Ajaj!

Har så ont i magen.. Så nu har det börjat igen! Mamma tror att det är en variant av magkatarr.. Så fort jag äter så får jag ont i magen.. Kanske därför jag mådde så otrolgt dåligt i morse.. Var riktigt nära att jag tänkte åka hem och sjukanmäla mig. Men efter några timmar blev det lite bättre. Har även varit skit trött idag, varit en utmattande helg. Stressig om inte annat så ryggen har börjat krångla nu också!

Nä tror inte att min kropp mår bra av mitt sressande mm. Måste försöka att inte göra det nu, ska sova i tid idag också. Bli att kolla klart på outsiders? Hanldar om ett pat tvillingar, helt sjukt!

Jaja är trött och vill bara sova!
Imorgon blir det jobb, 8.30-16.00, men bara på lagret så jag kan se förjävlig ut :P
Sen resten av veckan är det dubbelt schemasom gäller, men slutar iaf 16 på torsdag så det ska li skönt :)

God natt!
/M

Ensam!

Det bara slog till. Har inte tänkt på att jag ska bo i det här stora huset själv i två veckor!
Fredagen var så stressig att jag knappt märkte att det blev lördag. Sov ju inte så många timmar innan karusellen drog igång. Men nu sitter jag här. Känner mig rätt så ensam..
Inte har jags tädat heller. Det får jag ta i morgon! Ska ta bilen till jobbet i morgon :) Har ju cykeln där och jag vill inte gå på morgonen, ska ju kanske regna så jag tar det senare i veckan :)

Nä har suttit och tänkt på lite saker också, blivit vuxen nu :P Nä men man kan komma på en massa saker när man sitta och tänka i lugn och ro. Därimot så är jag kanske lite sen med detta!
Well well, det är väl jag i ett nötskal?

Börjat tänka på mitt boende också.. Vill verkligen inte tillbaka till min lägenhet.. Och jag har nu enbart sökt en lägenhet.. Trodde att det skulle finnas fler.. Funderar på om man kan ringa bokontoret och kolla om man kan hamna före i kön? Jag har ju trots allt en anmälan mot gubben på gården..
Nä nu har vi en sådan här kväll, alkoholens bieffekter för mig. Blir lite små deppig och tänker en massa.. Hmm inte så bra kanske`? Jaja ska lägga i något i matlådan och kanske sova om ett tag!

Hoppas att ni har en bättre kväll idag!

/M

Då var man ett år äldre!

Känner mig inte så annorlunda.. Kanske att jag känner mig lite mer mogen ;P HAHAHAHA
Nä det försvinner nog om något dag det :P

Gårdagen var underbar :) Eller lite stressad var jag, det kan Elin intyga! Bossade runt alla gjorde jag också. Men till slut blev allt bra :)
Var på stan med Elin på dagen, hittade två jätte fina bh:ar för 49.50:-/styck :) Elin fyndade litegranna hon med.
Vi åt även lunch på stan, Brända bocken blev det där vi åt hamburgare :P Mycket gott var det iaf =)

Helen hämtade vi upp på tågstationen vid fyra och Emma kom vid sex tiden. Fixade oss och sedan började folk ramla in. Blev mycke trevlig kväll även om jag drack väldigt mycket :P Att jag inte var fullare och att jag faktiskt minns så mycket som jag gör är nog ett underverk :P
Fick fina presenter också :) Helen gav mig trosa+ pengar (jag har ju tyv bara önskat mig det) :P Elin gav mig en party skiva ;D Och även en jätte fin ram med ett kort på henne och mig sedan jag var i Sundsvall.Boxertrosa+linne från Björn Borg av Jonna, Cissi och Ewe, fina blomma i kruka av Johanna, bodylotion och duschcreme med glitter av Camilla och fick blommor av Emma med ett kort att presenten kommer senare :P Tror att det var att hon skickat efter något som inte kommit än :) Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

Blev dock bara 6 stycken som gick på krogen, jag, Helen, Elin, Emma, Johanna & Calle. Men min kära vän Eve kom och mötte upp oss så vi blev 7 stycken och av henne foick jag bodybutter från "The body shop" :) JORDGUBBAR MED MJÖLK! Exakt så luktar den så SUPER GOD :) Jag dansade loss och hade vait lite flängig ute, men hoppas på att folk inte tror att jag var osocial eller så! Tappade även min öl på golvet, men jag behövde inget mer att dricka iaf :P haha

Nä detta var min kväll, underbar var ordet då jag mådde TOPPEN hela kvällen och nu på morgonen och eftermiddagen :)
Åt pizza innan Helen och Elins tåg gick och jag blev skit mätt efter tre bitar :P haha Låg här i kramper. Jaja så nu är jag ensam igen. Lite tråkigt sådär så många här igår och nu ensam i stora huset.

