så kan jag få minnas lite av kvällen :D

Nu ska jag sova, har en lång dag framför mig.. STÄDA och PLUGGA!! +lite med små saker :)

God natt och sov så gott :)

/M

Rena byggarbetsplatsen :P

Idag har jag varit hos Elin och vi och Emelie har byggt en modell av en butikslayout till ett arbete :)
Riktigt fint blev det måste jag säga och mycket klister och frigolit gick det åt, jag stod för att göra möblerna av frigolit :P Små vita pluppar överallt sen :P Katten hade det svårt att håla sig borta också fick se till att han inte gck in i färgen eller allt som fanns där.. Ett tag blev hon lite tokig och då fick hon stanna is ovrummet.

Nä i det stora hela blev det iaf skit bra :D Fick även kalddkaka av Elin :)

Efter våran plugg dag åke jag och handla och sedan har jag ätit tacos. På en onsdag :D
Såå trött är jag även om jag fått sova igårnatt :) FINALLY! Var något i natt som höll mig vaken nån timme men minns inte vad och jag sov sen till 10 :)

Imorgon ska jag hem till Elin och börja sy på min klänning :) ch sedan åkte vi ner till stan och köper tyg :) JEJJ!
Nu ska jag kolla på men i trees och greys ;D Sedan SOVA ska frsöka att gå upp i tid i morgon :)

/ M

VäveriPub =)

I skolan har det varit pub för oss på textilhögskolan som grabbarba på väveriat har fixat :) Riktigt trevligt har det varit :) Åkte dit med Jeanette :) Men träffade även fler i klassen där borta :)
Lite vin och snax blev det också :) Mycket trevligt med mycket prat och dant :) Buggade till coh med. Den ni :P
Nu är jag iaf hemm och Jeanette följde mig till porten :) Så snälll såå :) Är inte så långt hem till henne sen, men var ändå riktigt snällt så jag slapp gå själv här :)

I morgon är jag ledig, i 6 dar :D Inte skola förän nästa vecka på tisdag :D Härligt :)

Men nu ska jag kolla på lite tv och förhoppningsvist sova snart och väldigt länge :)

Sov så gott :)

/M

Nä uscha detta var inge roligt...

Jag har ju som sagt en gubbe här som varit och gått efter mig mm.. Och idag var min bovärd tillbaka på jobbet så jag var dit och prata med henne och sedan fick jag följa med och säga vad jag trodde att han bodde.
Jag fick även stanna kvar och identifiera honom.... Känndes inge bra kan jag säga..
Han förstod inte så bra då han var från utländskt ursprung. Eller min bovärd trodde att han förstod men låtsades att han inte gjorde det.. Men hon sa till honom att han var polisanmäld och att han inte skulle komma och plinga på eller något.
Då jag inte var övertygad om detta att han verkligen förstod så skulle min bovärd även försöka ta reda på vilket land han kom ifrån ursrunget och försöka att hitta en tolk som kan säga allt så han förstår riktigt ordentligt.

Det enda som känns bra nu är att om han kommer så kan jag säga exakt vart han bor om han hinner sticka innan polisen kommer. Tror dock inte att jag kommer att sova bättre om nätterna..Tyvärr!

Jaja jag har det iaf avklarat och jag ska nu ta och äta nåt? Ska iväg med Jeanette till skolan igen. Jajjamensan igen :) :P Det är väveripub och hon ville kolla in läget och varför inte? Åker om ca 1 h nu så ska rappa på :)

/M

OJ vad sömn jag fått!!

Jag gjorde en tvärtom grej inatt.. Somnade iaf vid elva men vaknade kl halv 2...!! Sen låg ju jag vaken..
Är nogorlunda pigg iaf, frullen snart uppäten och kaffet snart uppdruckit.
Pratar lite med pappa nu och Elin ringde nyss och kollade att jag var vaken. Tur att man har en ganska slapp lektion nu kl.8 :)

Så nu ska jag borsta tänderna och packa väskan!

Have a nice day!

/M

Älskar komplimanger :D

Min söta och gulliga kompis Carro var så snäll nyss så :)
Ibland såfår man lyckorus för små saker :) Thank!

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder sedan i lördags :P haha
Dock inte mina bilder då jag forfarand einte hittat kamerasladden...!

Men här kommer de underbara bilderna ;D



Nä nu skuta mitt programm här och jag är trött.. :D Jejj!!
Har druckit vamr mjölk som ska göra en sömnig, tror att detta funka, bra bra.

