B's in tha house!

Dessa låtar går på högsta volym här hemma och JA det är synd om min grannar ;D haha
Sjunger med gör jag och låstsas att jag står på en scen :P haha Un derbart att bara släppa loss ibland i sin ensamhet, och jag har inte dragit upp persiennerna än. Tack och lov!

"I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under

And part of me still believes
When you ay you're gonna stick around
And part of me still believes
We can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever "


"Was it really worth it?
Was she everything, that you were looking for?
Feel like a man
I hope you know that, you can't go back
Cause all we had, is broken like Shattered Glass

You're gonna see me, in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gonna want me back
When your world falls apart
Like Shattered Glass"

Kanske kommer en "scen" bild senare ;D

/M

Dessa tråkiga fredagar!

Det är just fredagarna som är tråkiga, just för att det oftast bara händer saker på lördagar. Och även om man har lika lite att göra en onsdag så är det inte samma sak.
Fredgar är helg det SKA hända saker... Och så vet jag ju att det händer något roligt i morgon och då vill man ju att denna dag då inget händer går över snabbt!!

Jaja, har iaf varit halvt duktig idag, har inte städat och så, bara plockat undan kläder =) Men jag har även tränat med Ida =) Riktigt härligt var det och på slutet fick jag ta ut mig ordentligt! =)
Funderar på att gå i morgon med, men det får vi se, man ska ju inte träna varje dag, för musklerna måste återhämta sig? Haha något en gym instruktör sa förr. Men kanske tar passet i morgon då, springa och skutta lite =) Får se hur jag känner mig. Ska även iväg till stan en snabbis =)

Nä vet ni vad!? Jag ska lägga mig i sängen nu och hoppas på att jag somnar här i min ensamhet! :P Och vet ni vad mer? Om två veckor är jag nog stupfull och förhoppningsvist överlycklig för att Robin vunnit Idol =D  Jag är ju hemma och jag har blivit utlovad en ute kväll =) LÄNGTAR!! Får vi se om utbudet är nå anorlunda nu på vintern ;P HAHA Nä alldels för trött= dålga Skämt?

/M


Depressison!

Tror nog att det är en liten höst/vinter depression som kommit... Har kännt mig så hängig och trött och som jag tidigare sagt, noll inspiration att göra något...
Jag tycker om värme och sol och med tanke på att jag har jobbat så pass mycket de senaste 4 sommrarna.. Så senast jag riktigt hade "semester" med sol var sommaren -06 för då var jag i Bulgarien i en vecka... Jag måste utomlands snart!

Sen så är det andra tankar i huvudet som gör att man bara vill lägga sig under täcket och stanna där.. Rättegången är ju nästa vecka och jag vill inte dit. Vet inte vad jag ska göra, säga..Inget.. Och ser jag äcklet så springer ju jag åt andra hållet! Usch, värsta av allt är ju att jag inte kan ta me dmig någon. Familj och vänner är ju 60 mil bort. Och de jag känner här går ju i min klass och det är en jätte viktig lektion den dagen.. Men jag ska ju inte gå på den för då bryter jag mot lagen... BLÄ!

Hoppas att allt gåt bra iaf och att jag får lite pengar för det och dessa pengar kommer snart. Men jag ska para dem =) Blir ett bidrag till en utlandsresa =)

I morgon ska jag iaf göra en massa saker! Ska tvinga mig själv, för dte måste man göra så jag inte ligger i sängen hela dagen!! Hoppas att ni inte känner av mörkret lika mycket som jag!

/M

Den lilla kattungen!

Idas katt var ju gravid och började föda natten mellan söndag och måndag.. Dock gick detta inte så bra! Två kattungar var döda när de kom ut.. 1 överlevde och sen så fastnade en så Ida fick åka in till djur sjukhuset.
Där var hon länge och den lilla kom ut död. Fanns även en femte där inne och de försökte allt, och satte in medecin så värkarna skulle sätta igång.. Halv tio på kvällen ringde Ida mig och kollade om jag kunnde köra till Göteborgs djur sjukhus om det behövdes under natten. Det här i stan stängde tio och den sista ville inte ut...

Fick ett sms på natten att den sista hade kommit ut.. Dock så överlevde inte heller denna!
Tyckte så synd om både Saga (katten) och Ida.. Var även och hälsade på idag och gud vad söt den lilla var =) Satt och tänkte på namn och jag tyckte "Raggarn" eller "Stekarn" ;D
Värsta var väl att Saga inte riktigt tar sig till den lilla, så Ida måste kolla den hela tiden så inte hon går därifrån och den lilla fryser ihjäl.. Tråkigt, men det blir nog bättre =)

I morgon hoppas jag att jag gör allt jag behöver göra.. Och vill göra! Ska iaf på stan och testa byxor =) Även om jag är fattig måste jag har ett par svarta byxor!! Så ska testa i morgon lägga undan och köpa dem på torsdag =) Då är det hm clubdag och man får 10% =D Om man ska köpa något när man ska vara snål ska man iaf vara smart =)

/M

Nu blir det spara och planering!

Ja det är ju löning idag = jag får mitt csn bidrag vilket inte är så mycket att hurra för... Men nu är det så att jag planerat för att kunna åka till sthlm =)
Jag har idag betelat räkningar och köpt tågbiljetter till sthlm den 19:e december =) Då ska jag till syrran och umgås lite! Köpte dock inte biljetterna med mitt namn på :P Tänkte att om min ekonomi blir så pass dålig måste jag kunna sälja dem!