Jo ville ju se SATC filmen jag, fortfarande inget gjort det! Men ingen som kan gå ju.. hmm.. Ska gnälla lite på folk oi veckan tror jag :P

Jo sista saken nu, jag och Emma kommer att vara med i tidningen nöjesmix? Heter den så?
Detta har jag inget minne av, men de frågade vilken som var favorit drinken. Elin sa att hon trodde att jag sa "sex on the bech".. Det är det inte, men jag tyckte väl att jag var rolig dårå ;P haha Väntar spännade på bilden nu :P

Bilder kommer när jag får av folk då min kamera inte hann komma.. Ska åka ut i morgon och kolla!
/M

Cause we gona PARTY like it´s my BIRTHDAY!! ;D

Jajjamensan :D Jag fyller ju år idag :D :D

Men nu är det lite stressigt, så hinne rinte skriva många rader! Fick iaf sova 3½ timme innan jag skulle sljutsa Mor, Far och Bror till Arlanda. Kom hem igen halv 6 och sov till 10 så har fått lite sömn i mig nu :)
Ska renbädda brosans säng till Elin nu, elle jag har börjat men blev en pause :P
Sen städa undan lite skit här! Hämta upp Elin på staionen och ner på stan och käka lunch och gå runt lite :)

Blir att åka och handla lite middag och frukost sen också, sen blir det FIXA SIG!
Ska bli så otroligt roligt ikväll!
Mina góa flickor kommer ju! Sen blir det utgång jag med mina PRINCESSOR!

HA DET GÖTT ;D haha

/M

Mycket mycket!

Igår var jag ju inte nöjd med min klänning så idag har jag hittat en ny :D PÅ Gina Tricot för 124.50:-! Rea såklart ´, men det var mycket fin :)
Sressade runt idag efter jobet ås jag glömde att jag skulle på systemet.. :P haha Hu rkna man glömma det??
Jaja pappa ska å gå till mig då jag jobbar 8.30-19.00 i morgon. Sedan hems täda lite nsabbt och så, och sen sova! Upp och skjutsa La familia till Arlanda, köra hem igen sova och sen börjar karusellen!

Elin kommer vid 12 tiden på lördag och vi får se om det bara vi blir vi två på stan eller om det blir flera, men sedan kommer ju alla på kvällen :) MYCKET trevlig!

Måste komm aihåg att messa alla i morgon och säga att det är ändrad tid bara!! Annars så kommer väl vissa tidigare :P

Jio vi firade ju mig idag med farmor och Göran, trevligt trevligt :) Skjutsade hem dem i Görans bil och sedan gick jag, mamma och farmor till Tant Grön och tog ett glas så det var mycket trevligt :)

Men nu ska jag sova så jag orkar morgon dagen och dagen därpå :P

God natt och sov så gott =)

/M

Stressigt värre!

Sydde ju, men blev inge bra.. Kommit på en lösning kanske?
Jag sa iaf till mamma att i morgon efter jobbet åker vi ut till Valbo, så kan jag kolla om jag hitter en reserv "outfit"!
Mamma tyckte dock att jag skulle använda min nyårskläning. Och sur som jag är blev jag också sur på henne :P haha. Denna klännigen är min sista väg ut, den är ju silver inte rosa! :P

Nä nog om detta, jag skulle ha sovit för länge länge sedan nu.. Men jag jobbar iag bara 4 timmar :) Sedan blir det hem och byta om och sedan valbo, affären, städa, baka tårta, fira mig med farmor, ner på stan och dricka en drink :) Ojoj mycket som händer och emellan detta så har jag fler små grejer jag måste fixa!

På lördag när alla kommit och fetsen börjat blir det härligt :) Längtar som satan!

Nu ska jag sova, är ju kansk ejag som får köra i morgon.. Uscha! Hittar inte till Berglöfs varuintag.. Jaja det ordnar sig nog ! :)
Sov så gott!

/M

Går inge bra.!

Jag skulle ju sy klart min klänning idag... Gjorde först tyllkjolen, testade, men vet imnte omjag tyckte om det.. Sydde fast fodret vid dragskedjan samt gjorde en stickning högst upp vid bysten...
Den glider ner, står ut från bysten, samt är ojämn helt plötsligt!!!!
Nä så jag lägger detta på IS! Kanske ska ta och kolla på alternativ?
Känns så onädiga pengar just nu bara.. Vet inte riktigt hur jag ska fixa detta.. Panik som bara fan är ju inte så många dagar kvar.. Och när hinner jag sy på den?? Lördag morgon?

Nä ska väl röjja upp här och dammsuga iaf.!

THIS SUCKS!!!!

/M

Natti natt!

Tänkte att jag ska sova nu igen :P Blev inget med att sy ikväll.. Fy vad trött och lat jag är, men jag skyller på allegimedicinen ;P haha
Somnade strax efter förra inlägget och gick upp igen strax över nio, eller halv tio..

Borde sova nu, tänkte ju att ´jag skulle göra en massa nyttigeheter i morgon.. Så en natts bra och lång sömn är det jag behöver. Så nu är nattekläderna på och sminket är borta. Huden känns ovanligt bra ikväll.. Nu när jag sagt det vaknar jag väl upp som en prickikorv! :P

Nä men god natt på er så ska jag försöka hinna lägga in ett kort på min nya sminkväska imorgon =)

/M

Ps: Jag fyller år snart :D Ds! haha

M!