Så god natt och sov så gott, jag ska iaf försöka ska upp halv 6 i morgon.. Om jag kommer upp :P


/M

Sömnproblem!

Det var ingen rolig natt jag hade.. Somnade vid 4-5 tiden`? Klockan ringde 6, minns inte detta och jag hade dessutom ställt den två ggr.. Vaknade och tyckte att jag fått sova för länge och klockan var halv 8 och bussen går 8.. AHH!!
Hoppa in i duschen fort som satan och sedan på med allt. Ingen frulle, inget kaffe. Tror ni att jag var glad i skolan idag eller?? Jag har världens sämsta humör när jag är trött..
Minsta lilla grej och jag kan skälla ut personen som om denna gjort så att jorden håller på att gå under.
Jaja men jag försöker iaf kontrollera det bland folk ;P hehe
+ att jag inte hade orkat göra någon matlåda igår så blev en liten matlåda med knappt nå mat i, inte blev man på bättre humör av detta inte..

Var påväg att skita i sista delen av sista lektionen, men jag kände att jag måste vara kvar.. Fick iaf sluta lite tidigare. Näe jag kom hem blev det MYCKET mat ;D Mådde rdan bättre. Hade sagt att jag skulle sova middag samt dricka 500000 L kaffe, men jag försöker bara trötta ut mig och håll mig vaken så jag somnar i natt..
Så jag gick ut och gick, kan ju inte äta som en häst och bara ligga stilla inte.. Blev nästa piggare av detta förutom att jag glömmt ta min allergi medicin.. Jaja..

Måste diska också så ska försöka att göra det nu innan chasmere maffia eller vad det heter :P
Får se hur mycket av berget jag hinner med :P

Hoppas eran dag varit bättre än mig och ni sover härligt på nätterna :)

/M

Och party blev det =)

Ja det och lite till :P HAHA
Underbar kväll med mycket alkohol kan jag säga, inte nog att vi drack hemma. Och nu måste jag påpeka att vi varit totalt alkohol fria i tre veckor dessutom så det tog ganska bra ;P
På krogen blev vi även bjudna på shots och jag fick även en drink :D
Minnerna är det lite sådär med, men man minns det viktigaste som att jag blev bjuden på drink haha.
Jaja vi kom iaf hem till slut och jag däckade på Elin soffa ganska snabbt ;D

Allison kom och gosa och busa med mig i morse också :) Sen blev det frulle på balkongen och slappande framför tv:n :)
Åkte väl hem vid fyra tiden och sedan dess har jag inte gjort mycket kan jag säga, ätit mat och glott på tv..
Huvudvärken börjar komma smygande här så en Ipren sitter nog bra nu! hahaha

Hoppas att ni hade en underbar kväll ni med, och att minnerna inte är svaga ;P

/M

Nää nu är det PARTEY!

Sitter här vi datorn och skriver lite och väntar in klockan så jag får åka någon gång :D
Jejj!
Fortfarande inte hittat kemera sladden.. ?
Har iaf massor med kläder med mig till Elin har lite problem att välja :P haha jag i ett nötskal och jag ska ju ändå sova hos henne så det spelar inge roll hur mycket jag tar med mig :)

Nää ha en underbar kväll, festande som lugn :)
Jag ska iaf ha det underbart och otrokligt roligt ikväll :D

/M

Döljt!

JUPP! Jag brände ju mig igår och idag ska jag till knallen och träffa Elin..
Jag har försökt dölja det röda så bra som möjligt. Inte så lätt då man inte kan gå ut i full mundering då det är sommarvärme ute..
Så leggings och jeans kjol, sedan en t.shirt, vit med rosa och svarta ränder typ, hittade först bara svarta tröjor som gick högt upp över bröstet, såh ju skit dumt ut!
Sedan har jag en tunn svart kofta över för att dölja armarna :P Men jag har dragit upp den i ärmarna ca 1 dm. Då de ser helt okejj ut :P hehe

Smink är viktigt dölja ansiktet :P Och sen keps :D Så SNYGG!! :P Eller inte, ska kolla om jag hittar något bra till kvällen, syns väl iaf mindre när det är mörkt :P haha

Nä nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra ner :)
Hoppas att ni sitter ute och njuter av solen åt mig nu :)

/M

Borta!

