Problem och shopping!

Min och Elin så kallade Road Trip som skulle ha ägt rum i onsdags blev inställd. Bilen pajjade eftr ca 200 m på motorvägen svängde av på ett ställe där det som tur var en volvo butik? med makaniker. Vi hann inte ens ut ur Borås. Konstaterade att kullagret var kaput och tyckte inte ens att vi skulle lämna parkeringen. Lämande allt i bilen och tog det viktigaste med oss för en kväll till hemma. Så igår på morgonen så fick Elin gå dit kl 6 på morgonen för at koamm först i kön för att få bilen fixad. Blev det och jag var på väg kl 8, men nån del hade inte kommit och de skulle komma kl 10 så halv 11 skulle det vara klart. Nej, kom dit 20 över 10 men de hade inte ens börjat med de... Jaja vi kom iväg strax över 11 iaf, de sa at det var något konstigt ljud, en kille kom och testkörde för han var "expert" på att lokalisera vart ljud kom ifårn. Ljuddämparn, men det var inga problem och vi ksulle hålla koll på däcken, för de var lite slitna.

Finally kom iväg åkte ut på motorvägen direkt, 200m!!! Sen lossta ljuddämparen och vi fick lov att vänta tillbaka. Han skulle ha lunch men Elin sa till honom att detta sa han skulle hålla och då får han ta och fixa det här nu! Och det gjorde han :) Efter denna gång kom vi iaf en bit innan nästa problem startade..

Innan linköping tog vi en liten fika och sedan stannade vi och tanka innan Nyköping och där upptäcker vi att "nätet" på däcken kommit fram och det är inte lite heller... Så de kunnde smäll när som helst på vägen och då vet man inte om man tappar kontrollen över styrningen när man åker så pass snabbt. Elin ringde sin pappa och han ringde runt och vi fick åka till en däckfirma, vi trodde dock att vi var någon mil innan Nyköping och hade ½ timme på oss... Tur som det var så var det bara nån kilometer :) Kom dit och stanna där i ca 1 timme och sen fick vi åka igen.

Nu var det min tur att köra tyckte lite synd om Elin då hon kännde sådan stress och press + att hon varit vaken sedan 4 på morgonen och klockan var nu vid fem sex tiden? Jaja Vi missade iaf rusningstrafiken i sthlm. Körde raksträcka ändå hem och sedan åkte hennes pappa tåg ner till Gävle där hon efter vi varit hem till mig hämtade upp honom på stationen och han fick köra resten av biten till Sundsvall.

Så rolig resa hade vi! Jaja.

Idag var iaf jag och mamma på stan och sen snabis på köpis, fick en fin tröja och köpte en ring och spännen själv :) Är väldigt varmt och skönt med sol idag också :) Sen får vi se vad som händer ikväll ska ju ut men är lite problem orkar inte med det just nu, jag kan supa med mamma och pappa och möta upp resten på stan :D Skriver mer om det senare :)

Här kommer en bild på mina fina inköp! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0