Heldag skola!

Idag har jag haft skola hela dagen.. halv 9 -16. Fick en längre lunch iaf då vi fick sluta en halvtimme tidigare, så blev att äta lunchen och sen sätta sig ute och NJUTA!! Älskade solen har varit här idag :) Och det har även varit riktigt varmt :)
Efter skolan åkte jag bussen och träffade på Jeanette :) Hon bjöd med mig på smoothies :) Först satt vi i solen ute på gräset och sedan drack vi supergoda smoothies! En massa prat hann vi med också :)
Riktigt trevligt, så har inte hunnit plugga sådär jätte mycket idag.., Har iaf små städat tills i morgon så det ska komma nå snubbar och kolla ventiler? Ingen aning..

I morgon blir det även grillning med Elin, jag skulle ju marinera kycklingen redan ikväll men glömmde bort den :P Så gör det lite snabbt i morgon bitti :P

Nästa helg kanske Carro kommer hit :D Jejjjj!! Då blir det party så klart, ett måste + att man varit lugn och nykter då i två helger i rad + sista april. Ska alla festa i morgon eller??
Jaja vi ska ta det lugn och sen kanske det blir sola på torsdag :)

Nu ska jag sova förhoppningsvist.. Har haft lite problem med det den sista tiden... Vaknar säkert mer än 8 ggr /natt.. Armen har somnat, ligger konstigt, drömmer konstigt, ont i nacken... BLÄ!

Önska mig lycka till!

Jo vissa.. ojoj. Vill inte skriva så mycket här men ibland vill man bara skratta rakt ut! ;P

God natt och drömm sött :)

/M

Kan aldrig ha för många svarta skor!

Har jag sagt att jag älskat skor? Kankse därför jag jobbar på en sko affär :D
På senaste tiden så jag flyttade hit till Borås har det blivit väldigt lite sko shoppande. dryga 4-5 par bara!!
Så idag köpte jag ett par nya :D Behövde en par svarta skor som jag kan ha både till vardags och till fest som inte är sådär superhöga. Självklart shoppade jag dessa på Din Sko :) Måste ju kunna ha dem när jag jobbar i sommar :D
 Mamma förstår sig inte på detta. Vet inte vart genen kommer if`rån? Syrran är ju lika galen hon med :P
Mamma iaf tycker att ala min svarta skor ser likadana ut.. !! Inte sant! Men nu fick jag ju ännu ett par att forsla hem till Gefle..
Jag köpte även tre prydnadskuddar till sängen :) Väldigt fina ca 190:-? för dem på kid eller vad affären hette :P

Ja syrran kanske kommer och hälsar på sista helgen i maj :D Inget säkert än, men det skulle vara roligt då jag inte tror att min kära Emma inte kommer att kunna komma innan sommaren :(

Nu är de programm på tv, prison break senare :D Enda dagen i veckan jag är vaken längre än 22 :P
Nä ska röjja undan lite skit här nu och sedan bara slappa, ta fram lite vindruvor och äpple :) mums!


Jo jag är medveten att skorna är ganska gammla, men de är dock väldigt "tidlösa" ;D

/M

Sanningens ögonblick!

Haha, är så himla roligt att kolla på! Sitter här och skrattar för mig själv. Tyckte dock lite synd om pappa när de frågade om han hade slipttrat familjen.. Och om han hade förlåtit sin far.. Uscha!
Men roligt med resten :) Vilken kille har inte haft sexuella fantasier om en annan kille? Han skämta ju ganska bra om det också ;D Bästa vara blicken bruden hans fick när han fick frågan om han funderar på att slaffa barn inom det närmaste året.. haha jag förstår henne för så gammal såg hon inte ut att vara.

Jaja har inte gjort så mycket denna kväll, blev lite pluggande iaf :) Sovmorgon i morrn, ska träffa brudarna kl 10 :) Och sen kanske ut till knallen. Måste iaf städa tills gubaran kommer på onsdag!! De ska ju rensa något filter? Ingen aning om jag ska vara ärlig.. Men det får ju inte se ut som en svinstia här inte. Måste tvätta också.. Får se om jag kommer ihåg att kolla tid tills i morgon.

Nää ska kolla klart på detta roliga och ett av mina nu bästa program på tv :D
Sen sova, sover jämt ja :P Nädå men länge iaf, försöer ju somna vid 10 på kvällrna med små undantag!
Sov så gott och drömm sött :)
/M

Inte bra!

Jag mår skit just nu.. Mådde som sagt var inte så bra i natt, och idag är jag hängig i hela kroppen.. Var iaf ute och gick, men jag var seg kan jag säga.
Har haft konstig magvärk också.. Och ont i revbenen typ.. Nä kroppen strejkar känns det som..
Tur att man har bestämt att det inte blir något festande den sista. Och nästa helg blir också lungt då jag har temta på måndagen efter.
Är väldigt länge sedan man var så här lugn så ofta på en månad :) Och jag känner bara för krypa ner i min säng och kolla på en film eller dyl.

Nä nu ska jag plugga lite och gosa ner mig i sängen :) Och bara längta till sommaren :)
5 veckor & 3 dagar kvar!
/M

Söndag!

Detta är inte en så bar morgon.. Trött och lite små sur tror jag!
Igår kväll när jag åkte hem från Elin så tog jag 1 bussen, missade folket som skulle ner till krogen och de som skulle hem. Dock på bussen så var det en tjej som alltid sitter på samma buss som mig där. Trodde att hon kanske spyllt rödvin eller så  på sig, men hon hade nog spytt ner sig själv... Luktade spya på hela bussen!!
Hon fick även gå av bussen 1 gång och jag tror att han spydde i en sopkorg..

När jag väl kom hem hade grannen en av sina jävla fester, men jag tänkte att det åker väl hem med sista bussen kvart i 3, och det lugnade ner sig vid den tiden.
Själv så trodde jag att jag fått magsjuka eller om det var salsan igår som inte var OK. Mådde så otroligt illa så jag satt på toan, jag vet inte hur länge. KOm aldrig något och jag var trött så tog med mig hinken, inget hände så är glad nu idag :)

Jag har iaf nyss ätit frulle, riktigt onyttig denna söndag,,, Rostade mackor och oboy ;D
Men tänkte att jag skulle gå ut och gå idag så det gör kankse inte ;P haha
Funderar dock fortfarande på om jag ska köpa kuddarna? Vet inte om erbjudandet är kvar i morgon.. Undrar om mamma jobbar om jag kan ringa henne?


