Bada i morgon =)

Ja jag ska ju få sluta kl halv 1 i morgon och det ska bli fint fint väder så i morgon åker jag direkt till skutskär och hämtar upp Camilla =) Harnäs, brämen eller vad det blir :P
Fick puttelite färg idag också, fick sluta kl halv 3 =)
Varit ute och gått också, riktigt skönt var det, men nu längtar jag abra tills i morgon!

Ska packa ikväll så jag kan åka från jobbet direkt + att jag köper en sallad på ica innan jag börjar så kan jag äta min lunch på stranden =D

Nää måste hoppa in i duschen innan jag ska sova, så man känner sig lite fräsch under sömnen och under morgondagen =)

God natt =)

/M

Så härligt! =)

Var ute och gick idag =) UNDERBART! Älskar att var ute och gå när jag har mycket tankar i huvudet. Vissa saker har jag kommit på att jag måste vänta med tills man vet. Jag tänker bara på problemen om nåt händer.
Jag har ju som sagt blivit erbjuden en lägenhet. Ska jag betala dubbla hyror och flutta den 1 september eller stå ut i den gammla en månad.. Ja här kommer det som kan stoppa allt.
Är lägenheten fräsch?  Får jag den om jag vill ha den? Vet ju bara att jag är en bland flera och vet inte om jag har första tjing heller. Så man ska inte ta problemen innan man vet att man har ett!


Fjantigt problem jag har egentligen va? :P
Men är mer komplicerat än vad vissa förstår tror jag.. Sömnlösa nätter i en månad, är det värt 2800:-? Om jag inte tar dubbla hyror kan jag ju köpa en soffa! AHHH!! Slutar tänka på detta nu!


Jaja hämtade iaf mamma också idag :) Dock inte städat som jag skulle :S Var ute och gick länge och sedan skulle jag hämta mamma, duscha och nu sitter jag här.

Jaja ska sova nu iaf, ska ju jobba hela dagen i morgon!
Men jag och Sussi har så roligt så :D haha




/M

Ursäkta mig!

Ja sommarkväll skriver men som ETT ord!
Har då aldrig sagt att jag är bäst på att stava, måste säga att jag är ganska dålig på det området. Men tack för att du berättade det för mig iaf anonym :)

Jag har blivir erbjuden en lägenhet, vet inte om jag har första platsen, men iaf :) Emelie är så snäll så som ska åka och kolla på den i morgon och knäppa lite kort :)
Är i Trandared, ska vara ett ganska lungt område har jag hört, jobbigt när man inte kan så mycket om områdena.. Jaja kan ju inte bli värre än nu iaf! :)

Funderar på om jag ska gå ut och gå? hmm..
Måste ringa mamma och kolla när jag skulle hämta henne först.. Blir ju lite tajt om hon ringer när jag är ute, måste även vänta på min bror. Ska fråga om jag får låna hans headset :D Mitt funkar ju inte riktigt som det ska.. Och vill ha med mig telefonen.. Den har ju klocka och om någon behöver ringa eller jag. Vill inte gå coh hålla i min mp3 och mobil då jag inte har några fickor på kläderna..

Problems Problems :P haha

Ha det bra, skriver hur det blir sen och om jag hör något mer om lägenheten :)

/M

Sommar kväll med BWO!


Ja och vi eller JAG stod och rockade loss till alla låtar även om jag inte kunnde texten.
Men den som rockade mest var damen i rosa klänning ;P

Vari en lång dag, känns som om man varit ledig lite när man slutade fyra :) Tänk när jag får sluta i tid hela tiden nästa vecka, blir som en drömm! Men nu tillbaka till verkligheten.
Jobbar som sagt halv nio till sju i morgon och på fredag. Så blir lungt på fredgagen. På lördag jobbar jag 10-16, kanske blir käka ute med familjen och sen lite party, inte allt för vilt då jag faktiskt jobbar på söndagen också!
Har ju bytt min klänning nu så ska ha den då =)

Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen! :)

/M

Bad bad day!