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från dagen, före och efter bider lite grann ;P
Men jag hittar inte kamera sladden..
Min "härliga" bränna gör inte lika ont nu, har smörjt in mig 1000000ggr nu och så tog jag en Ipren :P
Så nästan halva flaskan som jag köpte för 2 timmar sedan är slut typ.. Jaja!

Elin hade iaf lagt ut lite bilder så jag tänkte att ni unnde få se dem först så ska jags täda och leta efter sladen i morgon lite mer :)

Så jag ska sova snart, blev så trött av brännan :P Och ska ju orka festa loss imorgon ;D


När jag fortfarande var vit och fin ;P
Vad jag gör för minder hela tiden vet jag inte, jag tror att det är en reflex när en kamera kommer fram!
;D

/M

Röd som en kräfta!

Är alla kräftor så här känsliga mot solen??
Jag brukar skämta om detta då jag är kräfta och blir röd osm en kräfta..
Var ju ute och solade med Elin idag och jag är röd, inte här och där utan typ nästan överallt.. Inte roligt.
Som jag sa till Elin det var många år sedan jag bränt mig såhär.. Had einte hunnit köpa solskydds kräm.. Tänkte att det är ändå bara maj och vi ska ju inte vara borta länge.. nänä.

En grej jag tycker är jobbigast.. Vi ska ut i morgon :P haha
Så jag smörjer som satan och dricker vatten så huden får fukt både utifrån och innefrån. Men krämen är typ slut så ska till affären här snart, så bli kläder från topp till tå + brills ;D

I morgon blire väl långärmat iaf.. Ansiktet är inte så farligt, lite smink så är det skit bra :D

Nu SMÖRJA, SMÖRJA, SMÖRJA!!

/M

PRESSA!!!! :D

Är sådan fint väder idag igen :D Och jag och Elin ska ut i solen och PRESSA!! :P haha
Måste ju passa på när man är ledig och solen och värmen är här :) Så nu ska jag klä på mig och sticka iväg en snabbis till affären innan Elin kommer vid 10 :) Måste ju ha något med mig som fika, vindruovor :D

Ha en bra solig dag :D

/M

Äppelpaj!

Trodde att jag hade hittat ett jätte bra recept på datorn igår på äppelpaj så jag var på affären idag och köpte lite saker till detta... Blev inte så gott som jag trodde :( Skule bli en deg som man skulle kavla ut, blev typ som smuldeg fast det blev inte samma bra reslutat efter man haft deni ugnen. Var fasiken marsan såsen som var godast :P

Idag var jag ju i skolan, hade föreläsning med en kille som heter Pelle :) Var riktigt bra måste jag säga :) Efter så hade vi möte med gruppen och måste säga att det var första gången det gick riktigt bra.. Så vi är typ klar nu :D Jag skrev min del när jag kom hem och skicka till Elin så hon skulle läågga in det och skicka ut hela arbetet sen :)

Efter skolan var jag och Elin till stan, var till systemet då vi inte har "tid" i morgon eller på lördag :P För vi ska ligga och pressa i solen ;D haha UNDERBART väder :)
Sen var vi eller Elin och köpte kort till hennes bror som fyler 20 år i morgon?
Ein gick till bussen och jag till ICA och sen hem :)

Jag har faktiskt varit ut och gått idag :D SÅ underbart det med :) Har ju haft sådana problem med knät, har haft ont tidigare idag och nu, men jag klara mig hela timmen jag var ute :) Även om jag gick VÄLDIGT långsamt :P Jag kanske hade tagit ipren, kanske därför det inte gjorde ont? hmm..

Jaja har börjat städa och organisera lite i mina garderober.. De är för SMÅ :P haha
Har lagt extra täcket samt lakan och sängkläder till detta i en påse under sänge nu.. Nu får alla andra sängkläder och badlakan plats och behöver inte ligga på "golvet" i garderoben.. Men måste resa allt annat också.. BLÄ!

Ska även testa en outfit att ha på mig på lördag :D PARTY PARTY!
Nu har jag skrivit alldeles för mycket, så ha det bra!