Nä ska testa att ringa mammisen och sen ut och gå eller ner till knallen och sen ut.
SEE YA!
/M

Knallen! :)

Åkte in till knallen idag för att kolla in micron jag hade sett.. Men den var bara 24.5 cm och mina tallrikar är 26 så blev inte den, så jag tänkte att jag klarar mig ca 5 veckor till och sen köper jag en riktig som jag kan ha lääänge istället då :)
Så köpte jag ett linne somjag sett hemma (gävle), men jag köpte det inte då, sen fanns det inte den färgen i stan här i Borås. Men nu hittade jag de :) Köpte även ett bh set, sååå SÖTTTTTT!! Var osäker på det, men jag tror att jag MÅSTE ha den nu :) Funderade på att byta storlek men tror att jag behåller denna, kanske blir för stor om jag byter.. jaja skit samma!

Blev ju fint väder idag ändå :) Men inte har jag varit så mycket jute för det inte, var så seg ner till knallen så har inte riktigt hunnit, nu har det blivit två latdagar!! uscha!! Måste försvara mig genom att säga att jag faktiskt gick ner till knallen igår ;P haha

Nä men jag ska plugga lite nu och städa upp lite, så kommer det bilder här på mina inköp också :)

Härligt sommar linne från Lindex :)
Och suber gulligt bh set från h&m :)

/M

Storhandlat =)

Ja idag så mötte jag ju upp Elin på stan, jag skulle gå in till knallen för att fylla på mitt busskort och sedan ta bussen därifrån. Blev inte riktigt så, då jag missade bussen precis så kom några minuter senare.
Väl nere på stan gick vi omkring i olika affärer och jag har hittat väldens sötaste bh :D
Vit och rosa, hade varit ett självklart köp om den hade varit helvit, lättare att ha den under vita tröjor då. Det mycket positiva var ju också att den fanns i min storlek.. Inte ofta sådant händer... BLÄ!
Kanske drar ner på stan och köper den imorgon ändå, ta hem och tänka lite på den kanske.. Hmm!

Jaja åkte även till knallen och kollade, köpte blondspray för att kolla om det går att rädda mitt hår. Men jag har ju faktiskt bokat klipp och färgtid tills jag kommer hem i sommar :) Men ska inte göra det så här superblont som jag har nu.. Vissa tror ju att jag är brunett i botten!! Och jag är ju faktiskt mellan/mörk blont :P haha
Nää förmodligen så har mitt blonda hår blivit brunt i botten då mamma egentligen är rödbrun och pappa super brun, så bara att inse :P
Till hösten blire iaf mörkare :) Ska antingen göra det ljus brunt eller rödbrunt/röd. Men nu får ni inte tänka "sex and the city, miranda" rött. Har mina tankar på det där men får ta ett snack med min kära frisör om det här, ska ju faktiskt vara somar först och då ska det vara ljust och så småningom långt :P

Nä för mycket hårsnack här nu... Jag köpte även tandkräm och duschtvål :) Elin bytte ett par skor, väldigt fina :) Jag såg även en micro jag kanske ska köpa i morgon.. Vi var även över till andra sidan till öb och rusta, där blev det mest rengöringsgrejer för Elin. Sedan in på Willy´s och handla :) Roligt att storhandla tillsammans så i morgon blir det tacos och hyra film :) Blir en lugn helg då både känner sig lite små krassliga. Samt at det blir ju party nästa vecka på torsdagen :) Och för en gångs skull känns det riktigt bra med en lugn helg :)

Nää ska fixa lite här nu och sen så ska jag äta jorgubbar och glass :D MUMS!!!
Ha en bra kväll :)
/M

Knas!

Ja denna bild kom ju inte med då allt  blev knas.. Men detta är i måndags hemma i kära gammla Gefle! Så underbar dag som gick till spillo då jag satt på ett tåg hela dagen!
Well well, hoppas att ni har et finare väder iaf :)
image27

Vädret har svikit oss!

Det är absolut inte samma fina väder som det var igår.. men jag ska inte klaga det har iaf inte blivit kallt :)
Och idag fick man pengar :D Så vaknade tidigt vid 8, låg dock kvar i sängen för jag ville inte vara först på plats utanför affären när den öppna :P Så vid kvart över 9 var jag där :P (öppnade 9).
Blev frulle :D Hade ju bara gröt hemma och detta gjorde att jag åt två hårtbröd mackor till frulle.. Så nu har jag köpt fil och bananer, mums :D Köpte även lite äpplen, JORDGUBBAR och glass :D Tänkte att man måste lyxa till det ikväll eller i morgon :) Så otroligt sommrigt med jorgubbar :)

Idag ska jag träffa Elin, vi ska gå runt lite på stan och sådär. Jag ska ännu engång leta efter en micro :P Nu har jag levt utan denna. 
Igår städade jag jätte fint i lägenheten, men är inte klar än tänkte fortsätta nu idag innan jag ska ner på stan, ut och gå kan jag göra efter staden :) Måste bara säga att jag rensade avloppet från handfatet igår.. Jätte äckligt men kännde mig rätt duktig :D Hade gjort det förr men fel.. Pappa frågade om jag hade rensat i hela röret, jag blev som et enda stort frågetecken! :P haha Jag klarade det helt själv efter lite skruvande och tänkande då pappa inte svarade telefonen :P Så nu rinner det fint fint :)

Okejj lade in en bild här nu, men vet inte om den kommer med..? Den hamna högst upp på sidan, och då menar jag inte innanför rutan man skriver i.. :S
Jaja ha en underbar dag för nu ska jag städa klart, så snart glänser hela lägenheten :D

/M

 

Många tankar!

Sitter här och har så många tankar i huvudet!
Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, men sitter här och ler ena sekunden och nästa är det inte lika roligt..
Men dock är det ju mest positivt, det är jag det. Omvandla allt negativt til positivt.

Och snart snart kommer jag hem till Gävle igen :) 6 veckor kvar. Så har jag bokat klippning och färgning hos min underbara frisör så 6 veckor och 1 dag kvar tills dess! LÄNGTA!
Ser ut som jag vet inte vad i skallen just nu..
Sen får vi se vad som händer i sommar, har inte fått schemat än, så vet inte hur mycket jag kommer att jobba.. Ska väl förhoppningsvist hinna med en trip till Sundsvall, Stockholm och ner hit till Borås.
Får se när allt händer, men Sundsvall är ju ett måste ;)

Nä den här sommaren ska bli härlig och problemfri! Och så ska jag bli brun ;P

Kanske ska göra som i Grey´s, dansa loss, fjanta omkting här hemma och bara skratta åt mig själv :)
Ska kolla på det nu :)
/M


Underbara sommar värme!

Det har varit sådan underbart väder idag, igen :)
Åkte till skolan idag till halv 9 och hade en kort "föreläsning" och sedan kom IKEA och förläste, mycket intressant.
Slutade ju till luch så jag åkte hem och gjorde mat och sedan gick jag ut och gick :) Mycket härligt måste jag säga! Så nu mår jag mycket bättre än tidigare idag då jag mådde illa och frös hela lektionen...