Har ju som sagt ont i visdomstanden.. Och detta har gjort att jag har fått feber och mår allmänt piss..
Jag åt också fel idag, tror ju att jag är laktosintolerant. Så efter lunch fick jag jätte ont i magen och ville bara spy.. Men jag måste ju jobba.. Försökte ringa in någon men våra extringar vägrar ju att svara telefonen!!
Blev bättre senare förutom tanden och dess biverkningar!

Hem åt lite pommes och sen däckade jag på soffan.. Uscha vad trött jag är, i morgon är det bara lagret som gäller. Om jag mår lika dåligt i morgon måste jag nog sjukanmäla mig och ringa tandläkaren.. Då dör ja.. Hatar och då menar jag HATAR tandläkaren...
Måste även byta min klänning så jag har något att ha på mig i helgen.. Om jag mår bättre det vill säga!

Nä slut på negativiteten nu! Så jag måste nog sova nu, finns tyvärr inget positivt att säga om denna dagen..
Oj vad deprimerande det där lät..
Alla har sina dåliga dagar!

/M

PAIN!!!!


Började igår igen ju och idag är det olidligt... Gör ont i hela käften och upp i hivudet, käken ALLT!

Jaja ska ta en massa piller nu idag då.. Ska in i duschen nu och sen frulle? Om detta går det vill säga..
Hoppas att ni har en bättre morgon än mig!

/M

Blixtar och dunder!



Jag hade ju en sådan tur att det började spöregna, blixtra och dundra som satan när jag skulle CYKLA hem efter jobbet idag! Var som förra veckan men då regnade det när jag cykla från lagret till butiken..
Jaja, iaf så stängde jag av mobilen. Ville inte vara en cyklande åskledare inte.. Cyklade även en omväg så jag inte var bland en massa låga hus :P Fasiken varit många som blivit träffade av blixten på senare tid här!

Lagade mat när jag kom hem och fy vad mätt jag blev, torr dock att jag nog är laktosintolerant... I morse så höll jag på att spy på jobbet.. Fick ont i magen etc. Åt flingor med mjölk till frulle.. Och nu på kvällen gjorde vi sås (mycket mjölk) och nu mår jag illa och har ont i magen igen.. + uppblåst som en ballong!

Nä fick ju en lite kommentar här i förra inlägget :) Och jag jobbar på som satan, men nästa vecka blir det nog lugnare och lagret går som det går :P hehe
Fick 11 pall i fredags och lagret svämmar över med varor :P Men det där ordnar jag och Sussi snart, om inte på onsdag så jag jobbar hela dagen där så ordnar vi det nästa vecka för då är jag BARA på lagret :)
NO MAKE UP! På hela veckan :D haha

Nä nu ska jag ta och läsa lite ur min företagsekonomi bok här och sedan sova, hur kan jag vara så trött redan?
Kanske är visdomstanden och Iprenen som drar mnusten ur mig..

Jaja Sov så gott :)

/M

1 vecka och två dagar!

Väldigt länge sedan jag skrev nu och jag har tyvärr inte haft lust, jobbat så förskräckligt mycket..
Sedan så har jag en vecka på nästan 60h som kommer här.. Och då har jag nyss jobbat 13 dagar i rad och denna dag var min enda lediga dag.. För nu jobbar ja i 12 dagar igen..
Tyck synd om mig! ;D hahah

Nä förra helegen skulle jag ju hämta päronen på arlanda, ringer och får reda på att jag åkt en dag för tidigt :P
haha Nä så det blev ingen utgång för mig på lördagen, men gör inget nu i efterhand.
Jag var iaf ut i går :) Var på inflyttningsfest hos Anna och Henke. Var riktigt trevlit och skratta mycket =)
Missade bussen hem och min föttera funka inte pga skorna.. Taxin ville inte komma så jag gick hem till Eve och fick låna ett par skor och gick sedan hem... Halv 4 kom jag hem till slut! SNARK!