Idag har jag köpt en sminkväska från Make up Store :) De har rea där, fast inte mycket. Så hittade jag min underbaring :) Den är rosa och har ett M på sig. Och detta betyder ju MICHAELA ;D haha
Nä men söt var den, blev en tidigt födelsedagspresent till mig själv :)

Jo jobbade ju hela dagen igår och var skit trött. Var stunder i butiken då det var folktomt.. Jaja det gick iaf bra att stänga och allt :)
Har även jobbat idag, tiden gick ganska snabbt, lite segt idag dock då vi behävde inleverera ALLT! Tog sin lilla tid kan jag säga.
Gurra var även med och jobba, mycket länge sedan man träffade honom. Så blev lite prat om gammla skolminen :P
Jag fick honom och Manne i trubbel en gång :P haha Jag var ju såååå "oskyldig" och lärarna trodde ju inget sådant om mig :P haha

Nä åkte hem, butte kläder och sen ner på stan så jag har även lämnat in min klocka osm har gått sönder.. Köpt tyg/tyll tills på lördag så jag borde egentligen fixa det idag..
Måste köpa tråd till andra tyget i morgon, så fixar jag det i morgon och sen är det bara uppfållningen kvar :)

I morgon sk ajag jobba hela dagen också, sedan fixa massor! Tråden som jag sa + att jag måste börja fixa lite infrö lördagen, städa och fixa högtalarna och musik!

Nä ska kankse vila ett tag och sedan ta tag i min tyll kjol!

/M

Lääängtar!

 Jag känner mig som ett barn :P Jag fyller ju år snart :D:D:D:D
Men först så ska jag jobba, 5 dagar sen smäller det :D

Ska ju skjutsa familjen till arlanda fredag natt/lördag morgon... Kanske hämta upp syrran i sthlm. Sen kommer Elin 12 och Emma också :) Ska visa staden och sedan äta lunch på stan :)
Så mysigt sååååååå!!! :D

Nä men ska snart sova tänkte jag. Jo såg en sak idag, kan inte säga att jag är chockad (stavas det så?).
Men jag är fortfarande överlycklig :D

Det är ju sommar! Ska bli en underbar sommar har jag bestämmt mig för, inget tjafs bara NJUTA! ;D haha

Nää här kommer bilderna jg lovat i en vecka ;P haha



Avslutade med en flumbild på mig hos farmor, med farfars klihand :P haha
Och vårat underbara kök :P Ser dock bättre ut nu än då!
Vita skorna är de jag ska ha på mig till min princessklänning på lördag :D

God natt och sovs så gott! Blr en lång dag i morgon 8.30-19.00! Får även stänga med Camilla i morgon så vi får se hur det går ;D

/M


Long time ago!

Jag har gjort så mycket att jag inte hinner sitta här.. I fredags iaf så var jag ju ledig, men höll på att bygga kök, laga mat mm. Sedan var det ut till en midsommarstång?
BORTA!! haha Vi kom lite sent så det var bara att åka hem igen :P

På kvällen följde jag med syrran ut till Igors kompis stuga ute vid engeltofta :)  Grillade även på kvällen och det var jag och syrran som var grill anordnare :P De ville inte riktigt gå igång, så ena gången då jag sprutade på lite mer tändvätska så flammade det upp som satan!! HAHAHA alla skrattade + jag då. Jag överlevde trots allt ;D
Kvällen var lugn, tror fasiken att jag var fullast :P Men jag var inte pinsam som mamma trodde :P haha
Åkte hem vid 1 tiden med taxi och slockande direkt.. Tror jag iaf ;P

Igår så var vi hos farmor och åt middag :) Så jäkla gott.. Mat kan inte bli godare :)
Jag hjälpte även pappa att sätta ihop köket igår också.. Kvällen blev därför händelselös, härligt!

Och idag då, jag hänkade på ut till valbo med pappa och köpta en låda som fattades, åkte in på elgiganten också då kyl/fysen inte hade föttena som skulle finnas med..
Jag gick även in på GinaTricot och köpte klänningen jag och mamma kollat på förra veckan :) Dens ka jag nog ha på torsdag när vi firar mig :)
Jag har även varit ute och gått idag, TVÅ gånger :D Hutbulle idag ;P
Jag har också sytt min klänninge jag ska ha på mig på lördag :) Börjar ta sig det där nu :) Är en liten söm på tuben och uppfållning. Sedan är det bara tyllkjolen och rosettbandet kvar!

Nä ska duscha nu innan man ska sova.. Gå ner och vara social med päronen ska jag också vara :)
Hoppas att min uppdatering var bra, och jag ska försöka skärpa mig nu :)

Jag ska även försöka att lägga in lite bilder fårn min mobil, har ju köpt både nya skor och klänning som jag måste visa nu :D

/M

Dagen före midsommar!

Är det många som fick sluta tidigare idag då?
Själv jobbade jag längre på lagret idag :) Är faktiskt roligt där, eller tiden går snabbt som satan. Fick otroligt mycket varor idag bara.. Så på måndag blir det att jag är lvar nån timm extra innan jag börjar på DS H-by. Sedan tisdag och onsdag står öppna till att jobba till 16. På torsdagen kan jag inte för jag ska fira MIG :D
Mamma, pappa och Robban åker ju till Turkiet på lördagen och missar min fördelsedag och på fredagen jobbar jag hela dagen så vi tar det på torsdagen :) Farmor komme även och jag ska väl baka tårta innan =)
Får se vad det blir för tårta..Ska ju baka till lördgane också tänkte jag, hmm..