/M

God morgon alla glada =)

Ja men det känns som att det blir en bra dag idag :)
Vi ska ha en föreläsare på lektionen idag som heter Pelle, han har varit säljare i många många år i olika kategorier. Ska bli roligt att lyssna på :)
Efter skolan ska vi fippla med arbetet, hoppas att vi kommer någon vart idag :)

Annars kan jag inte säga att det är en jätte bra morgon.. Har super ont i ryggen och knät denna morgon..+ att jag även har någon konstig magvärk som har suttit i hela natten :S
Jaja det går säkert över annars får jag väl proppa i mig lite Ipren :P

Igår kväll skrev jag ett inlägg, men vad hände med det?
Ingen aning... Var så trött att jag orka inte skriva om och gick och lade mig isället :)

Men iaf min kära Cissi har kommit hem till Gävle nu efter 2 månader i Thailand :) Så nu är hon så brun att man nästan inte vill komma hem ;P haha
Men vi pratade lite om hur underbar denna sommaren kommer att bli och jag bara längtar nu tils jag får åka hem :) Även Evelina ska komma hem till Gävle igen då hon har bott i Norge ett tag :)
Sen har vi ju de gammla godingarna som alltid är kvar hemma :D

Ja jag älskar de här små pirrningarna i hela kroppen man kan få ibland :) Det känns så underbart i någon sekund och man glömmer bort allt annat!
Det behöver bara vara en blick, en komplimang, eller bara ett gamal minne som ploppar upp :)
Det var några stycken igår och även idag, har på mig en "gammal" parfym idag, och jag bara känner; SOMMAR och massa annat :) mmm.

Nää nu ska jag borsta tänderna innan jag ska till skolan kan inte koam försent idag inte..


Jag och Cissi & Jag och Eve!

/M

Anmälningen gjord!

Nu har jag anmält äckelgubben iaf. Ena bovärden tyckte att jag skulle göra det plus alla mammas jobbarkompisar. Värsta samtalsämnet det här hemma!
Jaja så den här dagen är lite bättre?
Var ju i skolan idag och tog en omväg till bussen då, gubben förmodligen ser mig gå till bussen, så höll på att missa den.. I skolan gick det jätte bra :) Och sen efter ringde jag jobbat och pratade lite och sedan till polisstationen!
Elin följde med och var moraliskt stöd :) Ska ju även få sova hos henna på lördag då jag inte vågar gå här på kvällarna/nätterna längre :) Så snäll hon :)

Gick lite på stan och köpte mjukglass :D Var SÅÅÅÅ gottt!
Hade velat gå ut och gå i det fina och underbara vädret men har ju ont i knät och var så trött så jag sov i 1½ timme, då jag bara fick 4 timmars sömn i natt.. Allt kommer ju när man ska sova!

Nu måste jag diska... BLÄ! Sen får vi se om jag orkar laga middag, har suttit och ätit upp alla keso nu eftersom den blir gammal annars!

Nä hoppas att ni har haft ett underbart väder idag :)

/M

.....

Dagen började ju iaf bra.. Sen svackade det till, men studiebesöket var så bra att jag åkte hem med ett öeende på läpparna. Detta försvann ganska snabbt...

Nä händer det en till sak så vet jag inte vad jag gör..
Dålig jäkla dag är det och jag hoppas att lite kan bli utrett i morgon..

Hoppas att ni haft en mycket bättra dag. Så nu blir det lägga sig ner i sängen och bara vara.. Orkar inte laga middag!

/M

Plugg och studiebesök =)

Ja idag ska vi sitta och försöka göra ett arbete av våran info vi har tagit fram :P Hoppas att det går bra iaf :)
Sedan så ska vi på studiebesök ute i Bollebygd, kommer inte ihåg namnet på butiken/fabriken, men de designar iaf bland annat butiksbelysning så det ska bli roligt att se :)

Idag är jag iaf skit snygg ;P haha
Har fixat håret ganska fint faktiskt är riktigt nöjd, sen så har jag min nya kjol på mig, har inte sytt in den än men det ser OK ut ändå! Och ett svart linne till :)
Skulle egentligen behöva ha mitt stödbandage till knät, då mamma tror att det är en inflamation.. Men jag har ju hudfärgade strumpbyxor och kläningen är några centimeter för kort för att det inte ska synas..
Jag är DUM jag vet!!

Well well, ska försöka komma på vilka skor jag ska ha på mig nu och bortsa tänderna samt packa ner datorn och allt annat roligt jag måste ha idag.

Kanske lägger upp en bild senare idag på snygga mig ;P
Ha en underbar dag!

/M

Dumma knä!

