Äckel gubben igen!!

Ja jag har ju skrivit att det var en gubbe som bodde på gården kom hit och sa/frågade? om han kunnde komma in i min lägenhet. Jag sa blankt nej och han gick detta var nån vecka sedan.
Idag på morgonen kvart tio i 8 ringde dte på dörren. Jag hade precis kommit ut ur duschen och hade bara min morgonrock och turban. Öpnnade såklart med kedjan på och hans tår där.. Och då skulla han komma in igen, bara till mitten sa han? Antar att detta var hallen. Jag sa NEJ och VARFÖR? Vet ni vad han sa??
Jag hade ju tänt lamporna.. VA? Ja sen frågade han hur mycket jag skulle ha?!!
Då jävlar tändes det en jävla gnista (hör och häpna jag svär här idag).
NEJ du här är det absolut INGET sånt, du kan gå härifrån och INTE komma tillbaka. Något sånt var så jävla arg så det inte var sant.
Visst jag har röda lampor i fönstret, men va fan det är 2000-talet. Jag har dem sesutom på timer för at jag ska slippa tända dem och att det ska lysa när jag inte är här. Och de tänds dessutom klockan 5 på morgonen, tänk om gubb jävlen kommit då?
Ringde till pappa iaf och han höll med mig, kännde mig förnedrad, ledsen, arg, och inte att säga rädd. Jag går ändå här varja dag, han bor på min gård.. Inte trevligt!!

Jag ringde iaf min bovärd, men hon var inte där men en trevlig kille svarade och det första han frågade var vad gubben hade på sig? Och jag sa at jag var så chokad att jag inte mindes, men han hade sett en gubbe springa runt och tyckte at det var något märkligt?!!! Men om han såg honom igen så skulle han ta ett snack med honom, men att jag också skulle ringa min bovärd på måndag när hon var på jobbet igen. FYFAN!

Jag ska iaf träffa Elin om ca en timme. Så jag ska ringa henne nu snart för att kolla vilken buss vi tar :)
Sedan var jag inne på Perez Hiltons blogg idag :P HAHA Något roligt som hände idag :D
Måste lyssna på den här låten :P En skämt om Mariah Careys låt :P

http://perezhilton.com/2008-05-02-in-celebration-of-mariahs-wedding

Nää nu ska jag hoppas på att resten av dagen blir bättre.
Och jag hoppas att eran morgon har varit mycket bättre än min!
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0