Idag har jag inte gjort överdrivet mycket. Skulle komma på göteborgsbåten med pappa, såg inte så mycket :P Sen så åkte jag, mamma och Robban och hyrde film :) Hunnit sett båda nu :P

Vad ska man skriva mer? händer inte så mycket just nu, har shoppat lite igår =) En fint svart fodral typ och en blå klänning som jag måste gå tillbaka med för den är sönder....!!


Nä ska kolla på batman begins nu och sedan sova, helvetesveckan börjar ju i morgon :P


/M

Låååång dag!

Skulle ju jobba på lagret idag, tänkte skippa duschen gå osminkad och jobba till 15, gå och sola hem och duscha och fixa allt som sulle fixas! NEJ!
Maria ringer på morgonen och säger att Fanny blivit magsjuk.. Så jag måste jobba i affären så vi inte bara kan ha extringar en hel dag.. Jaja jag jobbade iaf "bara" till 16, så ingen solning..
Har fixat det mesta nu, shoppade för mycket bara så när jag var pås sytemet så fanns där inga pengar :P haha lite pinsamt! :P

Jag har även städat och rensat ur kyskåpet mm.. Hittar dock inte moppen! jaja

Vid halv 12 kommer jag att åka i kväll iaf, måste kanske åka tidigare för att tanka. planet landar 00.40? Men de ska ju hämta bagage och grejer..
Sedan så sova och sedan upp och jobba.. Efter det hem och göra mig i ordning för party :D
Blir ganska nyktert för mig, för jag jobbar på söndag igen!!
Har köpt hela 4 cider :P

Nä nu orkar jag inte skriva mer är såå trött och har mycket mer att göra..
Måste ju testa liten kläder inför i morgon mm. Tvätten bland annat!

/M

Tjejkväll! :)

Det har varit en lång dag men den har även gått ganska snabbt :)
Jobbade på lagret 8.30-14 något, fick sluta lite tidigare :) Åkte hem och skulle hämnta en väska till kvällen och då var farmor här, pratade lite med henne och åkte iväg igen. För kl 15.00 började jag på nästa ställe och måste ju byta om och fixa i ordning mig innan. Jobbade med Fanny och Maria ett tag, sedan åkte jag och fanney med Gammla Bettan ;D haha Ner på atn och träffade upp alla andra!
Vi var 15 personer från jobbet som skulle äta, Jessika har ju sin sista dag på jobbet i morgon..
Vi satt på Brända Bocken och maten var helt OK! Ena min köttbit var rosa!! Var sådant kött som inte ska vara så :P Men fick två nya bitar.. Snacka om mätt sedan. Till efterrätt delade jag och Camilla på glass och Jordgubbar, mumma! Grädden var lite knas men resten var gott ;D

Nä var en trevlig kväll och Fanny sa det att det är så roligt att vi alla kan umgås och ha så skojj som vi har det. Inte många som har så på sina arbetsplatser!
Kanske därför jag spenderar min 4:e sommar här :)
And I Still Love It!! :D

Nä något matlåda orkar jag inte göra får åka förbi ica innan jobbet :P
Ska få sluta lite tidigare i morgon också :)  vid 15? Så blir kanske sola i morgon ändå.
Fixa present till Cissi, handla mat så det finns när pärinen kommer hem. STÄDA!! haha
Måste verkligen till Apoteket i morgon också.. Får inte glömmas!! Tar sista allergitabletten i morgonbitti och annars kommer jag att dö på lördagen.. Nää nu ska jag fixa lite här, läsa min bok och sedan sova :)

Hoppas att ni har haft en lika bra dga som mig :)
/M

Lyckorus!

