090930 - Sov så gott!

Blir natt för mig nu!
Måste försöka sova när jag kan.. För som det ser ut nu jobbar jag 18 dagar i rad.. Japp funderar på at ta bort en men skit samma =P
Så jag jobbar hela helgen igen, vilken inte gör mig så mycket! Jag får väl ta det lungt i helgen då =P Eller jag ska iaf försöka vara lungn!

Finns väl många roliga saker man kan göra nykter?
Bowla, spela biljard, hyra film, gå på bio.. Ut och palla äpplen kanske? Hahaha
Får väl se vad som händer! Nu blir det sova iaf =)

Imorgon blire även lunch med Bästis Emma =) Och även lillla Thindra =) Stora tjejen nu nästan! Ska bli riktigt trevligt iaf att få träffas lite och snacka en massa skit =)

Sov så gott =)


090930 -

Har haft en riktigt bra dag idag =)
Det är ju alltid små saker osm gör en irriterad men jobbar man inom handels får man helt enkelt ta det =) Kärringen vi hade igår kom iaf inte in igen och inte heller henned man =)

Annars då... Fick sällis vid lunchen idag, mycket trevligt istället för att sitta och läsa samma tidning om och om igen! Sen så var det lite stoj i dag också! Elr man kan även kalla den lekstuga.. Haha! Sen så har jag även blivit mobbad av mina underbara arbetskamrater!
Dock är det ju alltid med glimten i ögat ;D

Nu ska jag iaf passa på att gå ut och gå när det fortfarande är ljust, läskigt att gå själv när det är mörkt.. Speciellt nrä jag alltid går vid industriområden.. Dumt jag vet! Men funkar när det är ljust så!

I morgon är det klippningen och färgningen, ÄNTLIGEN!!
Svårt att bestämma sig iaf..



Har ju haft lite oliak nyanser och längder på håret nu..

Så kanske ska satsa på detta!


Och då menar jag lite mer åt det orangea hållet.. Vet inte om detta är enektl att göra.. Kommer iaf att sluta med att min frisör får bestämma allt!

Nä som sagt gå ut INNAN det blir mörkt var det!!


090929 - Skulle ju vara min dag idag..

Är ju min namnsadag idag och trodde verkligen att detta skulle bli en bra dag! Dock var jag trött och orklös.. Elr jag blev ganska effektiv under dagen iaf!

Dock hade vi en kund idag som inte var snäll! Uscha när de inte förstår vad man säger (elr rättare sagt vill inte förstå). Hon skriker och blir hotfull! Dock gick hon till slut! Usch var helt slut psykiskt efter det! Hoppas på att morgondagen blir bättre iaf =) Slutar även tidigare då =)

Sen är det torsdag och jag ska få klippa och färga håret =) Äntligen, ett halvår sedan och det ser just nu ut som svinto.. Dock vet jag fortfaradne inte säkert på vad jag ska /vill göra.. Pendlar fram och tillbaka hela tiden!

Nä lir en tidig kväll! Är super trött och mår riktigt illa...


090928 - En bra dag =)

Vissa dagar är bättre än andra och att man har underbara arbetskamrater gör det bara bättre =)
Var inte på topp idag, men i slutet av dagen ville jag inte gå hem! haha UNDERBART!

Nä lite små saker bara som inte var bra dock.. Hade lågt blodtryck idag så små svimningsattacker kom lite då och då.. Inte haft så här på ett tag! Jaja var iaf inte så hemskt att jag fatiskt svimmade =P Hade ju varit roligt! Jag undrar vad de hade gjort på jobbet då? Ringt 112? hahahaha

Sen så var jag på underklädes jakt idag.. Hatar det! Finna aldrig det jag vill ha och när jag väl hittar det finns det i stl.. Jag som till och med gick in på twillfit idag! Usch! Bara en massa tråkigta bas hittade jag! Vill ju ha något snyggt ibland också!

Kladdkaksmuffins med macadamianötter Foto: Moa Blomkvist

Jag har även gjort muffins idag =) Har ju namnsdag i morgon så tänkte bjuda på det =)
Sådana här blev det, Kladdkaksmuffins med macadamian nötter i =) Super goda även om de kanske stod lite för länge i ugnen.. MVG iaf ;D

Men nu ska jag sova, är trött och ska jobba heldag i morgon!
Så längtar jag super mycket tills på torsdag! Klippning och fixning av naglarna =)

Sov så gott!