Jaja ingen i familjen har frågat vad jag önskar mig? Tror att jag bara får pengar om jag ska bara ärlig :)
Hade ju ne kris och trodde att jag inte skulle få något i lön denna månad men det får jag :) Alla räkningar blir betalda + lite fest pengar! ;D

Har jag berättat att jag var och träffade Eve och Niclas igår? + två av hans kompisar. Satt på brända och drack lite öl och kollad epå matchen. Som inte var bra. Gjorde vi något bra i den matchen? Rena turen att det inte var fler mål ju!! Nä uscha säger jag!
Disskuterade iaf med Eve att jag tänkte dricka mosserande vin hela kvällen jag har festen, men hon sa att det blir man ju skit bakis på.. Och Elin kommer ju och då vill jag inte vara bakis dagen efter ;P

Idag frågade även Carro om jag inte ville ut? Var sugen ett tag men slocknade här och sen var jag för trött så blir hemma med familjen och väntar på att SysterYster kommer :)

Nu ångrar jag mig.. Kanske ska klä på mig snabt och sticka? Mamma är så dryg så det inte är sant och jag önksar att jag hade ett skit bra jobb med mykcet pengar så jag slapp bo hemma här över sommaren. Och jag LÄNGTAR tills de ska åka nästa vecka!
Klag***********!!!!

Nä tapade humöret helt för allt nu!
/M


Funderingar!

Ja sådana måste man ha ibland också.. Inget jag skriver om här dock!

Idag har jag ont i magen... som de senaste dagarna..Trevligt att jobba hela dagen nu!
Men det ska väl gå bra :) Sedan är det bara en vecka kvar tills LÖN :D
Och jag fyllerju år nästa vecka :D Då blir jag en GAMMAL!!!

Elin kommer även på besök på lördagen ( my birthday ) och det ska bli jädrans trevligt, denna gång sk avi visa Gävle borna hur vi partar nere i Borås ;P

Har ännu inte kommit på vad jag ska ha på mig ikväll... Kanske den blå klänningen? Har ju en färg rätt då iaf :P Blir inget sverige tröja här inte :P

Emma retade just mig... Hon slutar halv 1.. Blä på dig :P

Nä ska äta lite frulle nu och packa väskan, sedan cyklar jag iväg på min uber snygga cykel ;P

Ha en underbar dag idag, och njut av solen om du är ledig åt mig med :)

/M

Öl och fotboll!

I morgon ska jag till stan och titta på fotbollen och få i mig någon öl :)
Eve frågade om jag skulle hänka på och självklart ville jag det, blir lite stressigt men vad gör det?
Jobbar ju 8.30-19 i morgon igen. Så blir cykla hem som en dåre byta om fräscha upp dig lite och cykla ner på stan igen :) Mycket trevligt ska det bli. Vet dock inte vilka vi blir? hmm..
Eve pratade iaf om att Niclas kankse ska med :) Jejjj! Hoppas på att han ska kunna komma även på min ferre nästa helg :) Då jäklar ;D

Nä dagen har gått relativt bra :) Har fått 10000000000 tusen nya koder att komma ihåg.. Och jag måste säga att jag faktiskt kommer ihåg dem :D
Jobbet på lagret gick väldans snabbt :) Camilla var även där och hjälpte till så det var skojj, sedan var det lite segt i butiken så de timmarna gick lite långsammare men det var trevliga med Maria :)
Städade lite och sådär :)

Hade både en otrevlig tant och en underbar och trevlig tant :) pratglas och super positiv :) Sådana gillar vi :D

Nu ska jag nog sova snart tänkte ja.. Måste upp i tid i morgon.. Inte som idag inte :P
Måste hinna raka benen.. Är ju varmt ute så jag kan ju inte gå omkring i lång byxor inte :P Måste även fundera ut vad jag ska ha på mig på kvällen :D

Egentligen hade jag en till sak att skriva... Men det passar sig inte här ;P haha

God natt!
/M

Tierd!

Jobbat 8.30-12.30 på lagret sedan cyklade jag till Din Sko H-by och jobbade 13.30-19.00!
Så trött just nu..
Regnat har det gjort idag också, åskat och blixtrat, USCHA!



Jaja, det har iaf inte hänt så mycket intressant idag.. Har hittat ett par skor till min fest nu iaf :) Är ju som sagt princesstema och jag ska/håller på sy en klänning :) Hade hittat ett par som jag skulle kunna tänka mig på skorett? Men hitta nu ett par på REAN på DS :D 149:- och sedan vet jag inte om jag får rabatt på det så dryga 100 lappen :D

Nä nu ska jags sova snart blir ne lika lång dag i morgon.. Jag tänker PENGAR ;P

Sov så gott så ska jag försöka att ladda upp bilderna på skorna jag köpt och de andra jag har lagt undan :)

/M

SORRY!!

Såg att jag inte har skrivit på 3 dagar!!!
Vad har jag gjort egentligen??
I fredags jobbade jag.. Fick sluta en timme tidigare och då åkte jag hem och gjorde vad?
Ingen aning :P haha har ingen koll alls..