Så nyss så gjorde jag en lista med mat som jag är hemma för att kunna utnyttja dem till MAX och inte behöva köpa hem en massa onödigt! Det är ju trots allt i bara två veckor :P Sen så får man ju lyx mat hos päronen :D

Nä nu ska jag fortsätta att planera maten i köket =) Var ganska roligt! Ska även städa upp lite och senare ska jag till Ida!
Har lite fler saker att berätta, men det tar jag ikväll =)


/M

Kliar i fingrarna..

Har nu suttit både igår och idag och kollat på asos och nelly, det är de sidorna som gäller nu :P Har sett många fina klänningar, skor och tröjor!! Usch önskar att jag hade några tusen att bara shoppa loss med!
Men tror nästan att jag har hittat min nyårsklännig =)

Den är inte så där jätte pampig som jag brukar vara :P haha Utan mer något somjag faktiskt kan använda mer än 1 gång =) Men det finns även en till klänning som jag vill ha! Vill, vIll, Vill!! Jaja vi får se!
Jag ska nog inte sy min egen nu verkar det som iaf ;P

Thank you Emma som diggade min frilla, kanske ska ta och skriva ut den och ha med till frissan då =)

Nä ska  äta lite nu =) Blev äcklig äggröra till frulle.. Tröttnat på frullen igen.. Sen har jag varit ute och gått idag =) Tänkte åka och träna men jag bölev så seg och klockan blev lite mycket! Så var ute över en timme, men jag kan säga att arselet blir ändå inte varmt i nollgradigt väder, usch fanns ingen känsel kvar när jag kom hem :P Och då hade jag tre lager på mig! Skönt var det iaf, syntes att man hade varit ute i kylan i ansiktet ;D

/M

Nyårs blåsor =)

Lämnade ju tillbaka klänningen som jag köpte på gina, känns som att många komme att vilja ha just denna, den var underbart fin.. =( Jaja, så nu sitter jag och kollar på internet och efter att ha sett sisådär 1000 st i rätt prisklass såg jag en för 700:-. Och detta är lite dyrt för mig som är student.. Men jag har nu börjat att fundera på att sy min egen nyårs blåsa igen..
Det här ser väl inte så svårt ut?



Hmm funderar mycket nu, ska kolla lite här hemma om jag kan försöka göra en toall av något på överdelen och så kanske jag åker och kollar på tyg nästa vecka =) Är ju lite kort med tid nu.. Åker ju hem om 2½ vecka!

Sen har jag även funderat på min frisyr, ska ju klippa mig den 12: december =) Och då hittade jag denna =)


Fast jag har ju mörkare hår då.., men jag tror att jag tycker om klippningen! Mycket att fundera på nu..

Vet ju inte ens vad som händer på nyår... Har en känsla av att det blir något i sista minuten :P haha Jag är ju inte hemma och orkar planera något :P
Nä men när jag kommer hem ska jag ta tag i det! Även i juldagen om vi ska parta loss då med =)
Och Emma! Du ska vara med på nyår, det är ett måste, annars kommer jag med bilen och hämtar upp dig!!! Nu har vi firat nyår tillsammans 3ggr? Oj var det inte fler :P haha jaja

Nyår 04-05,
först middag i syrrans lägenhet, stress och sminkning mm. Tog bussen ut till Hille? haha vi gick sedan på en hal jäkla väg i säkert 40 minuter och denna hade inte ljus. Så om vi såg en bil skrek alla ner i diket och alla sprang ner och viftade på mobilerna så vi syntes ;D hahaha Kvällen var ju faktiskt rolig =) Även om du Emma absolut inte kan gå på en hal väg, eller en egen gjort isbana ;P

Nyår 05-06,
 Fick ringa Emma och kolla vad fasiken vi gjorde detta år :P Och som jag nästan förstod så sög detta nyår :P Vi var hos någon kompis till Emma där alla räkte inomhus och sen så drog vi ner på krogen och gick ut till 12 slaget och drack våra små champange flaskor! Jaja!

Nyår 06-07,
 Middag hos Cissi =) Oj vilken planering vi hade. var "glitter & glamour" tema och vi spred ut en massa konfetti och jag och Emma lagade maten då Cissi behävde jobba.. trerätters blev det iaf. Och om jag får säga det blev det skit gott ;D Efter nyårsslaget blev det andra bullar. Drog på en annan fest (där bara jag? haha fastnade och resten drog vidare :P jaja :P  )

Nyår 07-08,
Denna nyår blev också lite sista minuten planerad.. Jag var frustrerad över vart vi skulle vara? Så jag åt iaf hemma, men sen så var vi hos Eve =) Söp en massa och spelade sanning och konka! Kan inte säga att det var skit roligt.. :S Men den kunnmde ha varit värre =) Jag såg ut som en prinsessa iaf =)

Resume,
varannat år var det värdelöst och detta håller i sig om jag räknar två år tillbaka också :P Innan jag började fira med brudarna och skita i killar ;D Pojkvänner kommer och går men vännerna de består! haha

Så detta år måste bli underbart då? =) Nu har jag skrivit mycket och kanke lite onödigt mycket, men vet ni vad? Jag är uttråkad och funderar ärligt på att gå och lägga mig nu!! Men nån timme till måste jag ju stå ut, är ju trots allt lördag!


/M

Bakat pepparkakor =)

Var ju hos Elin igår och bakade lite =) Först så blev vi så förvånade att pepparkakorna svällde så mycket, ska de göra så? Sen blev de ju jätte tjocka? Eller inte överdrivet.. Och till slut så blev det mjuka.. Hahahav i hade lite prblem så vi satte in dem i ugnen ett tag till osv. De blev helt okejj faktiskt =) Utan ena plåten för de blev brända :P


Jaja var en trevlig kväll och jag kom hem i tid, typ.. Sov länge eller, låg och drog mig länge, men nu är jag uppe och har duschat och ätit frulle =) Ska mväl göra mig i ordning för ska på stan med Elin senare. Jag ska lämna tillbaka en klännig och bh... Tråkigt men men.