090928 - Kläder..

Samma eviga fråga varje morgon!!

Vad ska jag sätta på mig för kläder idag? Även om man har hela grederoben full så är det inget som är bra! Usch jag brukar kunna välja innan jag går upp genom att ligga och dra mig och tänka igenom allt lite.. Detta har inte funkat på ett par dagar...

Jag är ur funktion!!

Haha nä kanske inte riktigt! Men det kan bli enmysig stickad tröja idag... KANSKE!
Tur att man bara jobar till fyra idag =) UNDERBARA DAG!!


090925 - Löningsdags!!

Idag har man fått lön då =) Underbart då jag var helt pank =P haha

Igår iaf så jobbade jag hela dagen och sen var jag hem till Mickis med tjejerna från jobbet =) Lilla Vera och Alfred var såklart också där =) Supersäta båda två!
Kom iaf hem rätt sent så stupade nästan i säng direkt!!

Idag ska jag jobba hela dagen igen, dock på två oliak ställen så både Ds och Ecco idag =) Så bara att komma förbi och säga HEJ i eftermiddag ;D Elr kanske blir lite folk idag när det är löning!

Iaf så skulle jag ha gått upp tidigare kom jag på nu då jag har lagt undan kläder... Får väl se om jag hinner köpa dem eller inte då... Vet inte riktigt hur min lunch ser ut idag... Jaja det ordnar sig alltid!

Ha en underbar löningsdag och shoppa inte upp allt på en gång! ;D


090923 - Kom upp igen och sen föll jag...

I förra inlägget mådde jag bättre och nu mår jag sämre.. Haha underbart hur allt kan ändras..

Nä men jag är "fortfarande" glad? På bättre humör iaf!
Dock så är min hals förjäklig... Gör inte heller inte ont i halsmandlarna som normalt fall.. Utan det är längre ner i halsen det sitter. Där man sticker in pennan om man inte får luft,, Nu fattade alla va? haha

Känns hemskt, trodde att de bedövande halstabletterna pappa köpt skulle funka men NEJ! Sen så tänkte jag att varmt thé måste ju hjälpa men NEJ! Sitter fel! Gör inte ont när jag sväljer men när jag svalt klart! Usch!

Vill se mycket på tv, men ska nog lägga mig och sova.. Så många timmar som möjligt så att min halv får vila!!

Sov så gott!


090923 - De bra sidorna försvann..


Och fram kom hornen och alla min negativa sidor.. Om jag mår dåligt ska alla nadra också må dåligt, men jag mår sämre när jag gör att folk mår sämre.. Ja kompicerat! Det enda som egentligen fick mig att skratta idag var skadeglädjen! Det onda i mig kom fram till MAX!

Usch, känner mig rätt så taskig nu på kvällen, men hoppas att folk förstår att det var en väldigt dålig dag! Det är iaf PMS humör på hög nivå! Blev något hemskt fel att jag har haft detta i nästan tv¨veckor och nu när det är allvar slår det till extra hårt! Mår mycket bättre nu iaf! Är inte förbannad längre!

När jag kom hem var maten klar, pappa gjord emin matlåda (självklart, jag är ju pappas flicka ;D) sen så tog jag en varm dusch så till slut så tryckte jag i mig en chokladkaka.. Japp inte bra jag vet! Men det vara bara idag =)

I morgon ska jag vara mycket trevligare, ska även jobba i morogn vilket jag egentligen inte skulle! Sen efter jobbet ska vi hem till Mickis för att träffa lilla Vera lite =) Så söt är hon!!

Nä ska nog sova strax så man inte kan skylla på sömnbrist i morgon =P


090922 - Shoes, Shoes, Shoes!

Jobbat hela dagen och den har gått rellativt fort! Började dagen med att Elin blivit sjuk.. Skit svårt att få in någon att jobba!! Usch hatar sådant här!
Men det gick till slut iaf..

Vår regionschef var här och även vår dekoratör elr vad man kallar det =P Roligt var det iaf då hon ger så många nya ideér och ny inspiration till att göra om butiken =) Så nu är våra väggar skit snygga!! Mycket att göra idag dock! Och mer ska göras i morgon! Alla borden kvar typ.. Men jag har inspirationen att göra det i morgonbitti =) Har ju Maria som kommer och jobbar med mig på morgonen =) Annars hade jag fått jobba själv..