Igår iaf så var jag ut till valbo med mamma :) Åt korv och kollade på en massa kläder och skor :) Tog även en fika :)
Tänk vad vi hitade saker båda två bara för att ingen hade råd!
En klänning hittade jag som var SÅ SNYGG! Mamma sa att jag kunnde få den i födelsedags present, men jag testade den och I LOVED IT!
Men mamma tyckte den var sådär och jag blev osäker.. Nu ångrar jag mig dock!

Well well.. Började jobbet 15-18, men är ju 100% ob tillägg på helgen ;D
Åkte buss hem missade en halvlek på fotbollen.. Fick titta i 15 min?
Sedan hjälpte jag pappa i köket, han fogade och jag torkade mina händer ser just nu förjävliga ut..
Vid halv 1 gick jag och lade mig iaf :)

Idag kunde vi äta frulle ute :) Mycket mysigt!
Efter det så åkte jag och pappa till stan, hade lagt undan ett par sandaler åt honom på jobbet. De var dock för små så vi sprang omkring i hela stan och letade och hitta till slut ett par på Stadium. Vi frågade vad de ha i stl.46. När hon kom ut hade hon hittat ett par som var 2 år gammla :P Men de passade PERFFA och kostade  bara 149:- , vilket klipp vi gjorde va?? :D

Jag köpte även ett par skor (skrev upp dem rättare sagt :P).
Blommiga fårn vagabond :) Bild kommer nog i morgon :) Har även lagt undan ett par i valbo, men fortfarande osäker..

Jo fixade cykeln idag, så nu blir det bara att trampa på. Var och kollade hur jag ska cykla i morgon och det tar inte så lång tid :) 10 min till lägret och sedan 10min mellan lagret och H-by :)

Nä ska sova nu iaf, ska åka hemmifrån strax efter 8.. Den tiden man gick upp förra sommaren :P

God natt och sov så gott :)
Har kanske inte skrivit på 3 dagar men nu skrev jag långt :D

/M

Ont som F*n!

Min visdomstand spökar värre än vanligt.. Hela högra käken värker och upp i huvudet..

Har varit sådan LÅNG dag. Soav 4-4½ timme i natt, efter jag hämtat bror så blev jag lite pigg och stressad för att jag måste sova.. Så upp igen till lagret till 9. Fic köra lastbilen och det gick helt okej. Kan bli lite problem att backa :P haha Återstår att se hur det går!
Efter det så hoppade jag av på DSG kl 10, hade lunch halv 1 och efter den så gick jag runt som en zombie.. Var så otroligt trött och visdomstanden började... Men jag häll ut hela dagen :)
Fick även skjuts hem av Sofia :)

Jag har även ont i hela kroppen.. Min MYCKET obekväma skummmadrass gör att man inte sover så underbart som man egentligen skulle vilja...
+ att man nu är van att sitta i skolan och inte stå hela dagarna, men i slutet av sommaren så har jag vanan inne igen :) Men just nu värker fötterna och knäna.. Inte bra då jag nyss haft problem med dessa.. Jaja!

Tandläkaren blir det iaf inte om jag verkligen inte MÅSTE.. Måste ju även åka till hälsocentralen.. Mamma har tjatat i evighet nu.. Har en knöl på ryggen som jag har kollat upp för väldigt länge sedan och har fortfarande inte försvunnit..

Well well!
Ska sova snart tror jag så jag orkar med morgondagen.. 10-17!

/M

Stolt&Nykter!

LÅNG dag!
Dagen började kl 7, kvart i 8 åkte vi med brossan till skolan och jag och mamma sedan till kyrkan.
Skit tråkigt måste jag säga, inte som de i staffanskyrkan och Bengt.
Fika hos farmor, hem och byta om, ner på stan käkade lunch och sen jobba 14-19 på Ecco. Var lite segt då det inte var överdrivet med folk, men men pengar är pengar =)

När jag kom hem fick jag jordgubbar och glass :) Och nu ska jag snart vila upp mig för jag ska hämta min bror på stolt och nykter i furuvik i natt kl 1..
Och i morgon ska jag upp i tid igen, börjar kl 9. Och då ska jag lära mig "lastbilen" och sedan blir det jobba på DSG till 19.. Och sedan upp igen på fredag jobba 10-17.. Sen jäklar är jag nog ledig :) Härlig att få sova?
Kanske ska åka ner på stan med pappa och kolla på sandaler lördag morgon.. Jaja jag är ju iaf ledig så dår får han bjuda på en glass :P haha

Nä sov så gott :)

Jo Elin har bokat tåg till mig nu så hon kommer den 28:e kl 12.02 :D

/M

GO Sverige ;D

Jag och mamma satt och kollade på matchen mot Grekland med en kall öl, rostbiff och potatissallad :) MUMMA!
Extra glad blev man närSverige gjorde mål :) Lite argsinta var vi dock i första halvlek :P haha

Nä men jag har iaf jobbat idag, gick bra och det var trevligt :)
Fick även mitt nya schema, jag ska jobba halvtid på vårat lager så på torsdag ska jag lära mig att köra "lastbilen", så stor den får vara för B-körkort! OJOJ:
Skämtade med brudarna på jobbet att det kankse inte blev nå mer varor för jag krockar bilen :P haha
Nä men kommer iaf joba mån-fre 8.30-12.30 + de tider jag hade innan på DSH, de som passade. Vissa har kortas av eller bytts till eftermiddag.
OJOJOJ säger jag bara, jag som sa att jag skulle ta det lungt i år :P
En vecka så jobar jag sammanlagt 50 timmar, men det är fina pengar det :D
De veckor jag har helgjobb är jag inte ledig alls, och jag har ju en lördags extra och förut blev jag sur för at jag inte fick bde lör och sön, men då hade det blivit at jag jobbat 3 veckor i sträck.. VARJE dag. Och den sista av de veckorna var ju 50 timmar veckan och det hade varit lite jobbigt!