Jag har precis sökt upp lite saker tills i morgon, till ett arbete. Så hoppas på att min info ska vara bra :)
Jag ska nog fortsätta titta på tv nu, ska koka lite te då min hals börjar göra ont.. Jag ska INTE bli sjuk då jäklar slår jag något! haha :P Nädå jag slåss inte, men ändå :P
Blir väl förhoppningsvist utgång till helgen :)
Blir iaf stan och knallen och massor på fredag med ElinPelin :D

Nä ska fortsätta att plugga lite nu och kolla på tv, är ju Grey's om ca en timme :D
/M


Serie nörd!

Är så himla kallt i min lägenhet just nu.. Det är vid såna här tillfällen man ska vara två i sängen, eller 5 för att det ska bli värme här :P haha
Ugly Bett började ju idag och det var skit bra :) Tittar på Desperate House Wifes nu :) Lika bra det, har blivit en serie nörd :P Men ska sova strax, så himla trött, kom efter sedan gårdagen..
I morgon har vi gästföreläsare :) IKEA kommr så det ska bli intressant att lyssna på och sedan slutar jag vid 12 tiden :) Blir ut och gå samt städning.. Måste göras.

Nää ska kolla sista kvarten nu och sen sova försöka få upp värmen med alla mina filtar, man kan ju tro att det är mitt i vintern högt upp i norr.. Nej nej som sommar här nere!

6 veckor och 1 dag!
/M

Jaha!

Denna dag har varit riktigt jobbig.. Efter gårdagens resa så somnade jag rätt sent. Klockan var väl halv tolv iaf.
I skolan hade jag heldag, först säljbutik som är roligt, men ögonen höll på att gå ihop. + att jag inte har fått min bok än... Jobbigt värre! Sedan var det lunch :D Haha Och väverilabb. Jag och Elin gjorde klart den ena labben och gick sedan hem :) Har ju varit sådant fint väder idag så på rasten på eftermiddagen gick vi och köpte glass :) Hem hämta ut H&M paketet och köpte ägg. Kläderna sög!
Gick ut och gick och sen har jag inte gjort så mycket.

Jo det plingade på min dörr vi halv sju tiden nu på kvällen och där stod en gubbe (säkert 70+) och pratade om att han bodde på andra sidan huset och något om att han ville in i min lägenhet? Nej sa jag, och då sa han; Inte? NEJ!!!! Och sen gick han. Var fasiken inte trevligt, jag säger då det bor bara konstiga människorn här!

Nu ska jag kolla på Ugly Betty :) Och sedan Desperate Housewifes och sedan SOVA! ;D
Skola i morgon igen, men som tur är bara halvdag :)
/M

BLÄ!

Åkte tilbaka till Borås idag.. Och jag kan säga att denna dag suger!!
Tåget blev försenat strax före Skövde där Elin skulle hoppa på mitt tåg. Det var någon som hade hoppat framför tåget... Så ifrån något ställe jag inte minns namnet på fick jag åka buss.. Tog en evighet innan alla bussarna kom, och sen hoppa på i Skövde där Elin hade kommit fram och väntata i en timme. Vi var över 1h försenade så vi missade ju våran anslutning i Herreljunga, Så i en timme fick vi vänta där. Vid åtta tiden kom vi till Borås, och då har ju Netto stängt.. Så det var hem med väskan och sedan iväg igen för att ta bussen mot knallen för att kunna köpa frukost.. Ligger i sängen nu och är helt slut.
Väskan är så seg att dra då hjulen har gått sönder typ.. Och jag gick ju även ner till stationen i dag i Gävle.. Inte något jag gör om :P

I morgon har jag skola hela dagen och måste då ha matlåda. Så när jag var på affären slängde jag ner fiskbullar, så det blir min lunch i morgon :) Lätt att laga iaf och mycket smarrigt :)
Nä ska komma på Prison Break nu, spännade :)


Jo måste bara säga att det börjar blomma här nere nu :) Lite grönt på buskarna på gården, blommor som ploppar upp mellan buskarna samt några träd utanför här som har får lite rosa blommor :) Väldigt fint! Jag ska inte börja med det negativa just nu. Man ska hålla sig positiv "no matter what". Lite svårt ibland, men jag försöker ju iaf :)

Sleep tight!
/M

YOYO!

Börjar bli lite jobbigt att hitta på övertexter.. Jaja vem bryr sig?
NOT ME!

Idag var jag på brossans forbolls match och han gjorde faktiskt ett mål, hela hans lag gjorde 3 mål och det andra laget 1 mål, men blev ändå 2-2 :P haha

Måste säga att jag hade skrivit hur mycket som helst efter det här men jag loggades ut?
Det här är vad som sparades och jaja...
Jag har iaf haft en bra dag, frös arselet av mig på brossans match då det blåste jäkligt kallt.
Sen blev det hem byta om och ner på stan för att träffa Jonna och Ewe. Blev en liten fika och prat.
Orkar inte skriva om allt men har haft en riktigt bra dag iaf :)
Och i morgon åker jag hem och sen är det bara 6 veckor och två dagar tills jag kommer tillbaka och gör Gävle osäkert igen ;P hahahaha
Och då har vi lite fler som har kommit hem :)
Skriver kanske imorgon innan jag drar ska kolla på film mer familjen och göra te till alla nu :)

/M


Kan det vara bättre än nu?

Jag kan lungt säga att jag stor njuter just nu :) Har varit sådant fint väder sedan jag kom hem till Gävle. Jag sa ju at jag skulle ta med mig det fina vädret upp ;P
Har suttit ute på altan och ätit frulle idag och satt även och bara njöt av solen ett tag. Jag vill inte åka tillbaka!!
Så härligt att kunna sätta sig ute i solen och äta frukost eller bara njuta.
Hat till min lägenhet!

Jaja är iaf inte långt kvar tills jag kommer hem igen så jag får väl stå ut!
Idag så ska jag på fotboll, kolla på brossans match, länge sedan man var och kollade på honom nu. Var i december när han var med i SM i gbg.. Kan ju inte göra så mycket åt det jag bor ändå 60 mil bort.
Har dock ej bokat biljett tillbaka än, ska kolla med Elin vilket tåg hon tänkte ta.