Så i morgon är vi två stycken hela dagen.. Elr.. Camilla kommer vid 12 då hon ska på möte först! Så både hon och jag har 1 timmes lunch i morgon.. Detta innebär 1 timme själv vardera i butiken.. Det ska nog gå iaf, men lite små segt! Hoppas på att få mycket gjort i morgon iaf då jag har glömt vissa saker..!

Nä ska nog sova nu! Är skit trött och ska upp tidigt i morgon då jag inte orkar duscha ikväll... För trött helt enkelt! Så jag säger god natt nu =)

 


090921 - Ny mobil!


Bilder tagna från Tre:s hemsida!

Igår såg jag telefonen som jag ville ha och idag skaffade jag mig den =) Har velat och tänkt i över ett halvår nu då mitt abonnemang gick ut i februari!
Gick in och sa vilken jag ville ha tittade knappt på den eller frågade något.. =P Men jag hann det senare då det var en ny person som skulle lära sig allt.. Så den verkar bra iaf =) Jag är super nöjd! Är ju samma märke som min förra så är inte så mycket att lära sig =P

Nu blir det tv! Blondinerna hahah


090921 - Morning sunshines!



Vilken underbar dag detta ska bli! Har bara bestämmt mig för detta nu!


Efter jobbet tänkte jag att jag skulle kolla på en ny mobil =) Så får se om jag ska ta den in butik eller på hemsidan! Har äntligen hittat en jag vill ha som har mina kriterier!


Älskade min förra som var en slide Nokia! Men den förföll lite grann där på slutet... Ja jag är ju inte super försiktig, men denna jag har nu har ållt i 2½ år!
Iaf så är detta inte en Nokia utan en Sony Ericsson som jag har nu, men såklart med slide =) Vill ju ha av samma märke för det är såååå jobbigt ätt lära sig en ny telefon, men är märket samma så är det ju vissa likheter! haha


Otekniskaste människan! Köper en mobil som har alldels för mycket funktioner som jag inte kommer att använda.. Dock är den skit snygg och det är de som är viktigast ;D


Nä nu blir det frulle och sen jobbet!


Happy Happy Day!


090920 - Sommar kläder ut & vinter kläder in!

Har rensat ut lite kläder fårn garderoben idag och hämtat ner mina vinter/höst kläder från garagevinden =)
Sen har jag rensat lite men måste fortsätta i morgon.. Har även tvättat och bäddat rent så ska bli så skönt att sova i en renbäddad säng i natt =)

I morgon ä det jobb igen, ska bli skönt faktiskt! Jobbar alla dagar utom torsdag (om jag inte minns fel..) och även inte söndag! Fre och lör jobbar jag på Ecco, lite extra timmar som sitter väldigt bra då jag hade en obetald semester vecka!

Ja gårdagen var riktigt trevlig =) Maten var riktigt god och bowlinge var super skoj =) Jag "ramlade" hela två gånger.. HAHA, men jag kom inte sist iaf ;D
4:a om man räknar från botten =P Men jag hade riktigt roligt =)
Krogen var rätt seg.. Jobbiga människor och fyllan var bara seg.. Blev bara trött och inte på danshumör direkt! Sen fic jag gå hem också.. Men jag och Malin gjode sällskap den läskigaste vägen och sen pratade jag ju med Eve sista biten =) Så gick så bra så frörutom att det var såååå kallt!

Nä nu blir det att lägga sig i tid =) Är trött och seg, har ju faktiskt mått bra idag så har inte sovit bort hela dagen =P

Sweet Dreams!!

En blåsig kväll på Korfu!

Btw! Får se när nästa uppdatering kommer.. Internetet ska stängas av här hemma nu.. Så kan det gå när man bor hemma..(Dock inte så länge till hoppas jag..) Har ju en liten lillebror som inte sköter sig just nu så detta är hans straff.. Jaja jag får väl ta och skaffa mig ett liv i veckan då kanske? =P


090919 - Party dagen!