Jaja det är iaf "bara" i 6 veckor och första veckan är inte så farligt :)
Jag kommer nog att "lossa some pounds" jag ska ju cykla överallt ;P
Ni som kan Gävle säger jag så här, På morgonen Brynäs till Plantagen industrierna(minns ej namnet), sedan därifrån till Ica Maxi (Där DS ligger) och sedan på kvällen där i från hem till Brynäs igen!

Jag missade ju beach -08 så jag tar "after summer" -08 :P
HAHHA nu kom ett va mina dåliga skämt fram ;D
Nu ska jag sova ska upp 7 i morgon, brossans skolavslutning och sedan jobba på Ecco 14-19..

God natt :)

/M

Work Work! =)

Ja men först måste jag bara säga att jag inte kom in på bloggen igår..
Så igår var jag och mamma och kollade på tapeter till köket :) Vet inte riktigt okm vi hittade några:P
De ringde även från DinSko Valbo och frågade om jag ille/kunnde jobba, Självklart :D Så jag och mamma åkte ut till valbo, gick runt lite och åt mat på IKEA och sedn började jag kl 14! Roligt att få jobba lite igen :) De ringde även från Ecco Gävle och Din Sko Gävle så idag blir det Din Sko och i morgon Ecco :)
Var även förbi Din Sko Hemlingby och kollade om jag kunnde byta bort en helg, jag fyller ju snart år :D

Jag ska äta något och sådär så ska jag dra snart :)
Jojag ska även jobba på DSG på fredag :) Blir så glad när alla ringer och vill ha in mig så fort jag kommer hem :)
Och allt jag jobbar innan den 19:e får jag nu den 25:e, så det är ju ett superdupert system :)

Måste även finna tid att åka hem till farmor och sy min klänning som jag ska ha på min fest :)
Nä nu måstejag göra något, men ska fösöka att skriva ikväll med :)

/M

Hemma igen =)

Har haft det riktigt roligt :) Igår när jag kom fram blev det stan, jag köpte en klänning :D
Sedan så köpte vi sallad och satte oss vid ån, typ :P
Systemet hann vi med också ;D Blev upphämtade och hem till Elin. Fick hela övervåningen för mig själv, riktigt lyxigt :D Satt och pratade och fika lite och sen var det bara att göra sig i ordning. Efter det blev det MAT, grillat fick vi och sedan kom tjejerna.

Hade en riktigt trevlig kväll, fick åka limotaxi ner på stan och vi hade högsta volym på ;P
Snäll taxi chafför :) Sen började minnesluckorna, men inte lika illa som för Elin ;P haha
Var på två olika ställen som vi sprang emellan.
Och vi ramlade ena gången :P hahah Båda har sitt vänstra knä uppskrapat, men ingen kommer ihåg varför vi ramla :P

Nä idag måde man bra iaf :) Var ut till birsta och kollade snabbt, tåget gick vid 18.
Mycket trevlig helg och vi syns om 3 veckor igen :)

Nu ska jag vara social med mamma :)

/M

Åker snart :D

Måste bara påpeka att det bara var 8 timmar sedan jag skrev sist, och då har jag hunnit sova, packa fixa i ordning mig etc. Har jag sovit i natt`? :P haha
Jaja jag tror att jag fick en 6 timmar eller så, mer behöver man inte :P Får väl bli kaffe eller nåt upppiggande om det krisar sig!

Idag ska jag ju till Sundsvall och träffa Elin :) Vi drar väl på stan först och sedan så blir det grilning sa hon :)
Och efter det party med några av hennes kompisar! =)
Ska bli väldans trevligt :) Och sen så kommer vi ju inte vara ifrån varndra så överdrivet länge för hon kommer ner till mig när jag fyller år om EXAKT 3 veckor :D:D
FF fest :P hahah

Nä tåget går 9.57, framme nån gång vi tio i 12 tror jag..
Så jag ska äta frulle nu, så hungrig..!!
Sen måste jag väcka syrran för hon ska skjutsa Robban till fotbollsmatchen idag :P
Så glad att jag åker bort :P

Ha en underbar lördag så hörs vi i morgon kväll =)


Vi ä sååå HETA! ;D

/M

Sundsvall i morgon!