Ja mitt horoskop, länge sedan jag lade in det =)

Kräftan 22/6-22/7

Inget speciellt händer. Kanske lika bra det, för du vaknar på fel sida och förblir på dåligt humör.

Tycker inte att jag vaknat upp på fel humör! Men det kanske kan ändras :P

Nä måste hitta kläder nu och ringa Elin och kolla när vi ska träffas =)

/M


SNÖ!

Gick upp alldeles för sent idag, var ut i köket och så, sätter mig vid datorn och det varkade som att nedre delen av Sverige hade fått snö. Va fan tänkte jag att inte vi hade fått det!!
Men när jag för en stund sedan gick ut i köket igen och kollade ut genom fönstret så hade vi fått det :P Inte mycket men lite =)

Jag är så otroligt seg och omotiverad idag.. Orkade inte laga frulle, är väl dags för lunch snart`? Får se hur det blir.. Jag har iaf förflyttat mig frpn sängen till soffan är jag ligger med extra täcket jag har :P
Ikväll ska jag iaf baka pepparkakor så det blir väl min middag :P

Nä usch ska ta ett ryck snart.. Skulle behöva städa, eller mest plocka undan lite. Sortera all post jag fått.. Inte bara räkningar som tur är =) Värde check på Ica och på H&M =) Bra att ha!

Undra om det hjälper att bli pigg eller mer motiverad om jag lägger mig och drömmer mig bort ett tag? Drömma om heta saker nu när det är kallt ;D HAHA humorn är på hög nivå!


/M


Jag är saknad!



Jadu, måste säga att denna bild är lite skrämmande :P
En varm sommarkväll när vi var 18 år och det var stadskampen om jag inte minns fel. Tröjan jag hade på mig fick jag av Emma som tyckte att jag skulle ha den efter jag bestämmt mig att jag var fr fattig!
Så vi två blev ganska lika denna kväll och rätt så svettiga? :P
Det som får en att må sämst med bilden är ju att jag sitter här och dricker jumust när jag egentligen borde leva på vatten och luft just nu... Jag ser ju så jäkla sngg ut på bilden om man kapar huvudet :P

Nä sommaren -09 blir min, fyra år senare.. Shit fyra år sedan..
Jag börjar bli gammal!

Nä ska kolla om inte mamma vill köra på en detox vecka med mig när jag kommer hem =) Hon behöver ju också förlora några kilon! Måste nog gå och träna i morgon också.. Har ju varit krasslig i en evighet nu.. Blev ju sjuk och sen frisk, tränade i två fagar och sjuk igen. Så denna gång ville jag vara säker på att jag var bra. Inte för att det känns så, menorkar fan nite längre... Tänker bara vad skönt det skulle vara att gå till gymmet =)

Ja och den som undrar så är det den underbara personen brevdi mig på kortet som saknar mig som tusan hemma =) Och jag saknar dig!

Sommaren -09 kommer att vara minnesvärd, inte bara då jag fått ryck och träna bort detta förhållande fettet som hållt sig kvar i flera månader nu.. Det händer mycket annat också, jag går ju ut skolan (äntligen) förhoppningsvist får jag jobb =) Jag flyttar hem igen vilket inte är så underbart, men men vill ju spara pengar och unna mig själv en solresa kanske`?

Sen händer en annan sak, en underbar sak! Nog det som kommer att vara bäst på hela sommaren =)
Nyfiken? haha Kanske avslöjar så småningom!


/ M

Regn, rusk och en lite stråle sol!

Var rent sagt ut förjäkligt att gå ut idag, fy vad det regnade och blåste, man ville bara in och lägga sig i sänge  med något varmt att dricka! Skolan gick okejj, lite små segt och vi stannade ju kvar för att arbeta och detta gick som det gick. Jag och Elin fick oss ett gott skratt eller två :P

Nä ska sova strax, ingen bra dag idag egentligen.. Fått världesn största finne också! Länge sedan sen sist, så jag får väl ta ocvh fixa håret så den inte syns i morgon ;D haha

Nä ska kolla klart på desperate och ta en kopp varm mjölk för att kunna somna snabbt och skönt i kväll =) Detta ska ju hjälpa!


/M

It hurts!

Kollade mitt konto nyss! Var värre än jag trodde och då trodde jag verkligen att jag överdrivit! Nä usch nu åker klännigen tillbaka till gina och kanske bh:n också! Fyfan! Ska inte köpa en grej nu! Förutom tyget idag då, men det måste jag ha till skolan! Usch, detta var inte roligt...

Ska ta bussen om en tre kvart och det känns inte bra, regnet öser ner och jag ser knappt t genom fönstret och då får man bara lust att krypa ner under täcket igen och hoppas på att morgondagen blir bättre! haha
Nä men sov iaf underbart i natt =) Vet inte om det var att det fanns så många kuddar i sängen eller det faktum att jag kunnde ligga över hela utan någon brevid mig =) Sorry sis, men det är skönare att sova själv :P

Enda problemet är ju just att somna! Ska föröska kolla upp vad man kan göra för att kunna somna bättre/snabbare. Ligger bara och vrider mig och detta är ju onödigt! Blir som minus minst en timme varje natt, nu kan jag förrstå att jag är så trött. Förutom idag för idag är jag bara otroligt seg!

Nä skola idag, rätt slapp lektion hoppas jag =) Måste dock nu packa väskan... Ska ha med mig lite grejer, lekton och till inlämningen efter skolan!


/M

Så sorgligt!

Känner mig bättre än i förra inlägget iaf =) Pratade lite med syrran och Elin på telefonen och några andra på msn och helt plötsligt kände jag mig inte lika ensam! Så Jonna gumman du behöver inte vara orolig för mig, är bara små svackor man har ibland!