Ikäll är det party!! Haha ingen som blir chockad antar jag?
Egentligen har jag ingen lust skulle jätte gärna bara ligga hemma och hyra film, äta massa gott, tända lite ljus mm! Med sällskap såklart =)

Men men det är ju Malins födelsedags fest och detta kan man ju inte missa =) Sen så ska vi ju även bowla och måste ju se om man blir nå bättre med alkohol i kroppen =P

Nu ska jag iaf ner till stan =) Glömde att ta hem mina skor som jag förmodligen ska ha ikväll =) Sen så ska jag också sola =) Måste ju hålla färegn man fick utomlands ett tag iaf, får väl se när jag inte okrar gå och sola mer!



My wonderful shoes =)


090918 - Friday!

Underbara fredag =)
Idag ska jag ju jobba och sen blir det biopremiären, flickan som lekete med elden =) Ska bli riktigt trevligt!
Men innan ska jag så klart jobba lite =) Hoppas på en underhållande dag! =)

Sen då.. Vet inte om skiten ska bryta ut elle rom jag har lyckats att hålla skiten borta.. Jag pratar nu om att bli sjuk.. Däremot har jag lite ont i örat nu.. Uscha!

Tänker även på min kära Emma idag som inte alls mår bra.. Hur svensk sjukvård kan vara så jäkla krånglig!? Vill att du ska må bra gumman och kunna njuta av den första tiden som mamma till fullo och jag hoppas att du mår bättre snart!!

Nu blir det iaf frulle!


090917 - Rastlös!

Dagen har varit riktigt bra =)
Fick sällskap ner till stan med Emma och lilla Thindra =) Sen blev det lunch direkt ;D Shoppade litegranna.. En väska och ett armband!
Men ska köpa en jacka i morgon =) Lade undan den och skulle se om den fanns på nätet så kan jag betala dne med nästa lön.. Men jag har ju egentligen råd så i morgon ska jag köpa den =)

Sen då.. Jo jag jobbade ju även idag.. Gick sådär =P haha Jag lämnade nog hjärnan hemma idag =P Orden kom inte ut korrekt, uttalssvårigheter och säger fel till kunderna.. Japp ni vet väl att skinnskor baran töjer ut sig på längden och inte på bredden?

På kvällen har jag haft tråkigt här hemma.. Rastlös blev jag till slut men vad ska man göra då? Usch!
Ska iaf försöka sova snart!

I morgon blir det inhandling av födelsedagspresent och sen jobba.. Behöver en lunch kompis då jag inte vill äta själv + att jag inte har en matlåda tills i morgon...

Efter jobbet iaf ska jag försöka att hinna sola och sen så blir det bio med Malin, Eve och Matte! Flickan som lekte med elden! Får väl se hur den är då..

Nä sov så gott så hörs vi i morgon =)


Sån här god sallad skulle jag vilja ha i morgon!


090917 - Trötter..

Jag är vaken, men inte vaken..
Sovit för länge kanske? När man vaknar ska man gå upp inte ligga kvar bara för att man kan..

Hasr inte mycket att skriva sk aupp och käka frulle och vad jag ska göra sen går att läsa i det förra inlägget!

Dock bjuder jag på denna bild!



HAHA, på korfu när min luftmadrass gick sönder!!


090916 - Bortförklaringar!!

Japp har inte nu heler fungerat att skriva.. Elr? haha
Nä denna gång var det faktiskt Intrernetet somvägrat fungera på min data.. Som vanligt lite då och då.. Dock fungerade det efter jobbet idag =)

Var lite folk på jobbet idag men jag hittade på rätt så mycket vettigt att göra iaf =) Städade upp en av lådorna bakom kassan med halvsulor och korkhälar.. Usch vilken oordning det var där och jag har stört mig på detta på flera veckor! Så nu är det skit snyggt =)

Efter jobbet skulle jag boka tid för att fixa naglarna, men hon var inte där.. Så får väl göra det i morgon =) Men jag köpte ett par skor och sen drag jag och solade ;D Måste ju se till att den lilla brännan jag fick håller i sig ett tag =) Har även varit ute och gått idag! Skönt och icke skönt.. Trodde att ryggen skulle bli bättre..

I morgon får jag iaf sova lite längre =) Så underbart!
Ska träffa Calle(camilla) och Eve för att dra runt på stan och shoppa lite grann =) Äta lunch ska vi så klart också göra och då kommer förmodligen Emma och Camilla(nr 2) att vara med =) Och Thindra så klart, får inta glömma den sötaste av oss alla!