Har varit ute och gått nu, sms:ade väldigt mycket dock så jag vet inte hur bra min gång var ;P Häll på attt gå in i allt och alla! haha
Men vissa sms får ju en upp en på rosa moln. Kansken är vädret som gör mig så glad. Jag är ju en sommar människa och så fort solen skiner ler jag :)

Har även lagat mat, slängt in en maskin tvätt som jag ska hämta sen. Sedan kan man ju inte låta bli att fundera vad man ska ha på sig på lördag..
Ska ju till Cissi på födelsedags party :) Sedan bli det utgång ;)
Kanske den lila klänningen som ser blå ut på kort.. Eller så kör jag på något mer påklätt denna helg ;D haha

Nä ska fixa lite här nu och sedan läsa lite och sova!

Sov så gott ;)

/M

Väldigt busy!

Jag jobbar ju som sagt hea veckan + nästan hela nästa vecka. Är ledig nästa helg på söndagen! Och sen börjar det om. Men jag överlever alltid :)

Denna vecka trodde jag att INGET hände.. HAHA nu försöker jag ljuga för mig själv också..
Onsdag: jobba 8.30-19.00. Hem och fixa iordning mig och ner på stan och träffa Eve mfl för onsdagskvällen på stan, kanske ett glas, men ingetn utgång för mig!
Torsdag: Jobba 8.30-19-00. Fort ner på stan för att äta ute med jobbet, Jessika har sin siat dag på fredag! Sedan blir det väl hem och sova!
Fredag: Ja jobba 8.30- ? <förmodligen 16.00. Hem och städa och fixa i ordning, ner på stan och fixa present till Cissi :) Måste komma på något bra :)
Lördag: Jobba 10.00-16.00, sedna hem och göra mig i ordning för party hos Cissi :) Hon fyllde ju år i söndags men det firade vi lite då ;D
Söndag: Jobbar 12.00-16.00, slapp dag va?? :D Så kort jobbar jag nästa aldrig så det ska bli härligt :)

Åter kommer senare pratar med Eve nu jag :D

/M

Frusen!

Tog min härliga dusch. Jag har inte duschat så varmt på en evighet. Iaf inte sedan jag kom hem til Gävle över sommaren... Jaja jag tror iaf inte att jag är på väg att bli sjuk, men fråga igen om en vecka!
Denna veckan kommer att bli jobbig, eller så överlever jag utan problem :) Man ska aldrig underkstta sig själv.
Har ju lite att göra utöver jobbet så.. Dryga är väl att man jobbar hela nästa vecka också nästan.. Utom söndagen så blir det inte sol då jäklar ;P

Nä Mor och Far kommer ju hem i helgen och jag förväntar mig att bli bortskämt. God mat, tvättning och strykning :D Varför tror ni att man bor hemma över sommaren för? :P haha
Hoppas även att de har köpt något åt mig :D Jag är inte bortskämt gillar bara att få saker, och det kan vara en plockad bloma på gården jag blir super glad iaf :)
Att någon tänkte på mig oh ville ge mig den där vildvuxna blomman är det som värmer..

Nä vem ska ta och ge mig en blomma nu då?? :D
Nädå jag kan gå ut och plocka lite själv jag! :)

Nä nu ska jag sova, ska ju köra lastbilen i morgon och vill ju inte köra av vägen eller in i någon. Det skulle vara något det. Men nej ner i varma sängen och läsa min underbara bok och sedan sova.
Har blivit lite mycket onöddigt babbel här nu!

God natt och sov så gott!
/M

Mina rosa moln!

Hur kan det vara så att man kan börja sväva på sina rosa moln ena sekunden och sedan springe rman över de svarta? Hmm. Behövs inte mycket för att jag ska göra båda.
Härligt här idag när jags vävade på min små rosa, poppade musik som bara den och sjöng :) Var jus jälv på jobbet från och med lunch då Jessicka hade en överraskning av familjen som väntade henne.
Så då kunnde jag poppa, behövde ju prata någon då! =)

Efter jobbet åkte jag och solade, och sedan hem och bytte om och åkte ner till stan och hämtade ut min klocka samt handla lite te :)
Nu har jag iaf fått lite planer för veckan också :)
Onsdag är det scenframträdande här på stan och jag ska nog träffa upp Evelina och?? haha Vet inte vilka men jag funderar på att följa med. De skule ut sedan och så, men jag skippar nog det då det är min kördag på torsdag.
Jag ska nog ut och äta på torsdag också.. Fredag MÅSTE jag städa :P
Och vid halv 12 på kvällen åker jag väl till Arlanda och hämtar upp familjen. Saknar dem faktiskt. Men är lite sur på dem och det ska jag säga på fredag också!!
Två veckor har gått och de har inte hört av sig en enda gång!! Jo ett sms där dte stod att min kamera var klar av pappa... Nä detta är inte bra Mor och Far!!