Ja men hon ringde nu och vissa tåg hade inte kommit fram på sista minuten för mig än så ska ta detta senare efter jag varit på fotbollen :)
Ska ut och sätta mig i solen ett tag nu innan och sedan dra iväg :)

/M

Underbart väder :)

Är så fint väder idag :) Var ganska mulet i morse, men sen så har det varit alldeles underbart :D
Satt ute på altan i solen och bara njöt, sen orka jag inte sitta upp längre och gick och lade mig och sov i en timme :P Alldels för några timmars sömn i natt, somna sent och vakna tidigt.. Inte en bra kombination!
Jaja jag känner mig nogorlunda pigg nu iaf :) Fast jag måste säga att jag är fan inte trevlig när jag är trött... Skällt ut alla tror ja... Inte bra!
Och mamma hade råkat ge min godis påse till robban och då jävlar bröt helvetet ut! ;P haha nädå är bara bra at han åt upp lite så blir det mindre onyttigheter till mig :)
Ska ju egntligen inte äta godis.. Men som sagt jag är på semester just nu ;D

Måste börja plugga också.. Inte roligt men ett måste på kalendern. Måste även skriva rent en massa anteckningar ifrån föreläsningar..
Just nu har jag lust att ta en skön promenad men har ju världesn blåsa på foten fortfarande.. Och den gör skit ont nu..

Ja. Pappa håller ju på och rustar här hemma, och jag kan inte säga att det är underbart. Han håller på att försöka att ta bort kakelplattorna på golvet i hallen och köket så nu är det skor inomhus här. Tar sådan tid också då det är lite halv fuskbygge ifrån början.. Jag sa det att bara han är klar med golven när jag komme hem i sommar så hjälper jag till med resten så det är fint när jag har min fest ;D haha
Har ju ännu inte bestämt mig för ett tema.. Eller kanske skita i de? Började kännas jobbigt :P

Nää ska nog plugga lite nu och sedan ha myspyskväll med päronen :)

/M


Party Party!

Ja så är det en ny dag. Blev inte så att vi var hemma hos mig så nu har jag och ska jag städa brossans rum helt i onödan... Jaja!
Hamnade hos Hannas kompis ute i Andersberg, och hade det riktigt roligt :) Fick även skjuts ner på staden :) Och sedan in på slicken! Hade det riktigt roligt, jag var dock lite för full där i början men det gick över ;P haha
Fick även skjuts tillbaka till brynäs också :) Jäkla lyx det var igår så behövde aldrig använda busskortet :)

Idag så tvingade mamma ut mig att gå ganska snabbt, var rätt så skönt att få luft, men när man har druckit dagen innan är man uttorkad.. Höll på att dö av törst så sprang in i köket och slog på ktranen så fort jag kunde :P Jaja bätter nu iaf :)

Idag blire iaf bara lungt :) Sitta hemma och mysa med päronen och brossan ska få flickbesök ;P
Mamma och jag ska åka till affären om ett tag och köpa lite gott gott tills ikväll :) Näe man är hemma i Gävle får man äta lite onyttigt :P Som semester ju :P
Ska även grilla kyckling fileér :) (Alltså jag ska faktiskt göra det). Och han tzatziki?, bea, sallad och massa gott gott :) Lääängtar till maten nu inte ofta man får sådan lyx :P
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och se till att jag kan gå in på affären utan att skämmas :P haha

Men först lite pics!



Tack för en riktigt skojj kväll ;D

Problem och shopping!

Min och Elin så kallade Road Trip som skulle ha ägt rum i onsdags blev inställd. Bilen pajjade eftr ca 200 m på motorvägen svängde av på ett ställe där det som tur var en volvo butik? med makaniker. Vi hann inte ens ut ur Borås. Konstaterade att kullagret var kaput och tyckte inte ens att vi skulle lämna parkeringen. Lämande allt i bilen och tog det viktigaste med oss för en kväll till hemma. Så igår på morgonen så fick Elin gå dit kl 6 på morgonen för at koamm först i kön för att få bilen fixad. Blev det och jag var på väg kl 8, men nån del hade inte kommit och de skulle komma kl 10 så halv 11 skulle det vara klart. Nej, kom dit 20 över 10 men de hade inte ens börjat med de... Jaja vi kom iväg strax över 11 iaf, de sa at det var något konstigt ljud, en kille kom och testkörde för han var "expert" på att lokalisera vart ljud kom ifårn. Ljuddämparn, men det var inga problem och vi ksulle hålla koll på däcken, för de var lite slitna.

Finally kom iväg åkte ut på motorvägen direkt, 200m!!! Sen lossta ljuddämparen och vi fick lov att vänta tillbaka. Han skulle ha lunch men Elin sa till honom att detta sa han skulle hålla och då får han ta och fixa det här nu! Och det gjorde han :) Efter denna gång kom vi iaf en bit innan nästa problem startade..

Innan linköping tog vi en liten fika och sedan stannade vi och tanka innan Nyköping och där upptäcker vi att "nätet" på däcken kommit fram och det är inte lite heller... Så de kunnde smäll när som helst på vägen och då vet man inte om man tappar kontrollen över styrningen när man åker så pass snabbt. Elin ringde sin pappa och han ringde runt och vi fick åka till en däckfirma, vi trodde dock att vi var någon mil innan Nyköping och hade ½ timme på oss... Tur som det var så var det bara nån kilometer :) Kom dit och stanna där i ca 1 timme och sen fick vi åka igen.

Nu var det min tur att köra tyckte lite synd om Elin då hon kännde sådan stress och press + att hon varit vaken sedan 4 på morgonen och klockan var nu vid fem sex tiden? Jaja Vi missade iaf rusningstrafiken i sthlm. Körde raksträcka ändå hem och sedan åkte hennes pappa tåg ner till Gävle där hon efter vi varit hem till mig hämtade upp honom på stationen och han fick köra resten av biten till Sundsvall.

Så rolig resa hade vi! Jaja.

Idag var iaf jag och mamma på stan och sen snabis på köpis, fick en fin tröja och köpte en ring och spännen själv :) Är väldigt varmt och skönt med sol idag också :) Sen får vi se vad som händer ikväll ska ju ut men är lite problem orkar inte med det just nu, jag kan supa med mamma och pappa och möta upp resten på stan :D Skriver mer om det senare :)

Här kommer en bild på mina fina inköp! :)

Road Trip!

Jupp i morgon åker vi :) Fast det blir ju inte en sån där lång som man tänker på!
Jag åker "bara" med upp till Gefle och Elin till Sundsvall :) Ska bli så roligt, matsäck och en massa musik :D
Har iaf typ packat. Blev mycket mer än vad jag trodde. Jag trodde liksom att jag skulle kunna åka med min lilla bag, om jag skippade träningskläder. Men blev ganska mycket ändå och nu har jag stora resväskan.!
Ja och träningskläder fick inte hänga med :P Är slö helg hos päronen nu :) + att jag har världesn blåsa på hälen? Vet inte hur eller när jag fick den dock! Jaja.

Nää kollade på DH idag också :) Såå bra!
Men orkar inte skriva om det för nu ska jag sova så jag hinner med att göra lite i morgon bitti också :)
Jo blev ingen av de dressar jag lagt ut tidigare :P Så typiskt mig!

Whatever! God natt!

/M

Packa!!