Jag har haft lite problem med mitt knä de senaste veckorna/månaderna. Knakar när jag går, men inte jämt. Och nu de senase dagarna har det börjat göra riktigt ont också. Så idag när jag var ute och gick fick jag lov att vika av eftetr halva biten. Gjorde ont igår också när jag var ute men jag kunnde gå lugnare hela biten iaf. Jaja blir det inte bättre måste jag ringa hälsocentralen.. :(

Jaja, det är bara att vila :)
Jo kollade på unfa mödrar här för en stund sedan... Jag står fast att jag ska vänta ett bra tag med barn....
En tjej som låg och födde filmade de allt, ALLT! Så när huvudet hade ploppat ut filmade de den, såg ut at han höll på at bli stypt.. Nä ingen fara att det ska hända mig än inte.
Även om mamma sa till mig sist jag var hemma att hon förväntade sig att bli mormor inom 5 år..! Och alla förväntar sig att det är jag som ploppar ut första unden också. Jag singel, pluggar och lever livet. Inte syrran fast jobb, pojkvänn sedan nästan 6 år mm.. Jag satsar på att brossan blir först jag :P hahah
(Han är ju snart tonåring :P)

Nää slutsnackat här ska snacka lite med syrrran nu :D Hon ringer!

/M

Marknadsförings tenta!

Äntligen är den över. Satt inte mer än en timme faktiskt, och det gick väldigt bra.
Skulle jag inte få godkänt är det något fel på läraren :P Skrev ju som en tok.

Efter tentan var jag med Emelie ett tag, vi gick och köpte glass :) Mumsimums.
Sen så gick Emelie på stan och jag gick och sola. Tyckte dock inte att det tog så mycket... Åkte hem och sorterade tvätt, har tvätt tid nu och sitter och väntar på sista maskinen nu.
Satt ute ett tag på bänken här men gick in efter snuskgubben cykla för och glodde som fan.. Inte trevligt, satt och prata med pappa och babblade på som fasiken och ignorerade honom.. Nä nu vill jag hem..

När jag pratade med pappa sa han även att jag inte skulle få ha min fest i sommar.. Lamporna i taket hade slutat lysa så ham måste försöka at fixa det nu.. Jaja det blir party vilken fall som helst, i värsta fall får vi väl skita i att vara i köket :P haha

Nää ska kolla påone three hill nu är ju repris idag:D Sen fixa sista med tvätten samt fixa lite skolgrejer :)

/M

Wish me good luck!

Tenta i morgon då... Marknadsföring..
Vet inte hur det ska gå, kan väl gå vägen!
Hade en lite panikattack här för några timmar sedan som jag alltid har kvällen innan. Ringde Elin och sedan blev jag lite lugnare :) Thanks!
Har till och med dumpat både tv, musik och dator och vad teknikens under kan göra under kvällen så många bakis programm som jag missat nu. Inte för att jag är det idag men såna program man kollar på söndagar :)
One three hill, nån serie jag inte kan namnet på :P Drömarnas tid... Och detta program är underbart går på 9:an kl 20.05 på söndagar.Reprisen är i morgon vid 11.10,, Är ävl inte jag hemma än inte.. BLÄ!
Sedan var det ju sanningens ögonblick ikväll.. Och så en callgrils dagbok :P HAHA
Ja jag är en MUPP!! ;D

Nä men ska nog sova nu.. Gå upp extra tidigt i morgon och gå igenom allt igen..
Sen sola, träffa Elin? och tvätta! Fun day?

Good night and wish me
good luck! =)

/M

Solen+Jag=Fräknar!

Jupp, jag har en massa fräknar just nu :D När jag var mindre/yngre tyckte jag inte om dessa.
Var ju inte så "många" från början och sen blev de fler och fler, kom ihåg att jag torka mig runt munnen och trodde att det var oboy, sen när jag märkte at det inte var det grinade jag. :P
Nu är de lite charmiga ;P

Sov ju hos Elin i natt :) Riktigt trevligt, körslaget lite hockey och film :) Brolle är kvar och Sverige vann.
Jag är inte så jätte inne på hockey man ska det verkligen bli så mycket mål??? 11 stycken på en match, är det inte lite konstigt? Var ett tag sedan man var på en match :P
Jaja det var ju inte höjdpunkten på kvällen, det var att jag kommer att få se Brolle än en gång på tv nästa helg :D

Imorse gosade Allison med mig :) (Elins katt) Sen åt vi frulle på balkongen :) Mysigt och skönt. Var som som bastu där ute. Åkte hem med 20 i 11 bussen, trodde att jag skulle missa den så fick springa sista biten för at sen märka när jag sitter på bussen att det är fel buss :P
Men åkte ner på stan och sedan bytte jag där :P Lämnade tilbaka filmen och gick sedan till knallen och skulle köpa shampoo och balsam, nu testar jagett nytt då mitt var skut och orka inte springa omkring på olika affärer :P

Väl hemma satte jag mig med plugget och en kopp kaffe ute på bänken :) Mmmmm! Härligt.
Lite färg har jag fått också, skippade även solningen på solarium idag, är alldels för fint väder för det. Men kanske i morgon? :P

Nää ska äta min lunch nu och sen fortsätta plugga!!