Nu ska jag kanske hoppa in i duschen och sätta på mig mjukisar igen :) Känns som om jag bor i dem nu..
Ja jag jobbade ju bara på lagret idag :P Packade extra kläder ju.. Imorgon är dte även då bara lagret :)
Är bara två dagar jag dubbeljobbar mellan lagret och butiken :)
SÅ UNDERBART!

Nä hörs :D

/M

Mamma vid 16!

Så bra film. Är ju verklighetsbaserade filmer på söndagar kl 20.00!
Ojoj jag satt och storböla på slutet och det är inte ofta jag gör det inte så det säger mycket!

Det jag nästan blev rädd över var att jag själv började tänka vad härligt att ha en sådan liten. Ursäkta ska jag tänka så nu? För det första finns det mycket mer jag vill göra innan man skaffar barn och för det andra är det ju bra att ha ett förhållande när man tänker så :P haha
NÄ no kids for now! ;D

Nä nu ska jag duscha och sedan välja ut lite kläder tills i morgon, javvist ja ta ut kläderna ur tvättmaskinen måste jag göra.. Ojoj! Sedan ska jag sova. Är trött och måste ha lite energi till veckan.

Jobbar mån-sön, inga kortdagar men vissa dagar är det bara ena stället att jobba på iaf :)
Sedan så ska jag hämta Päronen och Bror på Arlanda fredag natt. Åker väl hemmifrån vid halv 12 på natten. Sen upp och jobba helgen också. Nästa vecka blir ungefär likadan.. Jobbar då mån-lör. Men ingen hämtning på Arlanda :)
Nä nu ska jag fixa allt och sova, härligt att ta en dusch och sen SOVA!

Sov så gott!

/M

Söndag!

Har varit ute på en långpromenad, varit till affären och lagat mat :)
Måste nu bara slänga in en maskin tvätt.. Måste ha något som jag ha på mig i morgon :P
Nä usch tyckte att jag hade så mycket att skriva men nu blev det total stopp i maskineriet.
Jaja här kommer en bild på Cissi och en på mig sedan igår, var när vi satt och drack kaffe och jag kan inte säga att jag tycker om bilden.. men men, enjoy!



Jag ser sliten och besvärad ut.. Men jaja man kan inte alltid se snygg ut ;P HAHAH

Nu tvätta och klockan 20.00 börjar en bra film på 5:an, verklighetsbaserade filmer på söndagar!

/M

Vilken sovmorgon!

Kan ju säga att jag varit vaken högst en halvtimme, och då var jag ut igår men ingen alkohol. Eller två glas vin och en öl, inte direkt påverkad men roligt var det :)
Vi möttes upp på stan kl 21, tog en snabb fika, kaffe och delade på en morotskaka. MYCKET god ;D
Sen gick vi till Berggrenska och denna gång behövde vi inte ens visa leg, men var väl rätt person som stod utanför ;P Gammal vakt på gammla nivå. Var några år sedan det!
Väl inne så sitter vi och pratar och dricker Rosé :) Sommar känsla det! Fick dock inte sitta där själva länge. Kom tre killar fram och de var väl trevliga, lite väl på ibland bara...