Det sorgliga är att jag har suttit och gråtit floder den senaste halvtimmen! ojoj! Jag är ett troget fan av Cityakuten, har kollat på detta program sedan jag var liten och idag dog Dr. Pratt! Det var så otroligt hemskt med alla som sörjde osv.
Vet att detta är ett oåhittat program, men det var så otroligt sorgligt! Kan nog alla namn, även de som har försvunnit ur serien, dött, flyttat mm.

Måste nog ta och tvätta ort det smink jag har kvar nu :P haha Och kolla lite mer på tv och sedan sova =)
I morgon måste jag upp tidigare för att köpa tyg och sen är det skola och jobba över med en inlämning! Få lite saker gjorda med andra ord =)

Så nu har jag haft min upp och ner svacka idag. Mår bra igen även om jag har en sjukt stor hemlängtan! Men nu 24 dagar kvar, vet att det är många som saknar mig där hemma ;)

/M

Dessa tankar!

Måste säga att det värsta med dagen efter, en utekväll med alkohol alltså. Det är dessa tankar, fylle ångest kallas det. Även om allt varit prima och allt varit roligt får jag ändå den här känslan av ångest i kroppen!
Nu var ju syrran här och man gjorde saker hela tiden och gick och lade dig skit trött och somnade direkt! Så då kommer ångesten idag. När jag sitter här själv. Dock har jag inget att ha ångest för! Eller?

Just den tanken slår mig, kommer jag verkligen ihåg allt? Eller har jag sagt eller gjort något jag inte minns? Tycker att jag minns allt, men samtidigt blir man osäker. Sen så får jag för mig att jag har alla sjukdomar som finns. Varit mycket med cancer på senaste tiden. Även läst bloggar om detta. Så nu är jag ju helt säker på att jag har det coh jag kommer att dö nu! Jag vet att jag frmodligen inte har det, men en dag som denna blir tankarna värre än vanligt.

Jag blir lite mer galen :P haha. Jag kan iaf ta det lite mer ro!

Men en sak som jag har tänkt på är att alkohol kanske inte är något för mig?  Visst jag har super roligt på kvällen och jag blir sällan super dålig dagen efter. Det är väl just tankarna som inte är nyttiga för en. Ibland får man lite av en panik ångest.. Hmm.. Jag hade många tankar på detta nu och funderar ärligt att börja ett nyktert liv. Även om ett glas vin är gott ibland och en drink i utlandet eller en kall öl i solen. Men man ska kanske skippa att det där glaset blir ett till och ett till osv.

Nä ska kolla på färjan nu, detta program gör att man mår bra! Man skrattar åt en massa människor :P Blir även cityakuten ikväll =) Hoppas på att jag somnar utpumpad av tv-tittande =)


/M

Åkt igen..

Har haft syster här i helgen och det var mycket trevligt =)
Jag har dock börjat oroa mig för framtiden.. Pratade om att jag gärna vill sova själv och att mina ungar får gärna sova i min säng (om jag i framtiden får en karl och barn ;P) Men då går jag och sover i deras sängar eller soffan :P haha
Jag sa även att om jag flyttar ihop med någon ska sängen vara enorm! Jag måste ha min plats! Visst jätte mysigt att ligga och gosa ibland, men när jag sover måste jag ha plats, utrymme helt enkelt där jag kan rulla och flaxa med armar och ben :P Haha

Nä men till helgen igen =) Blev ingen två dagars, utan när vi väl hade ätit och så var klockan så mycket så vi orkade inte, satt däremot och drack lite vin och babbalde till sent på kvällen/natten. Lördagen gick vi på stan och så =) Jag fick hårfärh av Helen =) Fick även en flaska vin och en bad anka, allt detta var en inflyttnings present =) Väldigt oväntat men mycket snällt och trevligt =) Jag ser även mycket bättre ut i håret nu också =) Färgade håret efter stan oich gjorde i ordning oss så fort som möjligt för sen kom Elin!

Kvällen blev rolig, tyckte inte att jag drack så mycket, men ojdå :P Nä men jag hade roligt och gjorde väl inte bort mig tror ja... Jaja jag vet att jag inte rammlade något iaf ;D

Mådde även skit bra på söndagen, inte ett dugg bakis =) Dock väldigt hungrig då vi inte orkade up ur sängen förän vid 2-3 tiden och kom ur lägenheten vid fyra.. Haha gick och matade Idas katt och gav den astma medicinen och gick sedan till Ica och köpte något till kvällen och sen till pizzerian... Uscg vad mycket skit vi har ätit i helge!

Idag var vi också sega :P Jag hade ett dåligt morgon humör och äggen gixck inte att koka!! haha Ibland går det inte som man vill! Åkte till stationen och låste in Helens väska och sen till stan. Åt lunch och gick en snabb, mycket snabb vända på stan. Köpte en kaffe och sen till stationen igen. Och nu sitter hon förhoppningsvist på ett tåg.

Var problem med förseningar... Sällan SJ har det! Jag har köpt juldukar idag =) Röda, inga med tomtar och skit på :P Även köpt stearinljus då mina tagit slut och mysigt att tända en massa när det ä kallt och mörkt ute =)

Ska fixa lite här hemma nu, lite små stökigt.. Är även skit hungrig!


/M

Orkar man en tvådagars?

Syrran kommer ju i morgon, halv nio på kvällen ska jag möta upp henne på stationen. Och hon frågar vad ska vi göra då?? Haha jadu vad sägs som äta och sova ? :P Nä hon ville uet och parta! Nästan som att man börjar undra vem som är äldst och yngst.. Vi får se hur det blir, jag är ju rätt så fattig... Men tanke på att tv:n gick sönder och så!