/M

Sleep-over party =)

Jeejjj :D Ska ta slagga hemma hos Elin ikväll då jag inte vill gå här på kvällarna längre.. (pga, den äckliga gubben) Och när vi går ut på krogen nästa gång så blir det också sova hos Elin eller taxi hem till dörren. Det har jag lovat både mamma och syrran :)
JO blir körslaget och en film ikväll :)  

Jag ska nu ta och fixa i ordning mig, ta och äta något litet och packa lite små saker, ska nog sola efter jag varit hos Elin i morgon "bitti" ;)

Vissa saker får en bara att le!
Underbart!

Pics. Från mitt studerande ute i solen, sen lilla tid den kom fram till mig...



HEJJJA BROLLE! ;D

/M

Stämmer in äckligt bra!

KRÄFTAN Solteckenperioden infaller 22/6-22/7. Nyckelord: Känslig/Beskyddande.
Stjärnkonstellationen Cancer. (Kräftan) som gett sitt namn åt det fjärde tecknet i zodiaken. Nyckelord:Känslig/Beskyddande. (Kräftan) som gett sitt namn åt det fjärde tecknet i Den typiska kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad-reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecken är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran. Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket och Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv. Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar hand om andra. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, lisom en varm och omtänksam läggning. Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop. Behovet av att känna stöd och trygghet tar sig ofta uttryck i en tendens att klamra sig fast vid det historiska, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne och samlarintresse av något slag. Karaktäriskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten. I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom ett skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset-att bli omtyckt och uppmärksammad. Med Månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd och fantasifull och hon har en fenomenal förmåga att avläsa stämmningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt. Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd och trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta. Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksammhetsområde där fantasin och skaparkraften kan komma till användning. Fysiskt associeras tecknet med mage, bröst och livmoder.


Allt kankse inte stämmer men mycket kan jag säga..Skumma saker det här med tecken. Enda är väl att de säger att en kräfta är alldels för familjekär och inte så självständig. Tycker att jag klarar mig ganska bra själv jag. Visst saknar man familjen ibland men inte såååå mycket ;P haha
Ska fortsätta plugga och äta min lunch nu :)

/M

Plugga ute i solen :)

Ibland kan man vara så sur, irriterad mm, men så fort jag ser solen och värmen kan jag inte motstå ryckningarna i mungiporna.
Är så härligt med solen och jag mår underbart när jag får vara i den, märks att jag är ett sommarbarn :D

Idag sov jag lite längre än vad jag skulle.. Orka helt enkelt inte upp i morse då min syster yster ringde igårkväll vid 20 över elva och pratade tills halv 1 eller så.
Han har ju åkt hem till päronen och är där över helgen och jag kan säga att jag är lite avis.. Fast vi håller ju på at renovera så det är ju mindre roligt. Men fint blir det :)

Ja jag ska ju plugga nästan hela dagen idag så varför inte ta och slippa denna hemska lägenhet och dess folk omkring den och ta en promenad till en stor gräs plätt och lägga sig på en filt och plugga ute idag :D
Ska packa lite nu måste ju ta med mig lite vaten och sånt, kanske man kan få lite färg på armarna också :)

Hoppas att ni har fint väder också och var ute så mycket ni kan idag isådanafall :)
Och jag lovar att det kommer någon fin sommrig bild senare :D

/M

Nyttiga jag har varit onyttig! ;D

Jajjamensan, är väl typ andra dagen nu :P Tror att det beror på att jag varit dålig på det där frukost lunch och middag... Blev en sen frukost, sen så blev det middag vid sex tiden kankse.. Soppa :P:D
Inte har jag pluggat heller.. FY!