Ja en sak hände där, jag höll på att smälla till GUBBJÄVLEN!! Jag svär inte ofta i bloggen men nu gör jag det!
När jag hade varit på toa och kom tilbaka drog vi fram bordet på kanten så gick jag där för det var så trångt där alla gick. Då sitter en gubbe 40+ och börjar smeka mig på rumpan!!! Är fan bara jag som råkar ut för dessa jävla äckelgubbarna!! Skällde ut honom och sa att kan man inte hantera alkoholen så ska man fan inte dricka heller!
Han kolla på mig som att jag var dum i huvudet och att han inte hade gjort något. Men samtidigt såg han förbannad ut, är väl ingen såm vågat skälla ut honom högt förr.

Nä funderar på att lägga mig ute i solen, är lite knåppt väder men ibland är solen framme och jag måste få lite färg nu.. Sedan blir det faktiskt solarium i veckan. Kan ju inte låta mamma tro att hon kan bli brunare än mig :P haha
Solarium i veckan mot mammas två veckor i Turkiet kanske inte funkar men men, måste ju försöka :P
Har nån bild sedan igår när vi satt och fika :) De kommer sen vill inte missa mer sol! :)

/M

Trött och hungrig!

Efter gårdagen bravader så är jag super hungrig nu.. Har ätit mitt naturgodis, vindruvor, rostade mackor mm.
Men ingen mat har jag gjort... :P Orkar inte, tänkte nästan att jag skulle sova en stund till haha.
Det var iaf en trevlig kväll vi hade. Först var vi hemma hos mig och drack vin och pratade en massa :) Mycket trevligt, gick ner till stan och tog stämpel på SunCity och sedan gick vi till Bergrenska.

Jag trodde inte att vi skulle hinna detta men vi gick rätt sent in på krogen sen och där hade vi det trevligt och träffade en kompis till Cissi och sådär :)

Jaja kvällen var iaf lyckad. Jag skulle ha ätit mer innan jag började dricka dock. Men kanske var bra för jag klarade inte av att dricka något efter vi kom ner på stan. En avocado är inte bra mat innan man ska dricka.. STUPID ME.
Ja mådde iaf inte så värst dåligt någongång iaf och var inte bakis idag heller :)

Mycket roligt var det!

Så här kommer några få bilder sedan igår =)



Sedan har jag en bild till på oss två, men jag måste säga att jag inte lägger ut denna :P
Ser ut som vi halsat en 75:a eller något sådant :P

/M

Just another Partey!

Stavade jag ens det där rätt? :P haha
Sitter och partar med Cissi iaf och vi är laddade till 100%! Blev inag kort idag tyvärr dåp jag varit lat? Jobbat och städat hela dagen.. Tog fel på tiden på jobbet etc!

Jaja nu ska jag vara social med min ENDA GÄST ;D

Syns ute i vimmlet!

/M

Hemma igen =)

Kvällen var härlig, gick ner på stan och paratade med farmor i telefonen medans :) Träffade upp Ewe som hade fått sällskap ;P haha Jonna och Cissi :) Tog en smoothie och delade på en choklad sak med Jonna. Vilket påminner mig om at jag aldrig gav henne pengar för halva :S Får bjuda tillbaka sen då!
Mycket trevligt var det iaf, och vi pratade lite gammal och nytt.

Och i morgon ska jag och Cissi ut och slå klackarna i taket :) Hon komme nog till mig kvart över 7!!  Alltås 19.15! Men jag slutar ju 19 så hons ka sitta på min veranda medans jag duschar och fixar mig lite snabbt. Jag är ju inte som vanliga tjejer och tar mig år och dar at göra mig i ordning :P
Nä så ikväll, läs NU ska jag röjja upp här lite, kanske kan göra lite i morgon bitti också.. hmm. Blir ju bara vi två så kanske inte gör så mycket att det är stökigt :P
Imorgon bittti blir det iaf att raka benen på morgonen så är det gjort och jag kna ha på mig kjolen i morgon :D

I LOVE MY NEW SKIRT!

Nä bilder på min outfit ikväll kommer i morgon. Är trött och vill sova! Röjja bort alla skor här nere, läsa ett kapitel och sedan sova! Detta är min plan!
Sov så gottt =)

/M

Iväg!