Länge sedan jag skrev nu.. Har varit mycket att göra.
Igår så var vi ut ocg drack lite :) Emma och Anna väntade på mig när jag kom hem ifårn IKEA, sen kom även Camilla :) Efter lite drickande och en lite fuller Emma ;D Så gick vi ner till stan. Johanna kom även och gick ner med oss på stan, hon var dock inte med under kvällen då hon ksulle flytta idag.
Vi satte oss på Mingel och bar.. Inget vidare drag, Emma bresade ;P
Eve kom och sen drog vi vidare till berggrenska :) Mycket trevligt!
Camilla, Emma och Anna gick hem tidigt och lika Matilda som hade joinat oss ett tag.
Sen träffade jag även Cissi och vi två + Eve gick på krogen ;D

Jo jag träffade Jonna också :) Myckte trevligt så det blir uppföljning på det nästa vecka :)

Mycket att skriva men, det blir långtråkigt att läsa :P
 
Imorgon iaf så åker jag till Sundsvall :) Eller egentligen är det idag :P
Har bokat biljett nu :) Så vid 10 går tåget!
Skulle egentligen hålla mig vaken och kolla biljett på tradera men priserna är typ uppe i 100:- allihopa och mer,, 139:- kostade min biljett så skit samma :P
Nu är det bokat och klart iaf!

Ska sova nu, mykcte som händer i morgon och jag måste ha liye krafter för kvällen ;D
Elin har lovat mig fullt ÖS ;P

Nä får se om jag hinner skriva något i morgon bitti innan jag drar annars så hörs vi på söndag :D

/M

ÖL i stora lass! ;D

Nu är det nedgång på stan, hänt mycket nu idag har inte hunnit skriva. Mycket varmt iaf.
Emma, Anna och Camilla är här och vi ska dra ner och sätta oss och dricka litegranna :D

Ha en underbar kväll :)
/M

Varit en lång dag!

Klockan 8 kom taxin, körde mig till stationen där jag mötte upp Elin :)
Jag säger bara så här.. TRÄNINGSPASS!!
Jag hade två tunga väskor + dataväska. Hon hade stor tung väska+ ryggsäck+ bag+ kattbbur (+katten då :P)
Tror ni att det var roligt att få i och ur allt i tågen eller??
En av oss ställde sig i tåget och den andre lassade upp väskorna.. Vi stoppade folkmassorna ganska rejält :P
Men det gick bra iaf :) I sthlm hade vi en sådan vagna man har på arlanda :D Och ändå fick Elin dra sin väska! Ojoj!

Nä sedan kom faktiskt Emma och Mange och hämtade upp mig :) Pappa behövde jobba!
Hem lämna av väskorna och ner på stan, köpte hudkräm. Roligt va? :P
Lade även undan ett par skor och nytt armband till klockan. Får se hur det blir med båda sakerna. Såg även en jätte söt klänning jag vill ha på bikbok och ett skärp på Lindex :)
Ja jag fick ju träffa Mickis idga också :) Väldigt fin i håret var hon :) De sa även att de nog behövde lite extra nästa vecka så jag sa att jag GÄRNA jobbar :) Trevligt att traffa dem igen :)

Gick till mammas jobb och vänta på att hon sluta, åkte hem, åkte till staion och kollade på Robban. Han hamnade på pallen i alla grenat men bara en medalj :P Det fanns 6 platser på pallen :P Har hade ju faktiskt tagit sig till final i alla grenar :) Farmor var även med!

Hämtade på pizza och åt den, sen var det typ tack och god natt!
Så otroligt trött just nu!
Och i morgon ska jag klippa mig :D:D

Men nu ska jag sova, skriver mer i morgon, finns egentligen mycket att berätta men jag orkar inte!

God natt och sov så gott :)
/M

Då börjar resan!


God morgon ska jag kanske säga :) Är både trött och pigg
Skaväl börja göra mig i ordning oc fixa det sista, om två timmar kommer taxin oxh hämtar upp mig och då börjar denna "underbara" resa.. Känner dock inte för att släpa omkring packning på tågen och.. BLÄ!
Men ville bara skriva God Morgon egentligen :) Måste säta fart nu innan jag somnar om här :P

Ha en uderbar dag :)

/M

Hålla eller brista!

Packat klart, typ..!
Får se i morgon om jag behöver bagen eller inte, just nu ser det inte ut som så, men man vet aldrig..
Upp i tid så jag hinner diska det jag äter frulle med, packa det sista, fixa matsäck :)
Måste säga att jag har ont i ryggen nu.. Fattar inte vad det är för fel, men nu är det hem och bara slappa i solen, tänkte att jags ka få lite färg.!
Även om jag tycker att jag har fått färg är det ingen jämnfört med ALLA andra :P haha Jag gillar att vara ensam just nu, då är jag brunast ;D

Nä God natt då, ska försöka sova strax så jag kommer upp i morgon innan taxin ringer :P haha

/M

Packning på G!

Och om jag säger så här; DET GÅR INTE BRA!!!
Har packat rätt mycket ändå och jag var optimistisk, sen kom väskorna, skärpen, underkläderna.. BLA BLA!!
Nu kom jag på att jag måste ha företagsekonomi bökerna med mig.. Jag har för mycket saker.. Försöker verkligen att inte behöva ta bagen.. Får se hur det går.
Jag har iaf gått med sortering soperna och diskat!

Nu ska jag fortsätta så att jag kan kolla på Gosspi Girl ikväll =)

/M

Tenta dags!

Och jag är inte ett dug redo.. När Emma frågade mig igår var det var för kurs visste jag inte ens det :P hahah
Jag sade alla kombinationer av ord, men de rätta blev inte sammlade i en mening..
Men det är iaf säljteknik och butikskomminikation!