Idag har jag fortsatt med städadet? haha inte mycket har jag fått gjort kan jag ju säga!  Ser lite bättre ut iaf! Var även ut på knallen med Ida, jag ville ut och kolla julsaker,, Mmm visst, kom hem med en choklad tomte, timer till uttag typ. Och tomten ska faktiskt vara prydnad :P haha Måste ju ha en jultomte här, lite julkänsla :P Sen efter julen äter man upp den. Kan ju inte bli vättre pynt, kostar lite och tar inte up plats resten av året ;D

Nä måste ducha snart så jag inte stör grannarna och sedan kanske jag ska fixa med min julkulor som jag sätter uppi lägenheten =)  Svart och silver ;D

/M

Fick inte dricka vatten...!

Skulle ju till hälsocentralen idag för provtagning och när jag kom in dit så skulle ja ha fastat = inte ätit frukost. Så när jag blev inropad frågade hon om druckit eller ätit något, och ja ett glas vatten sa jag. Nä men det får man inte!! Det gick bra ändå och hon stack mig i armen. Sen skulle jag få kissa i en mugg... Jag var så klart inte nödig..

En fråga bara, hur ska man kunna blir kissnödig så pass tidigt om man inte får dricka vatten?? Visst när man vaknar måste man ju gå emn då springer jag in på toan, inte kan jag hålla mig tills jag ska till hälsocentralen inte..
Jaja jag fick med mig burk och rör med mig hem! Fixar det väl i morgon..

Tappningen av blodet gjorde också svin ont, utan emla salva också.. Efteråt kunnde jag varken böja eller ha armen rakt. Att få på mig jackan och av den var krångligt!
Nä slut på neggo tankar nu!

Fick fika hos Ida idag =) Mycket trevligt då jag ite fått i mig så mycket de senaste två dagarna.. Min matlust är som bortblåst och jag har nu fått halsbränna... Men jag är positiv, lite sömn så ska jag vara som ny i morgon och tillbaka till in vanligafrukost med ägg och musli =) MUMMA!

Nu ska jag läsa min bok =) SÅÅÅ BRA!!!


/M

Ps: tänkte lägga in en bild, men när jag sökte på ord som innehöll orden blod kom otäcka bilder upp! Scary! Ds:

Min nya älskling =)



Visst är den fin? =)
Den förra dog ju som sagt igår så idag köpte jag en ny =)
Tog ett tag innan jag ens fick igånf den :P haha Hittade inte vart antennsladden skulle i och sen när väl det var klart fick jag inte igång den :P En sådan lätt sak, eller borde vara lätt!

Nä ska kolla på desperate nu på min nya älskling ;D


/M

Mitt stora I-lands problem!

Min kära tv, har gåttsönder... Och jag är faktiskt en sån som inte kan vara utan denna, jo på dagen, men inte på kvällen!
Den har varit lite seg ett tag, men bara knappen som sätter igång den, och bara ibland. Visste dock att det var detta so skulle ta död på den. Vi vet! Syrran hade en likadan och lika gammal, den dog för över ett år sedan! Jag har egentligen haft tur. Men var meningen att den skulle överleva i ett halvår till, tills jag flyttade hem där vi har en extra tv.

Inte kan jag ta tv:n som finns hemma heller... Det SUGER att bo så här långt hemmifrån! Pratade iaf med pappa nyss och han skulle kolla upp lite om detta. Får väl förhoppningsvist låna pengar av honom, för pengarna jag har sparat är inte att hurra för, ingen oredentlig tv iaf!!

Ikväll får jag iaf åka hem till Elin för att glo lite =) Men ringde även och sa till syrran att det inte blir så många aktiviteter när hon kommer i helgen, måste ju lägga de pengar jag har på en tv... Hon sa: Vad roligt, vi kan inte göra något och kan inte slå tid att titta på tv :P haha Lite skämtsamt såklart, för jag ska se till att jag har en tv innan helgen!


R.I.P
Tv:n
96-12-24 - 08-11-10


You will always be my first! :'(


/M

Det går aldrig över...!

Känner att jag är sjuk igen.. Kände mig nogorlunda hela lördag och sändag och så ska jag vakna upp så här?
Jag blir aldrig frisk, så det där tränings kortet är onödigt nu eftersom jag aldrig återhämtar mig! Nä usch jag är neggo idag kan jag bara påpeka!

Vädret idag då... Regnar så otroligt mycket att jag vill bara dra ner persienerna igen och lägga mig i sängen..

Måste väl ta och sminka mig nu innan skolan.. Ser ut som ett lik som inte fått sova på en vecka.. Mörka ringar under ögnonen och fått hängögon också.. Usch!!!!!!!


/M

Funny Bunny!

Gårdagen var rolig och mycket trevlig =)
Var först hos Jeanette och lagade mat, starkt helt i min smak, lite mer synd om Elin som inte tycker om stark mat :S Något jag lyckats glömma? Usch jag som var helt säker på att hon tyckte om det!! Jaja kvällen var rolig iaf =)

Blev dansbandskampen, chips och dipp, vin och massa prat! Krogen sedan och kön var lång, men gick ganska snabbt för en gångs skull =) Väl inne tyckte jag att det var lite glest med folk, men sen blev det för mycket :P

Vissa borde inte få vara på dansgolvet... Usch var nära att jag knuffade några, men jag vill ju inte starta något sådant :P Var iaf roligt att få "shake some as".

Prade även med Jonna idag =) Och hon vet nog mer om mig än jag själv, visst då? ;P haha. Ska bli otroligt trevligt att träffas när jag kommer hem =) Som sagt jag saknar alla hemma!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och mysa lite till tv:n =)

/M

Laddad till 1000!