Nää har kommit på att jag ogillar min blogg riktigt mycket, eller tråkigt med ett utseende alla kan ha, men jag är ju såndär som inte kan något om datorer och sånt strunt :P
Ge mig en hammare och borr så ska jag visa min tekniska färdigheter :D
Måste nog ta och få tag i någon som kan sånt som kan hjälpa mig. Glömmde ju bort att jag skulle anmäla mig till en såndär extra kurs til hösten.. Missa sista anmälningsdatumet... Jaja kanske kan ta det till nästa vår kanske? :P

Tänkte bara säga God Natt :) Ska sova strax och tänka att jag är ute och springer ;P Nädå men i morgon blire nog en "power walk". Och sen en massa pluggeri innan kvällen då det blir filmkväll :)
Andra helgen som är nykter, så nästa helg blire riktigt roligt att gå ut :) Och förhoppningsvist kommer Carro hit :D Jejjjjjjj ;D
Nä drömm sött nu allihopa :)

/M

Lite tröst shopping!

Ja när jag skulle gå till bussen för att åka och träffa Elin stod gubben lite längre bort på vägen.. Han försökte gå fram till mig men jag visade starkt att det var inget han skulle göra. Tog en riktigt sväng om för att undvika honom, pratade med Emma samtidigt. Trodde att jag precis missat bussen då jag hade sett den åka, gick till busshållsplatsen och då går han emot mig igen!! Sa till Emma att här stannar jag inte.. Så jag sprang nästan förbi han denna gång och gick till nästa busshålls plats och då kom en till buss åkandes förbi mig så jag kom lite försent till att träffa Elin.. BLÄ GUBBE!!!!

Jaja väl vid knallen gick vi till affärn, en tygaffär som har lite billigare tyger för att få lite inspiration :) Hitta ett jätte fint rosa tyg som jag förmodligen kommer att köpa :) Ska skissa lite på en klänning senare :)
Sen åkte vi även till tygaffren som ligger mitt i knallen :) Där hade de bättre foder tyg, och hittade även ett jätte fint gult tyg :) Men nu ska jag mest skissa och göra en toall så att jag vet hur jag ska göra sen.
Men blir iaf princess klänning :) Så princess tema alltså ;D
Köpte även sköljmedel på öb, 10:- styck :D Persika och vanilj doft har jag för mig att det var! Ska lukta sååå gott sen med mina kläder!

var någon marknad nere på staden så vi gick en sväng och köpte handdukar för 10:-/styck.  Jag bahöver lite sådant så det var bra att det var billigt :) Efter det åkte vi till H&M outlet :)
Hittade en klänning och en kjol :) Kjolen ska man ha i midjan och påminner om en kjol på gina tricot. Jag ska dock nog sy upp både kjolen och klänningen, se är alldeles förlånga för min stil och kroppstyp. Jo 88:- för båda plaggen :D
Hämta även min efterlängtade bok till sälvButik kursen :D

Nu ska jag plugga, få något vettigt gjort och kanske göra lite mat och diska då..

Här kommer min fynd shopping!


/M

Äckel gubben igen!!

Ja jag har ju skrivit att det var en gubbe som bodde på gården kom hit och sa/frågade? om han kunnde komma in i min lägenhet. Jag sa blankt nej och han gick detta var nån vecka sedan.
Idag på morgonen kvart tio i 8 ringde dte på dörren. Jag hade precis kommit ut ur duschen och hade bara min morgonrock och turban. Öpnnade såklart med kedjan på och hans tår där.. Och då skulla han komma in igen, bara till mitten sa han? Antar att detta var hallen. Jag sa NEJ och VARFÖR? Vet ni vad han sa??
Jag hade ju tänt lamporna.. VA? Ja sen frågade han hur mycket jag skulle ha?!!
Då jävlar tändes det en jävla gnista (hör och häpna jag svär här idag).
NEJ du här är det absolut INGET sånt, du kan gå härifrån och INTE komma tillbaka. Något sånt var så jävla arg så det inte var sant.
Visst jag har röda lampor i fönstret, men va fan det är 2000-talet. Jag har dem sesutom på timer för at jag ska slippa tända dem och att det ska lysa när jag inte är här. Och de tänds dessutom klockan 5 på morgonen, tänk om gubb jävlen kommit då?
Ringde till pappa iaf och han höll med mig, kännde mig förnedrad, ledsen, arg, och inte att säga rädd. Jag går ändå här varja dag, han bor på min gård.. Inte trevligt!!

Jag ringde iaf min bovärd, men hon var inte där men en trevlig kille svarade och det första han frågade var vad gubben hade på sig? Och jag sa at jag var så chokad att jag inte mindes, men han hade sett en gubbe springa runt och tyckte at det var något märkligt?!!! Men om han såg honom igen så skulle han ta ett snack med honom, men att jag också skulle ringa min bovärd på måndag när hon var på jobbet igen. FYFAN!