Funderar nu på att sova.. Men då sover jag i 12 timmar och det är inte bra... Men trött är jag..


090914 - Tillbaka på jobbet =)

Mina inlägg har inte publicerats och inget har fungerat här.. Funny!
Har haft det jätte bra sedan jag kom hem iaf =) I fredga svar jag ju bara hemma med päronen =) Trevligt dte ibland också =) Lördag hade bror min simtävlig så fick vara ensam hemma! UNDERBART!

Drog ut och gick och sen till farmor =) Fick fika mm och jag hade med mig Ozou? med mig =) Sen ner på stan och hänmta jobbnyckel och sen hem!
På kvällen var jag med Eve och Matte, drack Bailys/vodka! Och sen blev det shots och massa annat! Otroligt nog minns jag hela kvällen och jag gjorde inget dumt! Elr? =P Haha allt är rellativt!

Bakis hela söndagen.. Men vaknade iaf före 10.. Har många timmar hade man sovit då? 5? Men har fått för mig att vakna tidigt nu efter semestern =) Och jag somnade ju om på dagen ;D

Idag iaf så har jag jobat igen =) Otroligt roligt måste jag säga! Har varit lite rastlös senaste dagarna! Efter drog jag runt på stan och sen hem! Och till slut ner på stan igen! Susanna lämnar Din Sko styrkan och drar vidare så hade middag på Helt Enkelt! Vi konstaterade även att jag var en av de som varit där ganska länge, liksom Susanna då vi började ungefär samtidigt!

Jaja en trevlig kväll måste jag säga iaf! I morogn är det jobb igen och jag tycker att det ska bli roligt fortfarande =)

God natt folket!



Yehloww gänget på Korfu/Ipssos!


090911 - Borta bra men hemma bäst!

Är nu hemma efter en vecka i korfu!
Började lite sämre med förseningar och bussen gick sönder.. Sen var väl inte lägenheterna så fina.. Men vi gjorde det bästa av situationen och det slutade skit bra =)

Sol och bad var ändamålet och jag drack aldrig mer än två öl varje dag! Härligt lugn semester måste jag säga och det behövdes!

Var in till korfu stad, in till grann "staden" Dassia och sen en båttur till någon strand samt badade från båten i den blåa lagunen. Vackert och fint turkost vatten!

Bilder kommer, dock ville inte det laddas upp just nu.. I morgon blir det stan och sen partey för mig och Eve iaf =) nu har vi varit duktiga och ordentliga en vecka så nu ska vi ta igen det ;D haha


090802 - Resfeber!

Har iaf nu packat det mesta och valt ut vad jag ska åka i! Dock kan det senare ändras..
Ska iaf sova nu då det känns att inget mer vettigt blir gjort ikväll! Har fixat fötter och händer också, elr måste ta på nagellack nu bara =P Har filat och hållt på som en galning här!

Snart snart är vi i värmen =)
Ska bli så UNDERBART!

God natt på er =)


090902 - .....!!

Skrev nyss ett långt inlägg.. Men skit samma jag har brottom!

Min dag iaf:

* Jobba! (Ska även vara positiv hela dagen!)
* KOlla taxfree med Eve och Malin ;D
* Sola en sista gång!
* Packa ALLT! Gick inte så bra igår kväll!

Sen ska jag göra en massa annat små skit grejer, men det återstå att se hur det blir!
Ett under är iaf att så fort jag klagat på hastigeheten här så blev det skit bra ;D UNDERBART!!!


090901 - Sega blogg.se!

Är så arg på detta nu då det ar så lång tid alltihopa.. USCH!

Jobbat hela dagen, trodde att allt skulle gå jätte bra, men blev rätt krävande och är super trött nu.. Hämtade väskan hon Camilla som jag ska låna när vi drar =) Skulle behöva packa nu, men är sååå trött..
Ska göra lite iaf ikväll sova kan jag göra på Grekland i solen på starnden ;D

Kollar på dokumentären om hon som gick 8 barn + att hon hade 6 stycken innan.. Stackars barn säger jag bara..

Ja idag då.. Ibland är jag bra pinsam.. jaja That´s just me!

Orkar inte skriva med nu utan ska försöka att organisera min packning lite.. Usch stressigt!


RSS 2.0