Japp ikväll smäller det =) Blir äntligen utgå¨ng efter tre lugna helger =)
Blir först middag och sedan utgång, med Elin och Jeanette=) Jag hoppas att jag lyckas ta några bilder också!

För mig blir det lite av ett firande =) Hemlis fortfarande, men jag tror nästan att det är jag som är gladast ;P HAHAHA

Nu packning av mat, alkohol och party väska =)

/M

Good news!

Men jag vet inte om jag får avslöja... Uscha jag hatar sådant här, men glad är jag iaf =) Big news! hahahaha

Nä ska inte göra er nyfikna! Idag var jag i skolan, var helt okejj, kändes lite som pysseltimma =) Jag tror dock att jag tog på mig lite för mycket ansvar!! Om man hade hållt på med mönsterkonstruktion skulle man säga till, vilket jag gjort på gymnasienivå. Läraren ska sedan dela in oss i grupper och minst 1/grupp ska ha förkunskaper.. Denna vet ju lite mer osv.. Shit pommes frites tänkte jag efter jag räckt upp handen och EFTER hon sa vad det handlade om! jaja får väl se om jag minns något :P

Var sedna till knallen med Elin och hon köpte ne massa julpynt till granen =) Sååå roligt, jag har dock inte plats med en sådan här... Hon kände sig även lite små krasslig och vet inte om hon skall med ut i morgon =( Men jag ska messa henne hela kvällen så hon ångrar sig, ju fler desta roligare =)
Men det blir ju iaf jag och Jeanette =) Vi ska iaf äta middag tillsammans och jag står för kycklingen :D

Själv har man haft symptom för öroninflamation, men det känner jag egentligen inte. Jag har du laddat i tre veckor, tre ensama lugna helger! Jag ska ut!! :P Får väl åka till sjukhuset på söndag då :P

Nu är det Idol och jag ska även försöka att hitta något jag kan ha på mig i morgon... Och smörj ain mig med brun utan sol :P Haha annars ser folk darcula ute :P

/M


Tycker inte om sjukvården!

Skulle ju som sagt till hälsocentralen idag och kolla upp en knöl jag har på ryggen och kolla vad det kan vara för fel när jag blir sjuk hela tiden.! Först och främst så fick jag komma in 20 minuter sent, jag hade bokat en tid för flera veckor sedan inte en akuttid!! Sen så förstår jag knappt hälften av vad hon säger... Jag har absolut inget emot folk från andra länder, men jag tycker att inom sjukvården som det är så viktigt att man frösår varandra ska väl ändå läkaren kunna prata svenska. Man kan gå en kurs!

Sen så tog hon mig knappt på allvar!! Hon frågade hur mpnga gånger jag hade haft denna "inflensan" och jag sa 5 ggr och att jag blev sängliggandes osv. Hon sa att jag började låta som hennes son!! Ursäkta jag är inte 5 år!!  Och så frågade hon massa saker och sa ja det verkar inte som att det är cancer eller diabets? Nähä jag var helt säker på att det var cancer nu!!! Och när hon får höra att jag aldrig får feber så började hon ju nästa skratta! Och när det gäller knölen så ska jag få ta bort denna, och hon verka tro att jag bara tänkte på ärret som jag skulle få sen och föröskte vaskräcka mig med det. Jag har opererat bort prickar och dessa ärr blev ganska stora, men inget man bryr sig om. Och sedan så var det ett svårt ställe (skuldran) då det inte är fett (och här klämde hon om mitt fett på magen) utan det är en stor muskel!!

Säger bara så här jag är såååå glad att det är kirurgen som ska ta bort denna, de är alltid bättre är vanliga hälsocentraler, tycker till och med om sjukhuset bättre nu. Även om man oftast får vänta mijontals timmar! Sa det till pappa att jag inte ens kunnde säga till om att jag har ont i öronen och så nu.. Om det blir värre unde helgen åker jag hellre till sjukhuset och sitter och väntar några timmar! Men med ipren och nässpray brukar jag klara mig!

Ja ännu en sak, jag ska iaf få ta lite prover, vilka vet jag inte? Det förstod jag inte, hon sa något att jag skulle fasta? Ehmm.. Frågade om jag skulle boka tid nere i receptionen och hon visste inte om jag skulle göra det utan bara att jag skulle ringa nästa vecka.. Jag gick iaf ner til receptionen och hon visste inget då inget stod i datorn... Ja rummet var inte trevligt, inget som hemma, alla läkare har dator och skriver in allt direkt! Så jag måste ringa nästa vecka för att veta om vad jag ska ta för prover och om jag ska fasta innan!!

Är det för att min hälsocentral är privat som att den är så fräsch och läkarna är skit bra? Eller är det för att jag alltid kommer till killar hemma? :P  haha Nädå, men de är mer förstående. Däremot när man ringer och sk aboka tid är alla riktiga surmuppar! På alla ställen!

Charmkurs och lära er lite sympati! Inte roligt att inte bli tagen på allvar för att man förklarar konstigt, men när man ligger där helt död i sängen och ni beter er som att det är fjanterier för man har ju ingen feber då blir man sur och förlorar hoppet på sjukvården!

Ett långt och jobbigt inlägg och jag förväntar mig inte att folk läser detta, jag var sur och behövde skriva va mig lite!!!

Ska vila nu ett tag innan jag måste göra mig i ordning igen för skolan.. Mår som sagt inte 100!!

/M

Mumma!

Den varma chokladen blev som en överraskning =) Jag hade inget oboý pulver, men jag hade ju kakao, så försökte mig på det och blev riktigt gotttt =) Rekomenderar det instället för oboý!