Ja just nu är det exakt vad jag borde göra, men jag har ju gått och blivit lat.. Har till och med "sovit" middag :P
Inte har jag packat något och inte heller bestämt vad jag ska ha med mig..
Kollat på tv mest sedan jag kom hem :P Kom hem lite för sent för att använda sista tiden på tvättstugan så tänkte att jag skulle handtvätta det viktigaste :)
Jag är snabb när det väl gäller och jag har lovat mig själv att jag ska vara klar till kl 21 till DH!
Men just nu sk ajag nog ta och dammsuga bort mina kära vänner ;P Och sedan testa lite till kläder hade lite ideér på några outfits när jag "sov" :D


Jo kollade ju på "The Hills", så jag säger som hon sa;
-You are to young to fall in love!

Så sant, de är 21 alltså min ålder.
Man ska leva livet! ;D

So summer -08, here I come!

Snark!

image19
Säger bara en sak. Kaffe kan vara farligt! En kopp på morgonen, that's IT!
Tog en kopp efter maten igår och sen somnade jag inte ordentligt förän 4 och klockan ingde 5.50!
Så idag är jag död just nu..
Var ute och gick jätte härligt, sen så efter duschen har jag legat i min säng med morgonrocken på hela tiden och ansträngt mig att hålla mig vaken. Cashmir Maffia på tv nu, men jag vill ju se prison break! Orkar jag?
Återstår att se. Stänger iaf av dumburken nr 2 nu iaf.

God Natt!

/M

Lång skoldag!

Började dagen kl halv 9, lunch 12-13 och sedna lektion igen till 16.30! Men det gick rätt fort, slutade ca en halvtimme tidigare på båda lektionerna så :)
Nu håller jag på att ladda över låtar på min mp3 så jag kan gå ut och gå och kunna ha ett bra tempo, mitt head set gick ju sönder! Jaja blir nog skit bra, hade lite gammla godingar kvar på mp3 också ;D

Verkar som att det blir party på fredag iaf ;D Emmas mormor hinner nig få pengar och då kan EmmaPemma festa :D Har även messat Calle som är på :D Hanna har jag tyvärr inte fått tag på. Sen så har vi Hanna och Anna som kankse är med, men då får vi sitta hos någon annan än hos mina päron ;P Men de tycker att det är ganska skojj och se när jag börjar känna av alkoholen + närmare och billigare till krogen då vi kan gå ;P (snålarselet själv ;))
Nää har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, men just nu lutar det åt min blåaklänning, har nu bara sko problem :P Mina svarta är ju super höga och jag är ju med mina kortisar ;P haha Får se hur det blir packar ner lite skit och frågar mammsen :)


Så nu är låtarna klara :) Ut och röra på fläsket nu!!

/M

Some pics!

 Sådär, nu har jag testat lite saker och så här blev resultatet. Fast det blir nog svarta strumpbyor under då det är lite kallare hemma! Tredje bilden är jag väldigt osäker på, så blir nog inte denna plus att kjolen ser blå ut på bilden och den är svart!
Kanske blir något helt annat också... Jaja jag ska kolla på Drömarnas tid nu på 9.an!

Men vilken tycker ni? Eller kanske ingen ;P


/M

In love...

With myself!

Ja ibland måste man ju vara självisk. Dagen har ju varit så otroligt underbar :) Gick upp lite sent men sedan var jag på en promenad och det var så skönt. Solen lyste och det var faktiskt riktigt varmt.
Njöt hela rundan. Sen så gjorde jag mig i ordning för att ta mig till knallen. Mitt head-set har ju pajjat så tänkte börja använa mig av min mp3 igen. Så köpte hörlurar och batterier :)

Jag har även fått tillbaka min inspiration till att sy igen :) När jag är ute och går får jag så många underbara ideér på vad jag kan göra. Nya ideér pluppar upp hela tiden nu.
Så jag var även och köpte pennor och papper så jag kan skissa ner mina ideér :)
Kanske inte för att det kommer se snyggt ut men det är det klara plagget som räknas, visst då? ;P
Så ska skissa lite ikväll på lite saker, tänkte att jag skulle köpa lite tyg när jag är hemma i veckan, och sen sy här nere eftersom min symaskin är här. Blir jobbigt i sommar. Får ragga upp någon med symaskin då ;P haha


Nää men just nu ska jag testa lite kläder inför resan hem :) Kanske blir utgång, inte säkert än så måste kolla vad jag kan ha på mig :)

Halu hallu :D

Jag känne rmig ganska pigg just nu :) Fast att jag vakna för cirka halvtimmen sedan. Av Emmas sms :P
Gårdagen var riktigt trevlig :) Träffade Jeanette på bussen och sedan Elin på stan. Där hyrde vi Hair Spray och sen köpte vi lite chips och cola: SYNDIGT!!! mums.
Nä man kna ju inte vara nyttig jämt inte :P
Idag skulle jag vilja gå ut och gå, har inte kollat ut vad det är för väder än, men jag kan gå ut fast det är lite dugg eller så. Sedan måste jag även dammsuga.. Kolla vad jag ska packa för kläder till på onsdag då jag åker hem till Gefle ;D
Ska övertala lite personer att det ska bli party ;P Fasiken, var ju inte ut denna helg och det känns bra men vill ut nu när jag kommer hem :)
Så säg till om det är party? ;)

Nä ska äta lite frulle nu och sedan ta tag i allt som ska göras :)

/M

Så dålig morgon!

Ja jag skulle promt upp vid 8 tiden i morse så jag skulle hinna med en massa saker.. Men jag kan ju säga att så blev det inte!!!
Min granne som spelade musik och hade fest igår slutade inte. Varför ringde jag inte securitas??
Började lite smått somna vid elva, men sen blev jag väckt för det var ett jävla liv där uppe! Så var halvt groggy hela natten... Vet ni när det slutade då?? Halv 3!!! Och då låg jag och prata med Emma i telefonen för vissa hade ju gått före henne så hon fick gå själv!!
Världens högsta musik + världens jävla bas, sedan människor som skiker både i lägenheterna och i trapphuset + utanför. Smällande i dörrande osv. Och sen så tror jag att de rökte både i lägenheten och i trapphuset för jag har en ventil i min hall och det lukta satan i där. + att det strömmade in genom dörren (för den är inte riktigt tätad).

Nää är bovärds besök på måndag. Jag kan kankse inte klaga skit mycket på festen då jag inte ringde securitas, men rökandet ska jag fan få stopp på! Så ofräscht när det kommer in till nin lägenhet!

Nä oså var det snö på marken idag också, så jag sket i att gå ut och gå. har ju faktiskt varit ute 6ggr denna vecka ändå! Sen får vi se vad som händer till kvällen. Ligger och väntar på Elins samtal :)

Hoppas att ni har haft en trevligare natt än vad jag har!
Och ursäkta för alla svärord!