Varit vaken rätt länge.. 10 i 6.. Uscha.. Men har hunnit äta frulle, otroligt värre ;D Men magen kurra förar tentan och det är inte roligt när alla sitter tysta!
Så gröt, som var äcklig så blev bara halva talriken :P Och nu har jag ätit honungs melon som var kvar :) Och kaffe så klart:) Så nu är kaffet HELT SLUT!!

Nu måste jag fixa det sista, packa väskanbortsa tänderna. Titta igenom mina plugg papper mm.
Kola vilken sal vi ska vara i kanske :P

Wish me luck!

/M

Nu får det vara nog!

Har pluggat hela dagen typ :P Jag började med att försova mig.. Gick till bovärden och sen fixade jag lite och pluggade lite. Gick ner till Almenäs och solade i högst en timme.. Sedan hem igen och plugga.. Tog en liten vila där också, bättre att vila än att sitta och inte lära sig något!
Lagade mat mellan allt också.. det var min dag det! Och inte känner jag mig redo för provet heller, Upptäckte att det var mer man skulle kunna än jag trott... Jaja det går som det går nu!

Efter tentan blir det lunch på stan iaf :) Mumma :) Sedan hem och PACKA och STÄDA!!
Har inte packat färdigt för 5 öre.. Och måste jus täda utifall jag säger upp lägenmheten i sommar och bovärden ska visa den, pinsamt om det ser ut såhär :P

Sorry att jag inte bloggat på hela dagen föresten. Trodde verkligen att jag gjorde det i morse.. Har haft alldeles för mycket annat att göra !

Fick även ett gulligt sms av min BBB- Emma :) Världens bästa kan jag säga!
Och sommaren kommer att bli oförglömmlig :)
Torsdag syns vi honey :) Vi två och förhoppningsvist några till brudar :) Uteservering med en öl i handen och chilinötter ;D Eller ett glas vin kanske :)

Bäst på fest ;D haha
Var en klassfest för oj kanske 3 år sedan? 2½?
Niclas introducerade "tjej snuset" för oss ;P hahaha

Sov så gott nu allihopa och önska mig lycka till i morgon så frå vi se om jag har tid för datorn alls..
Mycket Mycket!

/M

Singelns baksida!

Tittar på en film på 3:an, hon dejtar och dejtar men ala är idioter.. Uscha tycker nästan lite synd om henne.
Om jag hade följt med i filmen det vill säga.. Kollat i kankse 30-45 min?
Så trött nu, och i morgon kommer en till fullspäckad dag.. Måste till bovärden, sola ;), PLUGGA (tenta på tisdag), packa lite till.. Går inge bra för tillfället. För mycket kläder :P

Nää ska sova stracx för filmen håller inte på länge till, men jag hoppas på ett lyckligt slut :)

Jo Min kära lillebror hade GDGIF idag :) Ni som inte bor i Gävle kna jag säga att det är olika grenar som klasser tävlar mot varandra i fårn alla mellanstidie skolor i Gävle :) LÄnghopp, kula mm.
Och Robban är i final på alla grenar :) + att hans klass vann stafetten och slog rekord tiden dessutom :)
Senast det var rekord på den var -99! 9 år sedan. Vi räknade ut att jag gick i 6:an då.. Men det kan ju inte stämma då det är 8 år mellan mig och Robert.. Hmm.. Gick jag i 5:an kanske? Aja skit sama ointressant.

Nä men iaf jag ska åka dit och kolla på finalerna nu då eftersom att jag kommer hem på onsdag och detta är på onsdagskvällen :)

Nu: God natt och sov så gott :)

/M

Ont vanligt...!

Nä u börjar jag bli trött på den här kroppen.. Nu har jag skit ont i magen istället. Visst jag har ätit dåligt och bara skit idag, men att ha såhär ont`?
Uppsvullen som en padda också.. Skulle jag gå ut så här skulle ju folk tro att man var på smällen..

Nä torkskåpet sög idag.. Min tvätt hänger överallt i min lilla lägenhet.. + att jag har mer som jag måste hänga upp, skojj? NEJ!

Nu ska jag fortsätta plugga innan drömmarnas tid på 9:an börjar kl åtta :) En bra sak idag iaf :)

/M

This sucks!!

Jag sitter inne en sådan här fin dag.. För vet ni vad jag gör? Jag tvättar och plugar...
Ibland måste man sätta det nyttiga framför det bekväma.. Elr?
Efter min tvätttid kl 17, ska jag packa.. Åker ju om 3 dagar :D
Och har mycket att packa eftersom jag blir borta i 3 månader. Så svårt blir det, bara skorna tar upp en halv väska :P

Nu ska jag fortsätta plugga och sedan gå coh hänga tvätt och lägga i en ny maskin!

Hoppas att inge läser detta nu för ni är ute i solen och njuter för mig också!
/M


God Söndagsmorgon =)

Jag är vaken.. Nästan!
Skulle ha behövt kaffe idag men har så lite kvar och känns onödigt att köpa mer för någon dag bara.. Så tis till tentan blir det en kopp och en när jag åker på onsdag :)
Så just nu siter jag och jäspar som aldrig förr.. Men ska snart sortera all tvätt, så är det klart även om det är 3 timmar kvar. Sen plugga.. Ikväll blir det packning..!

Nä skulle kunna sova minst en timme till nu., Men upp och hoppa!


/M

RSS 2.0