Har även pratat med min Emma idag =) Har inte pratat oredntligt på flera dagar och jag saknar ju alla samtal som vi annars ringer. Tänkt när jag flyttade ner, shit! Det var tur att jag ringde gratis till henne =) För det blev ju iaf 2 timmar om dagen =) Men snart kommer jag hem =)


Jag har även börjat fundera över nyår.. Eftersom att ingen verkar vilja ta tag i detta så tänkte jag även göra dte i år :D Är väl egentligen mig grej!? Ska kolla vilka som vill vara med och sen kanske alla kan ta en fika när jag komme rhem så försöker vi komma på något roligt =)
Emma och Mange ska ju till fjällen till Manges mamma under jul och funderade även på att stanna där under nyår och det sätter jag STOP för ;D Exkat Emma jag vet att du läser, så bort med de ideérna nu ;D

Nu ska jag iaf försöka sova, mår lite bättre? Kanske...  Jag ska iaf vara frisk på lördag =) Då är partyhumöret bokat! Jag ska festa som aldrig förr ;P hehe! Men om jag inte är helt frisk göt väl inget, har ju lyckats festa med inflensan och då gjord ejga succé! =D

Sov så gott =) Ska försöka med det jag med, men tankarna om nyår är aktiva nu!!! =)


/M

Sjuk igen??

Mått så otroligt såligt idag att jag knappt kom upp i morse.. Ipren fick vara min bästa vän igen!
Glömde dock att köpa mer så det är tur att jag inte behöver göra så mycket i kväll!! Ska kolla på du är vad du äter nu och sen funderar jag på att sova!

I morgon är det hälsocentralen iaf, finelly! Har ju min knöl på ryggen, men skall kolla upp om man kan göra någon utredning på varför jag blir så sjuk jämt?  Man kanske kan komma fram till något tillsammans, förut hade jag mycket problem med öroninflamation. Speciellt under sommar månaderna och så fort jag blev förskyld!
Det är inte vanligt att denna "barnsjukdom" följer med en upp i åldrarna så vi kom ju till slut på vad det var =) Öronkanalen går nära eller något näskanalen och detta gör att så fort jag blir snorig påverkas örat!

Så så fort jag blir snorig är det nässpray och under sommaren är det allerginässpray varje dag!

Nä vet ni vad jag ska göra nu ?



Önskar dock att jag hade grädde hemma =) Sen får jag lov att koka upp chokladen då laktosfri mjölk svämmar över i micron utan att den blir varm? Konstigt!

/M

Bortdomnad och ont!

Huvudet dunkar och halva anstiketet är bortdomnat.. Och gör ont, minsta beröring på vändet kinden gör ont!
Dock ska det väl gå över har haft så här förut... Jobbigt dock när man ska sminka sig..

Ska iaf ta en mini promenad nu, få lite frisk luft och sol på mig och hoppas på att huvudvärken släpper! Ska till stan eller knallen sedan med Ida och kolla efter farsdags present =) Dressmann står högt på listan ;D Kanske man hittar en julklapp också nu när de har bra erbjudande till farsdag :P

Hoppas att ni vaknade lite bättre än mig och att ni har lika tur som vädret som mig =)
Ha en bra dag!

/M

Kan man bli hetare?

Kan ju säga här att jag har en väldans bra självförtroende idag =)
Underbart med tanke på hur jag snubblade på springbandet på gymet idag :P haha Lite små pinsamt, men jag hoppade iaf av efter att jag snubblade för 6 gången och denna gång höll jag på att åka med in i väggen :P HAHA

Nä i morgon ska jag ta tag i lägenheten! Måste slänga in alla kläder i garderoben, slängde alla i en hög på golvet för att hänga in allt, men det har inte blivit av!
Ska även försöka att gå ut och gå i morgon när jag vaknar =) har ju varit och gymmat i två dagar i sträck nu så tänkte att det skulle bli lite omväxling, man ska röra på sig varj dag men lite varierat för att göra det mer roligt =)


Nä såååå trött nu! Så god natt och drömm sött!
Det ska iaf jag ;D

/M

Julklapp till mig =)



Min farmor är väldigt duktig på många saker, när vi var lite så sydde hon kläder till mig och min syster, hon hålle rpå med keramikmålning, glasmålning och gör även egna armband och halsband och säljer även allt =)

Så nu hade jag kommit på vad jag lnskade mig av henne i julklapp, sa det till pappa och sen så ringde hon upp mig idag och sa vad hon hade hört =)
Så champange glas blir det, hon ska måla dem, i silver några krumillurer. Hon ville ås klart göra de i guld..
Precis som när vi köpte min servis som jag samlade på i ca 5år.. Vitt och fint var det men hon ville göra guldkanter på allt! haha Nä jag sa det att jag är en silvermänniska!
Visst har jag vissa guld saker, men de ringar jag använder jämt är i silver, och just därför blev min studentring (gästrikeringen) mycket billigare än syrrans som skulle ha guld! Men jag fick ju en kamera också ;D

Nä är glad! Nu ska jag få en julklapp som jag vill ha, en som jag kan ha kvar länge, en som jag blir ensam om =)
Ingen kommer att ha likadana glas som mig =)
Och hon skulle göra 6 st och om jag gillar dem får jag fler =)

Nä nu ska jag kolla på Prison Break!! =)

/ M

Något roligt!

Satt och funderade på vad som händer på nyår? Ingen verkar ha börjat planera förutom Jonna och Ewe som ska åka på kryssning.. Och detta alternativet var ju alldeles för dyrt för mig, 1500:- skulle kalaset gå på!!
Men man vill ju ändå göra något roligt, eller ska man stanna hemma med mamma och pappa?