/M

Sova?

Jag funderar ärligt på att sova snart.. Inget mer bra på tv då jag nyss sett på så ska det låta. Ett enda problem, grannen har på sin musik på högsta volym och känns som att jag är på fest!  Men jag kan då inte förstå att jag är så trött... Sov ju länge idag, jaja ett måste att gå upp i tid i morgon. Och sedan får vi se vad som händer. Elin var helt inställd på hemmakväll med film, men skulle säga vad hon kände i morgon. För mig spelar det egentligen ingen roll.. Skulle lätt kunna kolla på film i morgon istället för utekväll :)

Sedan är det nog klart att jag kommer hem till Gefle nästa vecka :) Blir en lugn helg dock har jag fått reda på. Vet inte vad jag känner inför det. Hade velat gå ut på fredagen jag, länge sedan man var på slicken. Kanske ska försöka få till det iaf. Vem ska jag terrorisera?? ;P
Men bäst är at få komma hem lite och få träffa lite folk, och jag tänkte även kolla in den nya butiken där jag ska jobba i sommar :) Eller har de öppnat än? Hmm!

Nu ska jag kolla klart på extra extra, bortsa tänderna och allt jag ska göra innan jag kan lägga mig lungt och sova. + hoppas på att grannen lugnar ner sig!

/M

Mobil jäkeln helt borta!

Tyckte att mobilen hade varit tyst ett tag här, mamma brukar ju ringa och oroa sig och så..
Men idag när jag skule rinag folk kom jag inte fram, fick panik! Stängde av mobilen och gick in på tre:s hemsida och skulle kolla, kommer 15 sms av att folk försökt att ringa mig... Ojoj vad mamma var orolig kan jag säga.. Men nu är hon lungn igen :)
Elin och Ida hade åkt och köpt en bil lite bit härifrån och hade försökt ringt mig sedan halv 11 i morse, jag som skulle försöka att få med dem på stan.. Men de skulle ringa när de kom in till staden igen :D

Elin hade köpt en bill till sin pappa och bror?
Ska åka hem med den på onsdag och sa att jag fick hänga med, menhar inte råd med biljetten hem sen..
Pratade med mamma sen och hon ville att jag skulle koma hem över en helg så hon och pappa kunnde betala biljetten tillbaka :D Ska snacka lite till med Elin först bara. Blir det inte en omväg för henne då?
Vill inte att det ska bli det för henne för då kan jag stanna kvar här :)

Jaja ska fixa håret nu så jag ser "normal" ut när jag går på stan :)

/M

God "Morgon"

Jupp, har väl varit vaken en timme iaf :P Går inte att komma up på morgonen för mig inte!
Nu tänkte jag att jag ska gå ut och gå i det underbara vädret och sedan kanske ta mig til H&Ms fyndbutik kanske? Måste ju göra något idag än att bara sitta inne.
Och så har jag lyckats glömt en grej nu.. Roligt nej? Hoppas att det gåt över snabbt nu när jag ändå kom på det igår kväll.. Kunnde ju ha varit värre!

Jaja hoppas att ni har underbart väder också :)

/M

Again!

Jag var ju ut och gick igen nu mot kvällen.. Kände mig lite små nördig när jag träffade på Jeanette igen :P Men denna gång så tog jag det lungt. Tog mig nästan 1½h innan jag kom hem. Målet var bara att få komma ut ur lägenheten. Vågade ju som sagt inte ta mig in till staden då jag inte har råd att shoppa just nu!

Gick omkring och tänkte så himla mycket. Jag säger då det, det är underbart att gå ut och gå lungt men tillräckligt fort för att få upp pulsen lite och tänka på allt mellan himmel och jord.
På slutet kom jag på mig själv att gå och le för mig själv :)

Så. Det är en jätte bra kväll, känner att jag trivs som fasiken med livet just nu :D
Och jag längtar till sommaren, få träffa vänner och familj, att få jobba, konstigt nog längtar jag fakiskt till det :) Solen, värmen, ute serveringar, jag fyller år och cirtyfesten!
Och så kommer nog Elin ner till Gävle när jag fyller år och jag ska väl ta mig upp till Sundsvall också :) Ska kolla upp hur jag jobbar först bara :)

Nää ska nog ta och göra lite té och en hårdmacka, mums!

/M

Usch och blä!

Ja jag var ju duktig idag som var ute och gick, har då aldrig varit så varm och svettig som idag. Men det var inte bara för att jag gick i ett riktigt bra tempo utan också att jag trodde att det var kallt ute..
Var 10 grader i skuggan, men när jag var ute här om dagen blåste det så otroligt kallt. Så satte på mig rellativt mycket, halsduk och så.. Super vamt!
Jaja känndes skönt sen när man kom hem och körde lite styrka, drack nog upp hela stans vatten och sen duschen :)

Sen kan jag säga att jag inte gjort så mycket vettigt förutom göra lunch.
Och det är ju så otroligt fint väder idag och jag sitter inne. Vet inte riktigt vad jag ska göra, vågar inte gå runt på knallen eller stan utifall jag hittar något :P haha
Jag funderar dock på att ta en till promenad senare, kan ju säga så här: Jag som tyckte att mitt småätande och sötsug hade blivit bättre.. BULLSHIT! Har man tråkigt så blir man sugen på ALLT! Jag har iag lite karaktär kvar och stoppar inte i mig allt jag har hemma. Men om jag skulle göra det skulle det iaf vara nyttigt då det är fritt från godsaker i denna lägenhet. Lika bra det :P

Nä nu ska jag ta och försöka att organisera mina antekningar från skolan och plugga lite. Något vettigt måste man ju göra och få tankarna på annat än allt gott som finns att äta i världen ;D

/M

Jag och mitt horoskop!

KRÄFTAN

22/6-22/7

Du har ett behov av att åstadkomma något men du vet inte riktigt vad, och omgivningen bromsar dig mest.

Ja jag kollar ju alla horoskop jag kommer över, har dessutom sparat det som en favorit på datorn och varje morgon innnan skolan tar jag en METRO och läser de två som står där i också!
Men jag tar det med en klackspark och står det något dumt så tänker jag att det ska bli tvärtom :) Man måste ju fortsätta att vara positiv. För om man går runt och tänker att det blir en dålig dag blire ju det.

I am positve! 
(stavas det så? :P) 

Nää jag sov lite för länge idag.. 10, men jag ska ta igen tiden snart tänkte jag! Har iaf ätit frulle men ville at den ska få smälta lite innan jag går ut och motionerar :)
Sedan blire lite städning och pluggeri!
Börjar även fundera på vad som händer till helgen, oftast funderar jag inte över det redan men är ju "helg" för mig nu ;D

Nä nu ska lite ute kläder på och jag ska bränna lite FETT!!! ;D

/M


Härligt!