Ja men då ska jag ta och dra hemifrån då :)
Blir inga bilder nu för jag hiner inte ladda över dem nu.. Men har iag nya kjolen från gina och en t-shirt från mexx, i en rosa nyans? Jaja bilder kommer ikväll eller i morgon :)

Nä jag måste ta och packa ihop här nu, även om det är varmt ute och jag har en tunn svart caridgan så har jag med mig en stor tröja från Brors garderob :P

Ha en underbar kväll och hoppas att ni också har inderbart väder :)

/M

Solat i 30min?

Har ju jobat hela dagen idag, eller iaf till 16. Så jag brassade hem och lade mig ute ett tag, men det blåste lite mycket och jag vaknade av mig själv snarka ;D

Nä ska sova en snabbis på soffan nu och sen göra mig i ordning för kvällen. Nu lät det som att jag ska göra något riktigt galet! Men nej! Jag ska fika med pumorna mina :) Men tänkte att jag skulle se lite bättre än död ut :P

I morgon blir det utgång och då blir det min klänning fårn Gina Tricot :D Har använt den en gågn men då var jag bara ut med mamma och farmor på ett glas, nu är det party AL NIGHT LONG! ;D (imorgon alltså)

Jo idag spelades det en massa "gammal" musik på radion på jobbet. Att vissa låtar kan få en att minnas så mycket.. Tyvärr måste jag säga att det mesta var åt det dåliga hållet. Men jag ryckte till mig själv och tänkte att det är annorlunda nu :)

Sol= Michaela är lyckligare än någonsin!

Alla problem blir som bortblåsta för en stund, men kan inte säga att jag har problem nu men ändå ;D Fjantproblem har väl alla :P

Nä stödvila var det, kanske uppdaterar senare med min fin kläder för dagen ;D Inte de fula myspysbyxorna och slitna ansiktet :P
/M

Godmorning sunshines :)

Är nästam utvilad :D Solen kröp in i rummet och jag njöt. Tills jag kom på att jag ska jobba hela dagen..
Nä har ätit lite frulle nu, var gott men jag har spillt. Så måste nog byta tröja nu.. Sååå segt! Men jag ska ju bara vara på lagret idag så snygg behöver jag inte vara ;D
Nä ska gå ut och hämta posten/tidningarna har inte gjort detta på TRE dagar :P Har även glömt atts tälla ut soporna så nu kommer det att bli överfullt där.. De kommer inte förän om två veckor igen.. :S

Jaja nu skrev Emma också :D Mycket trevligt men hörs efter jobbet då!

 
Ja liten bild på en nyvaken Michaela! Sen min underbart goda.. Macka? Finn Crisp är det iaf!

/M

Birthday pics!

Det blir några till bilder sedan i lördags! :D
Om jag får fler så får jag lägga till dem senare :)




Japp där har ni :) En trevlig kväll med trevligt sällskap!

Nu ska jag iaf sova :) Har ont i örat.. :S Så ska ta nässpray och Ipren så kanske jag slipper öroninflamation!

God natt :)

/M

Här kommer bilderna :D

Kameran är nyare, bulan den hade vid inlämningen är inte där :P :D JEJJJ!!
Så nu kommer lite bilder på mina saker :D






Ja inledde med en riktigt sexig bild där, men så ser man ut efter en 10½ timmars arbetsdag!
Kjolen: 124.50:- från GinaTricot.
Tröjan: NY! SAKNA!!

Sedan har vi lite bilder på mina fina presenter :) Och korten då!
Väskan på slitet där är den jag köpte till kvällen :) 199:- fårn scorette? Heter den så :P haha

Skora då! Säger bara en sak tre par var GRATIS! Gissa vilka!
Två har jag faktiskt köpt :)
Älskar iaf de svarta låga, så sköna att jobba i och är väldigt söta på, vilket man inte ser när de bara ligger på hyllan.

Nä kanske kommer ett till inlägg med lite mer bilder fårn lördagen, eller så väntar jag tills jag har fått alla bilder och väljer ut de bästa ;D

/M

Stämmer aldrig!