Måste ta tag i detta snart, kolla med Eve vad hon ska göra och frsöka börja planerna, Champangen ska flöda ;D haha

/M

Rosa Rosor =)

Tänkte lägga in en fin bild här på min fina rosor, men jag sitter så skönt och orkar inte leta efter kamera och sladd.. Så tänkte jag att jag skulle googla en bild, men nej min data är inte sammarbetsvillig ikväll!

Man iaf jag köpte rosorna själv :P Haha, nä men mamma sa åt mig igår att jag skulle köpa mig något, unna mig lite nu när jag har haft en sådan jobbig vecka. Det blev ett hårband (diadem? Mitt försvann under en karusellfärd i sommras....) och rosa rosor =) SÅÅÅ fina! Ingen annan som köper blommor åt mig så då måste jag ju göra det själv.

Sen är det en annan sak att jag inbillar mig att det kom ett hemligt bud här med blommor ;D

Nä vet ni vad min vecka börjar i morgon, dags att börja träna igen =)
Har ju varit så sjuk, ville börja redan nu under helgen, men kände at jag borde se till att jag är riktigt frisk innan jag börjar igen då jag sist gjorde det blev jag sjuk inom en vecka igen!!

I morgon bitti blir det gym med Ida, 10.00! Så måste upp tidigt för att raka benen :P haha Orkade inte det tidigare idag! wellwell ingen ska ska tafsa på dem inte! Blir lite varmare så här ;D

Nä nu har jag för dålig humor här = måste sluta!

God natt! =)

/M

Solsken!



Varit sånt fin väder i två dagar nu =)
Så jag kom nyss hem efter att ha varit ute och gått och njutit av dagen, man vet aldrig när det är solsken här igen i Borås ;P haha

Dock så fick jag såååå ont i magen, så fick skynda mig hem! Japp nu var det dagst för den veckan!
Nu kommer humörsvängingarna och tänkande det är sååååå synd om mig!!

Haha ska försöka att vara på bra humör och göra vettiga saker =)
Nu ska jag duscha och skubba mig och RAKA BENEN, alldeles för länge sedan nu, och ska ju träna i morgon = korta byxor och håriga ben+ kortbyxor=KATASTROF! :P haha
Mitt I-lands porblem ;D

/M

HairCut!

Har nu funderat i evigheters evighet! Jag har bokat frissa tid tills jag kommer hem, de 12:e får mitt håt sig en klippning =)
Jag har nu börjat fundera på hur jag vill klippa det, och om jag borde boka färgning också?
Innan jag färgade det mörkt så bestämmde jag mig för att börja göra det ljust igen till jul så att till sommaren är jag blond igen :D Anledningen till att jag måste börja så pass tidigt med detta är ju att jag bara går till en enda frisör, den bästa =)

Men nu har jag bestämt mig för att fortsätta att vara brunett, och detta kan jag ju fixa själv!
Fast egentligen vet jag inte vad jag vill vara..
Vill även spara ut håret så till sommaren är det långt och härligt, men jag vill också göra det kort igen, så som jag hade för ett år sedan. Eller den längre längden med färgerna och allt somjag hade för 2 år sedan..

Härliga problem! Måste ju veta om jag ska boka färgning eller inte snart, annars blir hon ju uppbokad!!
Och en sak till, anledningen till att fortsätta att vara brunett är också att det är med ekonomiskt ;P haha Då kostar det inte lika mycket när jag kommer till henne i december ;P

Men hur ska jag göra?


Hittad inte min blonda korta version.. hmm tror att den kan ligga på mobilen..
Syns det att det skiljer 2 år!? mellan dessa kort?
Är det inte så att man ska bli snyggare och snyggare? Tror att Dracula kom och bet mig i halsen därimellan, därför jag vänder bort huvudet så bettet inte syns...!!
Usch måste få lite färg... Detta var ju pinsamt att se på!
Lite färg, skimmrande hy? Och några kilo lättare så är jag BACK ON TRACK!

Måste bara säga det mest pinsama.. Dracula bilden är tagen i augusti, fortfarande vammt ute och det har varit sommar, den andra.. Det är september/oktober! Var i usa, men solade inget då de tyckte att det var kallt.. När man kom tillbaka till Sverige insåg man att det var kanon väder!
Nä ska sova strax, lägga upp ett schema hur jag ska komma tillbaka!
Ta fram party prinsessan igen! Jag vet att hon finns kvar!
Hon ska komma tillbaka nästa helg ;D Och förhoppningsvist försvinner hon inte igen ;D haha

GOd natt, Mycket dravel (SORRY), men övertrött och faktiskt festsugen....


/M

Solig och riktigt kall dag!

Och jag missade bussar och fick vänta i evigheter och fattade inte varför? Frös ihjäl då jag inte satte på mig överdrivet med kläder då jag tänkte gå mycket i affärer... Sen kom det till mig, det är som en SÖNDAG idag!! Ahhhh....

Jaja är hemma igen, har ätit taco och hyrt film, så ska väl kolla på den senare =) Brudens bästa vän? haha stor kollen har jag men jag vägrar ju kolla på skräckfilm ensam!!!  Så komedi blir det =)

Har även kollat lite klänningar och skor på internet, ja ajg vet jag har shoppingförbud... Men kollar om man ska införskaffa något till nyår =)  Testade även idag massor med skor som jag vill ha!! ABSTINENS! Nästa månad blir det ett par nya pumps, THAT´S IT!

Det här är iaf vad jag har hittat på Asos =)



De sista bilderna här är samma klänning, så snygg både fram och bak. Den är såå otroligt snygg i svart, men lite snyggt med färg kanske? Skorna har jag kollat på länge nu, men det står inte hur höga de är.. Har ju en maxgräns på 10 cm..





Ehm detta inlägg ville inte läggas ut när jag försökte vid nio tiden.. Så håll till godo nu! Snart kommer ett till ;D

/M

RSS 2.0