Jag har haft en riktigt bra dag! Började med att jag faktiskt kom upp ur sängen i morse och kom i tid i skolan (fast det gör jag jämt). Sedan jobbade vi lite mer arbetet i skolan och jag åt min underbara sallad :D Eftere det hem diska och sedan iväg med Ida och kolla på balkongsmöbler, hitta litte grann så vi får väl se vad hon väljer nu bara :) Efter det åkte jag hem och åt lite middag, och sedan ut och gå. Det gick riktigt bra och hade världens tempo, så man var helt slut när man kom hem, sen så gjorde jag ett litete "styrkepass" här hemma också + stretcing, Elin har klagat att jag aldrig gör det ;P

Nu sitter jag i sängen i myspyskläder och kollar på men in trees och sitter här så klart :) Ska väl kolla igenom lite skolgrejer innan jag ger upp för kvällen också.

I morgon är jag ledig, och lika på fredag :) Så underbart härligt att ha HELG nu :) Så i morgon när jag har hela dagen ska jag gå ut och gå, småstäda upp här, plugga mycket och ha en underbar dag :)

Jo måste bara säga att alla hemma i Gävle har ju snö nu :P haha
Snöade lite tidigare här i Borås idag men nu när jag var ute och gick var det kvittrande fåglar och sol :)
Ibland är det härligt att bo lite längre ner i sverige :)

/M

Mums!

Jag har gjort en supergod sallad idag :) Vanlig inbergs, tomat, gurka, 2 sorters paprika, massa majs, ruccola sallad, röda kidney bönor och kyckling :) Mums! Gjorde det till en matlåda tills i morgon men tog litegrann i en skål här för någon timmes sen, gjorde trots allt världigt mycket så räcker några ggr till :)

Nä men idag iaf har jag varit i skolan. Kom till och med upp i tid i morse. Men sedan när jag sitter och äter frulle kommer jag på att jag började 8 och inte halv 9! PANIK!! Fort på med masken och iväg till bussen.
Kom iaf i tid och det gick riktigt bra på lektionen :) Jag och Elin blev klara först av alla tror vi :)

Efter skolan så skulle Ida bjuda på lunch så vi åkte hem till henne, fick jätte god mat! Kyckling i sås i ugn? Och pressad potatis och sallad :) Sen fick vi även en kokos sak.. minns inte vad dte heter :P Så sen efter vi arbetat lite med vårat arbete åkte vi hem. Tänkte attg efter allt man åt skulle jag ta en extra runda när jag var ute och gick.. Trodde jag ja. Tog en omväg men allt som allt tog det ändå 1h bara... Jaja jag gick väl väldigt fort då så var väl bra det iaf.
Disakt har jag gjort idag också :) Skulle ju ha gjort det redan i lördags så hade samlat på mig en massa nu..

Nää måste plugga lite nu.. :S Har inte hunnit riktigt. vad gör jag när jag kommer hem? Har knappt suttit ner sedan jag kom hem..

/M

So happy and so Proud!

Ja kan man vara något annat idag?
Dagen började dåligt med lite och dålig sömn (som vanligt dör mig en söndag!!) och sen så snöade det?!
I skolan måde jag skit.. Trodde allavrligt att jag skulle spy... Blev dock bätter efter jag tvingat i mig lite mat :)
Förstod allt på väven till slut :D Och sen var jag och köpte en skohon :D haha
Kom hem och vad har jag fått?? Deklarationen :) Har oroat mig såååå för den och nu vet jag att min hyra är betald och klar i juni :) Känns så skönt att inte behöva oroa sig vart man ska få pengarna ifrån :)

Sedan så pratade jag en massa med syrran och var ute och gick då det faktiskt blev fint väder på förmiddagen, och solen titta fram :)

Har pluggat lite nu och kollat på tv och snart börjar ju Prison Break :D
Mamma ringde också upp mig och här kommer min PROUD rubrik in :)
Brossan har haft skol DM i simning och han tog 3 guld och 2 silver! Han är då jäkligt dukig, för han tränar ju inte alla dagar i veckan. Folk hade till och med blivit inpad av honom :)

Nää ska fortsätta plugga lite nu, eller jag organiserar och skriver rent mest men då lär man sig också! Så har fixat säljteknik & butikskommunikation så nu ska jag ta tag i väveritekniken :) Har ju faktisk labb med ett litet test i morgon bitti!

// M


Gårdagens Bravader!

Ja men började ju med att träffa Elin och drog till systemet :) Sedan gick vi runt på stan litegrann och kollade på allt vi inte har råd med :P haha

Åkte hem och gjorde mig i ordning :) Åkte til Elin och började parta! Utgång! Åkte in tidigare till stan för att slippa kön... Trodde vi ja var ju kö iaf så där stod man. Var riktigt roligt och man var ju rejällt på lyset ;P Så det ska vara?

Jaja idag mår man iaf skit bra :D Fan vad härligt att slippa må skit dagen efter. Tänkte ju gå ut och gå men somnade om igen ;P haha Jaja man kan ju inte vara helt på topp en söndag.

Måste laga mat till min matlåda snart också, har ju heldag i morgon! Oså är det en skit bra serie på 9:an snart :D Så ska kolla på den och sedan laga mat! Falukorv och spagetti!

See YA!

Happy Friday?

Idag har jag tvättat, älskar nytvättat, skulle kunna gå runt en hel dag och lukta på nytvättad tvätt :D
Jag var även ut och gick, så otroligt härligt måste jag säga :) Men såg nog ut som en riktig nörd ;P Hade mina leggings på mig och en lång t.shirt och vindjackan.. Såg ut som en av de där som springer som satan, inte icke jag går i högt tempo :)
Sedan har jag städat, organiserat i badrummet + dammat inne och ovanpå skåpet. Jag har även gjort ren mina penslar till sminket :) Måste dock dammsuga i morgon för det hann jag inte med. Vill inte börja med den vid den här tiden känner jag. Har även gjort pannkakor idag :) Riktigt gott!

Och just nu har jag tagit fram mitt "godis" för helgen :) Jag ska ju vara nyttig så har gjort lite mini bitar med paprika, gurka och morötter. Bruckar ju göra stavar av det och dippa men det blidde det inget med.!
Verkar vara en rätt så hyfsad film på 5.an! Får se hur länge jag är vaken..

I morgon så ska jag vakna i tid för en gångs skull.. Beroende på när jag lägger mig så att säga. Men inte som igår gick och lade mig 20 i 11 och vakna 20 i 10... För mycket. Så om jag går och lägger mig i tid ska jag senast vara vaken och ur sängen kl 9! SENAST!
SKa ju fixa lite mer här i lägenheten och sen så ska jag och Elin gå på systemet vid 12 tiden. Mums, jag sa det till Emma att det enda onyttiga blir spriten nu ;P haha

Jo föresten har skött om mina fötter idag också :) Filat dem och allt som ska göras och smörja in med en riktigt bra kräm :) Ska gåc oh skrubba ansiktet snart också tänkte jag :) Så blir man fin tills i morgon :)

Have a nice evening!