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen handlar om passion, kreativitet, kärlek och känslor som verkligen går på djupet. Spännande.


Tittar ju på mitt horoskop varje dag och det stämmer aldrig längre!
Måste alla j*kla kräftor träffat kärleken nu i sommar eller?  :P Jag är inte bitter nej nej!! :P Haha.

Nä men dagen har varit lång, gick rätt segt på lagret idag.. För ovalighetens skull, jag älskar lunchen och kaffet efter ;D Sedan så jobbade jag även i butiken och sista två timmarna var det typ dött!
Jag och Moa hade ju inte så roligt men men.
Jo jag hade även glömt att ta min allergimedecin idag så det har kliat i halsen ögonen och näsan.. Fy fasiken!
Men snygg har jag varit idag ;P Fick mycket beröm om min kjol idag :) Sedan så har jag köpt nya skor, fått nya skor och skrivit upp nya skor ;D haha

Jag har även fått tillbaka min kamera så jag ska knäppa lite kort på mig själv, mina presenter och alla mina nya skor :D
Hörs senare :D

/M


Blä väder!

Ska vara underbart väder på torsdag och fredag.. Jag jobbar!! Sen nrä jag är ledig på lördag så ska det regna... Detta SUGER kan jag säga!!

Nä ska skriva lite med alla som ville prata med mig helt plötsligt på msn, ibland är man poppis :P hahaha

God natt!

/M

Kort dag!

Jobbade "bara" mellan 8.30-16.00 idag :) Riktigt härligt, tänk om jag kunnde at dessa tider jämt.
Så jag messade Jonna vid lunch och kollade om hon ville följa med en snabbis till Valbo med mig :)
Skulle kolla om min kamera kommit.. Men NEJ!! Börjar nästan bli sur nu ju! Vill fota mina fina blommor och presenter så ni får se dem. Jaja!
Jag hittade även en kjol på ginas REA :) jeanskjol som sitter i midjan, skulle ha behövt en strl mindre men jag tänkte kanske sy in den eller ha den som den är ändå :P

Skjutsade hem Jonna och sedan till Ica Maxi och handlade mat, så nu har jag gjort matlåda :) Stuvade makaroner och korv :P haha Och inte funkar våran stekpanna på våran nya spis heller..

Nu hade dte varit härligt att ha någon här, sitta ute på verandan och mysa med ett glas vin eller dyl. Är ju sådant underbart väder nu på kvällen. Och nu så jobbar jag hela dagarna. Hoppas på sol till helgen, så att jag får sola litegrann :)

Nu ska jag kolla lite på tv och sedan sova, måste ju lägga mig i tid om jag ska orka jobba hela dagen i morgon!

/M

Utvilad =)

Ja typ :P Efter outsiders igår som slutade nio gick jag upp och lade mig och läste två kapitel i en bok jag börjat läst :)
Riktigt bra så vid halv tio släckte jag lampan och däckade. Höll på att somna i boken :P
Den är jätte bra men min dag hade varit lång och jag mådde ju inge bra..

Mår bättre idag tror jag iaf, har nyss ätit frukost, har lite kramper i magen men inte överdrivet. Bara det inte kommer senare på jobbet som igår. Var riktigt jobbigt!
Jaja jag sov iaf riktigt länge idag, visst klockan ringde kl 6 och då hade jag sovit i 8½ timme, men jag gick inte upp förän strax efter sju :P Jag behöver ju inte fixa mig idag kan se ut som ett monster ;D

Nä ska väl duka av här och kolla efter kamera papperna så kan jag hämta ut min kameraefter jobbet + att jag skulle behöva handla = leta efter mammas ica kort! Hon sa aldrig vart hon lade det..

Ha en bra dag :)


Jaja blev lite konstigt när jag skulle lägga in bilderna :P Men men här får ni några iaf, jag ser dock lite pluffsig ut,..

/M

RSS 2.0