Jag ska iaf träffa Elin om ca en timme. Så jag ska ringa henne nu snart för att kolla vilken buss vi tar :)
Sedan var jag inne på Perez Hiltons blogg idag :P HAHA Något roligt som hände idag :D
Måste lyssna på den här låten :P En skämt om Mariah Careys låt :P

http://perezhilton.com/2008-05-02-in-celebration-of-mariahs-wedding

Nää nu ska jag hoppas på att resten av dagen blir bättre.
Och jag hoppas att eran morgon har varit mycket bättre än min!
/M

Smoothies =)

image32
Mums! Nu har man pluggat så mycket som jag bara orkat :P Men jag ska även fortsätta lite i pauserna på "Dirty sexy money". Men visst ser den otroligt god ut?

Nää nu var det tomt i hjärnan känner jag så här kommer bilden på min "tyg" som jag har gjort :D
 
Kommer att bli en skit snygg kasse det där ;D

/M

Regn, regn och plugg!

Är otroligt dåligt väder idag. Var först mest bara moln från början men sedan när jag åkte och skulle lämna filmerna blev det lite värre. Hann ner till stan och lämna ena filmen iaf. Sedan när jag gick till ICA så började det... Lämnade den andra filmen och gick in och handla, köpte lite frysta bär mm så ska göra smoothies i kväll :)
När jag kom ut... SPÖREGNA!!! Fasiken blev ju blöt fast att jag hade paraply. Fast det var ju brud som jag såg på affären som kom till busshållsplatsen sen som hade det värre. Hon gick i en lite klänning och en typ sjal`? Ursäkte men man såg ju på vädret att det var på väg att börja regna och hon såg ut som att hon var utomland.. ojojoj säger jag bara, men jag ska inte dömma :P

Ja jag kom ju på att jag har ett litet prov på mitt coola tyg jag gjorde igår så det kommer att hamna här snart :)

Nää nu ska jag ta och plugga!!
Har precis druckit kaffe så jag håller mig pigg :)

Jag hoppas att ni har finare väder än vad jag har iaf, men mysigt att sitta inne och kolla ut måste jag säga :)
/M


Sista vår dagen!

Jamen nu blir det ju sommar, maj kan man ju räkna til sommar månaderna :) Tycker iaf jag!
Dagen har varit lång.. Hade heldag i skolan så slutade halv 5.. Alla andra verkar ha haft halvdagar??
Men det var en rolig lektion :) Väveri lab, så vi gjorde rand mönster, mitt blev så coooolt att jag gjorde lite extra så ska jag sy en kasse sen :) Antingen en stranväska eller en shopping väska ;D Rosa och en orange färg i den ;P Vi skulle även göra en "crazy" men olika färger. Tror att jag och Elin som var de enda som inte tåg det seriöst :P Alla hade så fina färger så. Våran såg ut som något barn gjort den, lite clown aktig, men skit cool. Jag skulle kunna göra en kasse av denna också ;P

Efter skolan skulle jag och Elin egentligen grilla men kom för mycket moln, så vi åkte först hem till var och en och sedan möttes vi upp på affären :) Jag hann dock städa väldigt mycket innan på ca 20 minuter :D STOLT!! :P
På affären hyrde vi film samt köpte massa onyttigheter :D Åkte hem till mig icg när vi sätter oss på bussen frågar chaffören om vi åker hem nu när allt händer i stan :P Var nå gymnasie elever som hade nå "vagnar" som de skulle dra runt i stan med.. Jajjamensan sa vi iaf.
Väl hemma hos mig blev det steka kyckling, pommes, bea och vitlöksbaguette :D MUMS!
Kollade på frusna män söler och fick oss ett skratt också ;D

Ja bara en sak kvar mit horoskop!

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen passar mycket fint för romantik. Du har tur i kärlek för första gången på länge, så passa på.

Ursäkta? Första gången på länge? Blev mer deppad än glad när jag läste detta. Men jag har haft en riktigt bra dag även om jag var i skolan mesta delen.
I morgon blire att lämna tillbaka två filmer på två olika ställen och sen kanske sola?

Hoppas att ni har haft en bra valborg :D
Och att ni inte supit skallen av er, bättre att minnas kvällen än att inte minnas något :)

/M


RSS 2.0