It's Friday!

Jupp! Och jag vakna inte förän strax före 10 igen.. Ringde ens klockan 8?? Inte bra.. Skulle ju hinna göra en massa saker innan tvätttiden men icke sa nicke. Men ska iaf gå ut och gå efter första maskinen är inlaggd :) Är dock inte så bra väder som igår :( Dimma och bara 7 grader varmt... Men jag ska ut, är ju bech -08 eller var det kändis sommarn -08 eller vad var det jag satsa på ;P haha

Jaja jag skulle ju ha mina "turdagar" här igår och idag..? Igår var det faktiskt ganska trevligt :) Träffade ju Elin och gick omkring på knallen och sedan var jag ut på världens härligaste promenad i värmen och solen :) Idag då? Kollade in mitt horoskop för dagen;

Du får råd som du inte riktigt gillar från vänner eller släktingar. I övrigt blir fredagen mest romantisk.

Vem ska jag romantisera med då? ;) haha
Vem vet antingen får jag en jäkligt stor överraskning eller så kanske jag har en härlig hemma kväll :)
(och då mendae jag själv :P)


Nä jag ska nog ta och börja städa i ordning tills tvättiden så det bara är att gå ut sen :) Blir nog härligt fast det inte än sol... Inte lika roligt dock!

Hmm?

Jag funderar och funderar på vad jag är sugen att göra i helgen! Snacka om detta tidigare med Elin och vi sa att i morgon måste vi ha bestämt oss hur det blir så man kan gå till systemet i morgon.. :)
Kanske väntar och se hur jag känner i morgon bitti.

Idag har jag även varit i skolan och lämnat in ett arbete och sedan knallen en snabbis och sedan hem åt mat och sedan var jag ute och gick i det underbara vädret :) 17 grader varmt i skuggan hade jag kl 17.00. Inte illa säger jag :) Underbart!

Nä måste diska nu.. Så man har det gjort inför helgen, elr så att jag inte får världens berg här. Det tycker vi inte om!

Maniskt!

image15Jupp käkar på mina solrosfrön som bara den!! Ojoj. Ska nu på allvar innan sommaren försöka sluta med onyttigheterna! Än så länge går det OK. Men återstår att se. Har ju min chips påse.. Lätt att bli sugen på den, men har lyckats med att hålla fingrarna borta från den också :) Råkade dock bli en liten kaka till kaffet tidigare idag.. Men den var sååå liten så ;) haha

Jaja nu fortsätter Grey's och jag ska fortsätta att knappra i mig mina solrosfrön!!


Pust!

Idag har man varit i skolan hela dagen.. Och då menar jag HELA DAGEN!! Från 8.30 - 18.00!
Först var det SäljButik, jätte roligt lektion med en riktigt bra lärare :) Bestämmde lite om vårat arbete och hade lite föreläsning också! Sedan blev det lunch och sen Väverilabb.. Trodde att det skulle vara roligare, men jag antar att det blir det snart när man får börja göra lite saker :) Har ju faktiskt vävt i två kurser på gymnasiet men då dock bara på handvävar och nu är det mekaniska eller elektroniska =Snabbare! :D

Kom nu på att jag måste beställa den där boken också.. Shir pommes frites! Inte glömma.
Är Grey's ikväll också :D

Nä vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Känndes otroligt tråkigt att skriva nu, fantasilös!


Hörs!

God Morgon!

God och god vettefasiken men helt okejj iaf! Trött som satan, men har sovit sedan iaf elva igår kväll till halv 7 i morse! ojoj!! Jaja har nyss ätit en god frulle och druckit mitt kaffe och ska göra i ordning resten nu :) En smörgås till rasten och smink och hår! Ska inte se ut som igår... Like a MONSTER!!! ;D


Hoppas att ni får en bra dag jag ska iaf försöka att ha det :)

What?

Kräftan

horoskop_cancer

När du skall göra saker tar du i från tårna. Inga halvmesyrer, utan full fart framåt och allt på en gång. Det här leder till att du får en spännande månad med många upplevelser och nya erfarenheter, men det gör också att det blir gott om konflikter. Värst drabbas just kärlekslivet, det finns en risk att din älskling inte alls hinner med i svängarna. Försöker du inleda ett nytt förhållande blir det också snårigt när du är så här upptagen och jäktad. En hektisk, rörig och trasslig vårmånad.

Bästa chansen: Vädur, Skorpion, Vattuman.

Bästa stället: På resa.

Bästa datumen: 3-4/4
 

Läste detta horiskop på aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2167515.ab)
Och kan ju inte säga att det var upplyftande.. Jag ska bara vara stressad, rörig, trasslig och upptagen? Och det ska absolut inte vara någon kärlek! Jaja så kan det gå i en kräftans liv.
Jag ska ju iaf ha mina turdagar på torsdag och fredag... Ska tvätta på torsdag.. Så bra var den dagen, så jag får hoppas på att det händer något på fredagen isället ;) haha


Hey YO!

Har hänt så otroligt mycket sedan jag skrev sist, men bloggen har ju inte funkar!
Ja i lördags åkte jag hem till Elin och gjorde tacos och tog ett elr två glas vin :) Åkte sedan ner på stan och disco bowla :D Elin vann, vilket jag inte ärchokad över men måste till mitt försvar säga att jag vann sista serien :D Och totalt 5 strike!!! :D Har nog aldrig hänt förut, Elin var min underbara lärare ;P

Sedan gick vi vidare och satte oss på vimmel och tog en drink
, sex on the beach , mums! Sedan så fick vi sällskap och blev bjudna på både champange, drink och shot. Blev även inbuden på krogen och där blev det mera champange :) MUMS! Så våran trevliga och lugna kväll blev fortfarande trevlig men dock inte så lugn. Vaknade kl 10 dagen efter.. Trodde jag man skulle ju ställa om klockan så.. Men somnade om igen och vakna 3!! :P haha vet inte om det har att göra med att jag var sjuk i veckan och borde inte ha druckit. Jaja jag har iaf inte blivit sjuk igen :)

Varit första lektionerna idag på nya perioden, var riktigt roligt, men var ganska trött på det på slutet! Och har en heldag igen i morgon men sen är jag faktiskt ledig hela veckan :) Undra sa flunda vad man ska göra?
Har varit ute och gått nu två dagar, men får se om mitt knä vill en dag till.. Strejka på slutet idag!

NÄ! Skrivit alldels för mycket för 1 gång nu. Får se om jag kommer på något mer som jag vill dela med mig. ;)

RSS 2.0